Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa

-
Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
-
Polubił:
130 razy
-
Polubione posty:
365 razy
mtsmarek, no nareszcie, gdzie Ty sie podziewasz?
Serwis w remoncie?
Alan, Alan, Alan!
-
mtsmarek
- 1 gwiazdka
- Auto: GC8 Type-R by Roger Clark
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Hello

ja poprostu jestem na urlopie

i od czasu do czasu cosik tam mazne

mtsmarek
-
MISIEK062006
- 2 gwiazdki
- Auto: IMPREZA WRX
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
a ja na twoim miejscu nabył bym drogą kupna interfejs diagnostyczny za w miarę wszechstronny trzeba położyć jakieś 700zł a jak masz kilka autek to na pewno się przyda ja kupiłem i jestem zadowolony lapka do auta i wszystko jasne

a jak chce wiedzieć jakie auto ma parametry wystarczy druga osoba z boku do trzymania kompa

MISIEK062006
-
subydu
- 2 gwiazdki
- Auto: subaru impreza 2002-2007 kilka
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Dzieki chlopaki za informacje i za instrukcje!
Chcialbym kiedys sie spotkac w takim zacnm gronie i porozmawiac.
Dalem sobie rzeczywiscie spokoj jutro przykrecam maske i nakladki na progi i szukam jakiegos diagnosty.
Trudno bedzie na podkarpaciu, szczegolnie ze w Subaru Zasada powiedziano mi ze nie moga zagwarantowac naprawy pojazdu jezeli jest to wersja amerykanska!(jak dla mnie absurd!)
Wiec pytam:" ok podlaczycie zdiagnozujecie a jezeli nie to co? A oni to i tak pan zaplaci. A ja to ile a oni nie wiemy ile czasu moze to zajac a roboczo godzina mechanika to 150 zl!
Myslalem ze mnie trafi!
Pytalem wtedy o zgaszenie kontrolki cisienia powietrza w koLach!- ktorej nie mam do dzisiaj zagaszonej!
Chce sie dopytac jeszcze o to urzadzenie diagnostyczne
Dajcie jakies wskazowki
Chodzi mi konkretnie o przyrząd lub samo oprogramowanie z wtykami pod laptopa, dla aut japonskich!
Szukam cos wlasnie takiego
Przepraszam ze nie odpisywalem ale jestem pochloniety skladaniem 2002 Impreza WRX Blue Mica!
subydu
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
-
Polubił:
83 razy
-
Polubione posty:
443 razy
subydu pisze:szczegolnie ze w Subaru Zasada powiedziano mi ze nie moga zagwarantowac naprawy pojazdu jezeli jest to wersja amerykanska!(jak dla mnie absurd!)
Nie tylko dla Ciebie to absurd.
Z Podkarpacia, to najbliżej będziesz miał do
carfita w Nowym Sączu.
http://forum-subaru.pl/bb3/memberlist.p ... ofile&u=35
jarmaj
-
Azrael
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
3 razy
subydu pisze:
Chodzi mi konkretnie o przyrząd lub samo oprogramowanie z wtykami pod laptopa, dla aut japonskich!
Uniwersalne urządzenie nie musi umożliwić rozwiązania problemu w Subaru, do niektórych rzeczy potrzebny jest dedykowany sprzęt - ale najbardziej to potrzebna jest wiedza o tym jak te auta działają.
Azrael
-
ky
- 6 gwiazdek
- Auto: die Pflaume
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
A ja mam zupełnie inną, niezwiązaną z tematem, prośbę do autora wątku. Kolego, zacznij używać znaków przestankowych, bo takie strumienie świadomości są naprawdę nieczytelne i męczące.
Dziękuję, pozdrawiam i życzę rychłego rozwiązania problemu, r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
ky