WiS pisze:Myślę, ze Mizoo nie będzie się koniecznie upierać, jeśli ktoś, np. remek, zaproponuje rozsądniejszą opcję
Zeby bylo jasne, oczywiscie nie pcham sie na stanowisko Mojzesza, poprostu zrobilo sie pare grupek i dla dobra ogolu trzeba to jakos ogarnac. 'Tymczasowy Rząd na wygnaniu' utworzyc moze. Tak, zeby okreslic co i jak i gdzie.
WiS pisze:Co do kosztów - tu, czy gdzie indziej, potwierdzam deklarację współpłacenia.
Ja np. myslalem także o formie jakiegos sponsoringu. Nie wiem banner czy cos - tylko dla firm zaprzyjaznionych z The Forum (na przyklad KAS, 4t, SIP etc) Oczywiscie, zadnych z zewnatrz, zeby to nie stalo sie miejsce komercyjne. Oczywiscie to tylko luzna propozycja.
WiS pisze:Ale mam nadzieję, że p. Rogalski, nawet jeśli zdecyduje się "nie iść na współpracę", to nie wywali tego w kosmos - z marketingowego punktu widzenia byłby chyba samobójcą ostatecznym...
Zycie pokazuje co innego.
WiS pisze:Myślę, że szlachetnym gestem z jego strony byłoby - gdyby zamykał swoje forum - przekazanie nam bazy danych do wykorzystania; miałby też okazję przejścia z klasą do nowej formy współpracy, kto wie, czy nie wygodniejszej dla SIP.
IMHO najlepsze rozwiazanie. Moglby miec patronat, sponsoring czy co tam chce, jednak bez mozliwosci wplywania na wypowiedzi.
ky pisze:nabyłem miłą sercu niejednego forumowicza domenę: theforum.pl
hehe, a ja sie naklelem dzisiaj, kto mi sprzatnal domene

Na szczescie zostala z nami.
Niezaleznie jednak od decyzji p. Rogalskiego mysle ze TheForum niestety tonie. Mysle, takze ze SIP spisal na straty forum, nie teraz to kiedy indziej doprowadza do zgaszenia swiatla.