Kruszyn, ale chyba było w w regulaminie, że zdjęcia przepadają?Kruszyn pisze:A tak z ciekawości oddali Ci zdjęcia w dużym formacie
Nasze pikczery
Re: Nasze pikczery
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
Właśnie nie pamiętam jak to było 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
niestety, zdjęć nie oddają i mogą sobie z nimi zrobić co chcą... taki lajfDoxa pisze:Kruszyn, ale chyba było w w regulaminie, że zdjęcia przepadają?Kruszyn pisze:A tak z ciekawości oddali Ci zdjęcia w dużym formacie

regulamin mówił o tym, a szkoda...bo fajne takie duże foty były :]
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
No szkoda....w tym roku wygramy 

ba!Kruszyn pisze:No szkoda....w tym roku wygramy

konkurs rusza 15 września, czas odpalać fotoszopa

zagatka, podesłać Ci foty ??
Czy zmieniamy nazwisko ???
Czy zmieniamy nazwisko ???
Zdecydowanie zmieniamyKruszyn pisze: Czy zmieniamy nazwisko ???

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
zagatka, gdzie taki śliczny czołg znalazłaś?
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
w Lubuskim :) na MRUinquiz pisze:zagatka, gdzie taki śliczny czołg znalazłaś?
trzeba bylo mowić, wybieram się tam jak sójka za morze. Zapewne masz więcej ciekawych zdjęćzagatka pisze: w Lubuskim :) na MRU

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
no zdjęć mam wyjątkowo mało, bo niechaciało mi się aparatu dzwigać
A co do okolic MRU...za rok pewnikiem też tam będe ;) najpewniej w sierpniu, więc zapraszam :]
no chyba, że się uda wcześniej wyrwać na jakiś dłuższy wikent :] więc można coś poknuć, byle z wykrywaczem

A co do okolic MRU...za rok pewnikiem też tam będe ;) najpewniej w sierpniu, więc zapraszam :]
no chyba, że się uda wcześniej wyrwać na jakiś dłuższy wikent :] więc można coś poknuć, byle z wykrywaczem

Wprawdzie jestem w pełni świadoma ubogości swego talentu, aczkolwiek dzieją się u mnie w ogródku dziś ładne rzeczy, więc je obpstrykałam

baaaardzo ładne :)
tylko ja bym spróbowała to wykadrować w kwadrat. Wydaje mi się, że dużo by zyskało :)
damaz, kiedy takie fajerwerki były 

No tak .... 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Strzelali i żaden kurde nie trafił porządnie ! 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
przez najbliższe dwa tygodnie ma być jakoś ciekawie oświetlony. nie wiem, czy tylko na zielono, ale na pewno inaczej niż normalnie.

mam też takie (foty), gdzie naprawdę wygląda to jak.. próba trafieniaChloru pisze:Strzelali i żaden kurde nie trafił porządnie !

No to byś się podzielił, a nie tylko chwaliłdamaz pisze:mam też takie (foty), gdzie naprawdę wygląda to jak.. próba trafienia

Czarownica prawdę Ci powie :D
- Dyzio_d
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru impreza WRX MY '06
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Parę fotek spod wody. Robił je mój kolega ale ja byłem obok i doświetlałem. Mój aparat nie robi takich dobrych zdjęć ale jak się wam spodoba to mogę jeszcze kilka zamieścić.

Nie ma tego złego co by nam nie wyszło 

dziś był niebieski i fioletowydamaz pisze:przez najbliższe dwa tygodnie ma być jakoś ciekawie oświetlony. nie wiem, czy tylko na zielono, ale na pewno inaczej niż normalnie.

a ja mam takie o: