[S] Outbacka używanego w terenie czyli o Clio
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[S] Outbacka używanego w terenie czyli o Clio
Nadejszła chwila aby sprzedać swojego outbacka, czas na jakieś zmiany.
Link do ogłoszenia
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10214716
Link do ogłoszenia
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10214716
Ostatnio zmieniony 22 paź 2009, o 09:50 przez inquiz, łącznie zmieniany 1 raz.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Re: [S] Outbacka używanego w terenie
gregski, żeby na lawetę wjechać tak ale na dalsze podróże bym się nie odważył.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
No i po frytkach, auto sprzedane. Szkoda mi się zrobiło jak odjeżdżał
to jedyne auto które nigdy nie zawiodło mnie w trasie.

Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
inquiz, mnie to chyba też czeka w najbliższej przyszłości. Wtedy upijemy się na smutno a zaraz potem na wesoło jak już się coś znabędzie 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru, właśnie się lekko znietrzeźwiam ale propozycja jest zacna więc jestem jak najbardziej za.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
inquiz, tak więc ja jeszcze muszę wyprodukować trochę PKB zanim nastanie ta wiekopomna chwila...
Ale zanietrzeźwiać się mogę regularnie 

Chloru zimno się robi więc trzeba się zacząć rozgrzewać.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
co racja to racjainquiz pisze: Chloru zimno się robi więc trzeba się zacząć rozgrzewać.

pierwszy raz w zyciu stwierdzilem przed chwilka, ze piwo jest za zimne

moje jest w sam raz, remek może grzańca sobie zapodajremek pisze: pierwszy raz w zyciu stwierdzilem przed chwilka, ze piwo jest za zimneczekam, aż się ociepli.

Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Będzie Clio Szprot ;> ?Chloru pisze: tak więc ja jeszcze muszę wyprodukować trochę PKB zanim nastanie ta wiekopomna chwila...![]()
Raczej Clio Szrot.WRC fan pisze:Będzie Clio Szprot ;> ?Chloru pisze: tak więc ja jeszcze muszę wyprodukować trochę PKB zanim nastanie ta wiekopomna chwila...![]()

czarne jest piękne...
Jak ma być offtop to proszę w kierunku alkoholowym a nie francuskiej myśli technicznej.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
inquiz, o alkoholu to nie ma co gadać na forum. 

czarne jest piękne...
inquiz, przecież sam masz Clyjo, może podzielisz się doświadczeniami 

WRC fan a co tu pisać, jeszcze mnie prawnicy Renault pozwą za zniesławienie.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
checkenginy świecą bardzo często, serwis pracuje na przysłowiowy odpierdol.
no a auto jest flotowe więc 1,2, najtańsze opony..... ogólnie narzekam bo nie przepadam za małymi autami a szpadel fiskarsa nie chce się mieścić w bagażniku.
no a auto jest flotowe więc 1,2, najtańsze opony..... ogólnie narzekam bo nie przepadam za małymi autami a szpadel fiskarsa nie chce się mieścić w bagażniku.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Uuu...To chyba trafiłeś na "poniedziałkowy" egzemplarz, bo Clio II uchodzi za jednego z bardziej udanych francuzów :/inquiz pisze: checkenginy świecą bardzo często
Na temat ASO nie mogę się wypowiadać, bo byłem tam tylko raz i to po znajomości, ale fakt, że już nie pierwszy raz słyszę, że Renuffkowe ASO to nic dobrego.inquiz pisze: serwis pracuje na przysłowiowy odpierdol.
- Chloru
- 6 gwiazdek
WRC fan, jeszcze nie wiem. Chciałbym... tak samo jak kilkanaście innych aut. Ja tam wybredny nie jestem
vibowit, se kurde kupie jakiegoś dostojnego diesla. Szybkie som, nie ma co

vibowit, se kurde kupie jakiegoś dostojnego diesla. Szybkie som, nie ma co

chodzi o te szybkie momentyChloru pisze: vibowit, se kurde kupie jakiegoś dostojnego diesla. Szybkie som, nie ma co![]()

Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Chloru pisze:vibowit, se kurde kupie jakiegoś dostojnego diesla. Szybkie som, nie ma co

Widzisz, zaczynasz mądrzeć.
Po torze polatasz, ziemniaków napakujesz i jeszcze połamaną Baśkę zmieścisz.

czarne jest piękne...
- Chloru
- 6 gwiazdek
vibowit, nie mądrzeć tyko co najwyżej starzeję się. To nie jest tożsame 

vibowit, znowu o mnie się martwisz, och ach 

Life's too short to get upset.