Pytaj Artiego, mówił że przepada za rebusami MAZI-egozagatka pisze:kto to jest Zagdka?MAZI pisze:Tak knuć i kmbinowac jak ja mam w lewe ...
Zagdka jakies ustepstwa prosze .... mozna cos fajnego kupic plisss...
A ja się bardzo, bardzo postaram i zrobię prezent...
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 89 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: A ja się bardzo, bardzo postaram i zrobię prezent...
Myślałam że tylko mną wstrząsa morale że nie zatrudniam w zwiazku z prezentem ślusarza, weterynarza, górnika-technika do współdziałania w produkcji.Arno pisze: no to teraz zgodnie z tradycja mikolajkowa bedziemy zgadywac kto nam zrobil prezent i slusarnia, metaloplastyka... kowalstwo,.
Dziś nastąpiłą częściowa prezentacja materiału do wykonania...na widok westchnięto co chyba oznaczało jednak aprobatę.
I tak mnie coś w środku dziś że...chyba wszyscy których chce w tym roku obdarować dostaną m.in jakieś rękodzieło...nie mówiłam że będzie łatwo i miło.
- fitush
- 2 gwiazdki
- Auto: wrx 01 tuned by MRT/S&J , rex gt'96 jdm
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
ja juz dostalem prezent
dziekuje kochany sw.mikolaju
poryczalem sie ze smiechu i chyba o to chodzi
...moj 'projekt' dzisiaj zostal ukonczony
jest gotowy na podroz 
...moj 'projekt' dzisiaj zostal ukonczony
" A REX THAT CAN PULL JESUS OFF THE CROSS" (c) T.H.
Na moj gust to z rozpakowka powinno sie czekac jednak do 6tego, a nie rozrywac papiery od razu jak listonosz doniesie!!!
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Arno, w Australii i tak jest teraz lato.. co za roznica?
moja opinia co do kupowanych prezentow: mozna, tylko gdy odleglosc duza, ew. ogromna
i kupujacy prezent byl by w stanie go zrobic sam.
moja opinia co do kupowanych prezentow: mozna, tylko gdy odleglosc duza, ew. ogromna
ja mam inną :Pgregski pisze: moja opinia co do kupowanych prezentow: mozna, tylko gdy odleglosc duza, ew. ogromnai kupujacy prezent byl by w stanie go zrobic sam.
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
- fitush
- 2 gwiazdki
na swoja obrone mam to ze pudelko bylo 'nieoznakowane' i bez adresu zwrotnego wiec nie moglem sie domyslec.. tymbardziej ze nie spodziewalem sie tak szybko dostac mikolajaArno pisze: Na moj gust to z rozpakowka powinno sie czekac jednak do 6tego, a nie rozrywac papiery od razu jak listonosz doniesie!!!
- fitush
- 2 gwiazdki
zgadzam sie z zagatka, ja dostalem prezent 'kupowany' taki bez wkladu wlasnego, ale jest tak mega fajny ze ...nie pozostaje mi nic innego jak tylko uklonic sie w strone mikolaja bo nie dosc ze prezent jest 'fashion' to tez bardzo uzytecznyzagatka pisze:ja mam inną :Pgregski pisze: moja opinia co do kupowanych prezentow: mozna, tylko gdy odleglosc duza, ew. ogromnai kupujacy prezent byl by w stanie go zrobic sam.
Arno pisze: Na moj gust to z rozpakowka powinno sie czekac jednak do 6tego, a nie rozrywac papiery od razu jak listonosz doniesie!!!
o to w takim razie umowmy sie, ze nikt nie zdradzi na forum, co dostal przed 6tym, OK?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
rrosiak mnie zainspirował. Może odpalę swoją spawarkę 
Ręce mi się trzęsą, pot się leje z czoła... Boziu, Boziu... żeby tylko tego nie spier... 

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
Ja przy okazji sobie warsztat wyposażę, by mieć czym i na czym prezent wykonać.Konto usunięte pisze:rrosiak mnie zainspirował. Może odpalę swoją spawarkę
czarne jest piękne...
To jak już rozmawiacie o zabawkach...to może ma ktoś wyrzynarke? Potrzebna mi na kwadrans, muszę sobie cos udydolić artystycznievibowit pisze:Ja przy okazji sobie warsztat wyposażę, by mieć czym i na czym prezent wykonać.Konto usunięte pisze:rrosiak mnie zainspirował. Może odpalę swoją spawarkę
ja miałam, ale odjechała razem z roweremMoniqa pisze: To jak już rozmawiacie o zabawkach...to może ma ktoś wyrzynarke? Potrzebna mi na kwadrans, muszę sobie cos udydolić artystycznie
a chętnie bym pożyczyła
zagatka pisze: ja miałam, ale odjechała razem z rowerem
no i wyjasniło się kto odjechał, to był rower McGuyvera
znowu zmieniła mi się koncepcja a czasu coraz mniej
Kowadło?vibowit pisze: Ja przy okazji sobie warsztat wyposażę, by mieć czym i na czym prezent wykonać.
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
ja podeszłem do swojego projektu w systemie Chińskim 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
albo oni tez się szykowali do Mikołajek i musieli "zdobyć" prezent ;]esilon pisze:zagatka pisze: ja miałam, ale odjechała razem z rowerem
no i wyjasniło się kto odjechał, to był rower McGuyvera![]()
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Sądzę, że Zagatka zaakceptuje takie rękodzieło, że kupi się komuś konia i własnoręcznie się go podkujemały 5150 pisze:Kowadło?vibowit pisze: Ja przy okazji sobie warsztat wyposażę, by mieć czym i na czym prezent wykonać.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 277 razy
- Polubione posty: 546 razy
burat, zatrudniłeś małą grupę miliona rzemieślników ? Kawior. 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
No właśnie, jak to jest?burat pisze: ja podeszłem do swojego projektu w systemie Chińskim Obrazek
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tajemnica tfurcy 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Burat ma małe, wyjątkowo sprawne rączkiDoxa pisze:No właśnie, jak to jest?burat pisze: ja podeszłem do swojego projektu w systemie Chińskim Obrazek
So What! pisze:Burat ma małe, wyjątkowo sprawne rączkiDoxa pisze:No właśnie, jak to jest?burat pisze: ja podeszłem do swojego projektu w systemie Chińskim Obrazek
A ile tych rączek ma? 1 000 000 ??