obiecuję jutro rzucić go czymś ciężkimrrosiak pisze:Trzeba poprosić barbie, niech go huknie czymś zza biurka

obiecuję jutro rzucić go czymś ciężkimrrosiak pisze:Trzeba poprosić barbie, niech go huknie czymś zza biurka
Nie dam rady nią rzucić, ale coś pomyślęKruszyn pisze:barbie, napuść waszą rudawą koleżankę
Ja z karmienia ostatnio wypadłam, a devlin też dość nieregularny, bo mamy coś w gatunku skrętudamaz pisze:barbie, a tak w ogólności, to o której teraz jest pora karmienia, się pytam
barbie pisze: , bo mamy coś w gatunku skrętu![]()
cały czas w bliskich okolicach godziny 13damaz pisze:barbie, a tak w ogólności, to o której teraz jest pora karmienia, się pytam
Doxa pisze: Administrator ustalił, że będzie usuwał tych użytkowników, którzy nie biorą czynnego udziału w życiu forum
Odrzekł mię dziś "ja się tam nie loguję", aczkolwiek nie wiem czy to protest, strajk czy może tylko blokada drógesilon pisze: Devlin, fajnie fajnie jest sie Wielkim Nieobecnym ale to już troche za długo, wychodź
barbie pisze: Odrzekł mię dziś "ja się tam nie loguję", aczkolwiek nie wiem czy to protest, strajk czy może tylko blokada dróg
devlin pisze: Dzień dobry, nazywam się Dewliński i jestem tu w zasadzie nowy, gdzie się trzeba przedstawić?
barbie pisze: obiecuję jutro rzucić go czymś ciężkim
nutka ironii czy tez straciłem wyczucie bo dawno nie pisałeś , proszę o pilne wyjaśnienie sprawy :)devlin pisze: wzruszenie odbiera mi mowę :)
To niech mu wraca, razem z czasem na pisanieAzrael pisze: naprawdę odebrało mu.
WiS pisze: razem z czasem na pisanie![]()
Bowiem w młynie jest młyniasto i nie usłyszałam końcówkidevlin pisze: Szanowna Róźiowość nie raczyła dodać ważnego ciągu dalszego wypowiedzi, który brzmi - "z pracy, bo mam taki meksyk, że aż miło". No, to tyle tytułem dementi i takich tam. No.
Żadnej w tym ironii nie ma, miło mi, że ktoś tu o mnie jeszcze pamięta.esilon pisze: nutka ironii czy tez straciłem wyczucie bo dawno nie pisałeś , proszę o pilne wyjaśnienie sprawy :)