Nigdy nie ukrywałem - STI jest OK.esilon pisze: WiSowi lanos sie podoba
WiS pisze: jak fajne jest w polskich realiach to ponad 18 cm prześwitu
Skoro Mikołaj tyle płaci, to nie czekaj na nas. Sprzedawaj, sprzedawaj brodaczowiPiter 35 pisze:Mikołaj wpadł i powiedział ,że da cenę 46 tys zł
I to jest najważniejsze!esilon pisze: turbo w pieknym kolorze
Kominek jeszcze poproszę, skórę z niedźwiedzia (nie tego forumowego!) i karafkę kryształową do whisky!esilon pisze: z kompletem foteli i kanap
Te, se uważaj...Konto usunięte pisze: Sprzedawaj, sprzedawaj brodaczowi
He He widzę ,że sobie rynek przygotowujesz pod sprzedaż swojegoesilon pisze: na dodatek wiadomo powszechnie, że 2.0 som kul
Piter 35 pisze: 46 tysi
Taaa to prawda sam sobie wbijam gwoździa w kolankoesilon pisze: jest tak niska, że aż strach kupić
Piter 35 pisze: Taaa to prawda sam sobie wbijam gwoździa w kolanko
Nie wątów nie będzie , mówię kawe na ławe wszyscy widzą co w trawie piszczy . To są pierdoły do zrobieniaesilon pisze: sprzedasz na forum i potem będa wonty, że miał byc nówka MY05 a okazuje się, że prawe tylne drzwi jednak 60 zł za prostowanie i spryskiwacz dodatkowe 60 PLN
![]()
To prawda , to jest naprawdę okazja za takie auto , przebieg , stan techniczny, jak ktoś zakupi to będzie bardzo zadowolony .esilon pisze: cena jest zajebista
no dobrze, proponuje zamianę, auto z dobrymi zderzakami,z kompletem foteli, bez nawigacji, dopłacasz 7000pln i biorę tego 2,5Piter 35 pisze: to jest naprawdę okazja za takie auto , przebieg , stan techniczny, jak ktoś zakupi to będzie bardzo zadowolony .
No ale na razie cisza w eterze
Piter 35 pisze: To są pierdoły do zrobienia
Ty to Chłopie wiesz jak robić interesyesilon pisze: no dobrze, proponuje zamianę, auto z dobrymi zderzakami,z kompletem foteli, bez nawigacji, dopłacasz 7000pln i biorę tego 2,5![]()
A co , prawdę mówię, śpię spokojnie , ludzie mi się kłaniają na ulicy a ja im . Jest super , może i nie zarabiam dużych pieniążków ale za to cieszę się życiem . Na Bal sobie pojadę , tu Kielce odwiedzę tu skoczę raz na jakiś czas do Warszawy a i do prowokatora atomowego trzeba by się wybraćesilon pisze: i za to Cie kochamy
Piter 35 pisze: Ty to Chłopie wiesz jak robić interesy
Dokładnie możnaNiedźwiedź pisze: Piter 35, serio można od tego pełny VAT odliczyć i vat od PB? 46 brutto? <wow>
Nie . W majestacie prawa nie .Niedźwiedź pisze: Da się na cztery z pełnym VATem
SzkodaPiter 35 pisze: Niedźwiedź napisał(a):Da się na cztery z pełnym VATem
Nie . W majestacie prawa nie .
Oczywiście to jest możliwe i wykonalne w majestacie prawa ale nie ma możliwości wtedy odliczania VAtu ( chyba,że się zrobi jakąś homologacje na ciężarówkę ale nie wiem jak to się robiFUX pisze: Są wirtuozi, którzy najpierw rejestrują na dwie, a poźniej zmieniaja na PKW.
Jaki tam ze mnie expertFUX pisze: Oceń samemu, jako ekspert...