Legacy 2.5 GT 2009 tuning
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Legacy 2.5 GT 2009 tuning
Zależy mi na automacie dlatego brałem pod uwagę nowego Lagacy. Teraz mam manuala i trochę mnie męczy jazda po mieście, a zawsze jeździłem automatami. Tak więc jednak zostaje ten nowy do przetestowania.
Kokot pisze: Tak więc jednak zostaje ten nowy do przetestowania.
powodzenia w takim razie i podziel sie wrażeniami po testach
pzdr
e
Tym razem przetestuję kilka różnych aut zanim coś kupię chcę być maksymalnie zadowolonym:)
Raczej coś z japończyków chociaż BMW i Audi też mi się podobają tylko obsługa pozostawia wiele do życzenia. Do dzisiaj nie mogę się doczekać ofert na audi a4 a byłem w salonie już ponad 1,5 roku temu:). Subaru wysłałem po świętach zapytanie o jazdę testową jak na razie cisza ale może jeszcze mają małe zamieszanie:)
Salon Infinity obsługa klienta na 5 tylko trochę tandetne te plastyki jak na tę cenę do lexusa im dalego za to lepiej się prowadzą.
Na pewno napiszę jak wypadło Legacy ale z tego co widzę to nie mają tej wersji do testów.
pzdr
Raczej coś z japończyków chociaż BMW i Audi też mi się podobają tylko obsługa pozostawia wiele do życzenia. Do dzisiaj nie mogę się doczekać ofert na audi a4 a byłem w salonie już ponad 1,5 roku temu:). Subaru wysłałem po świętach zapytanie o jazdę testową jak na razie cisza ale może jeszcze mają małe zamieszanie:)
Salon Infinity obsługa klienta na 5 tylko trochę tandetne te plastyki jak na tę cenę do lexusa im dalego za to lepiej się prowadzą.
Na pewno napiszę jak wypadło Legacy ale z tego co widzę to nie mają tej wersji do testów.
pzdr
Kokot pisze: Na pewno napiszę jak wypadło Legacy ale z tego co widzę to nie mają tej wersji do testów.
no to fajnie, a 2,5GT podobno jest w Polsce ale do testowania przez klientów to za jakiś czas dopiero
Audi to podobno tylko w Poznaniu dobrze obługuja( a jeżeli nie to na pewno najwięcej mozna u nich z ceny zbic), maile przez oficjalną stronę jak kamień w wodę i bez znaczenia jaka wersja i za ile milionów

ciekawe co wybierzesz ostatecznie, daj znać
Jak dotąd największy sentyment mam do prelude 2.3 4ws ale to było 15 lat temu :)
A co do Audi to byłem na Połczyńskiej w W-wie osobiście. Rozmawiałem z pół godziny, zostawiłem wizytówkę i miałem czekać na ofertę i czekam :)
A tak z drugiej strony to jak Subaru chce sprzedawać te wersje 2.5 GT. Mają tylko same 2.0. Uważam, że coś jest nie tak :(
Jeśli to faktycznie taki dobry samochód to byłby super alternatywą dla Audi i BMW ale bez jazdy testowej to teraz się nie kupuje to tak na marginesie.
Jeśli to faktycznie taki dobry samochód to byłby super alternatywą dla Audi i BMW ale bez jazdy testowej to teraz się nie kupuje to tak na marginesie.
Kokot, Subaru sprzedawało od wieków auta ludziom z wąskiego kręgu ludzi którzy je i tak kupowali i tak niezależnie od dostępności takich rzeczy jak jazda próbna w salonie i tak funkcjonuje. To bardzo specyficzna marka, szczególnie w Polsce.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
esilon pisze: Audi to podobno tylko w Poznaniu dobrze obługuja( a jeżeli nie to na pewno najwięcej mozna u nich z ceny zbic), maile przez oficjalną stronę jak kamień w wodę i bez znaczenia jaka wersja i za ile milionów
A nieprawda, nieprawda

Audi-Unia ASO, jest na trasie Katowickiej za Nadarzynem a przed Jankami. Upust luks (katalogowo 92.000, po upuście 74.000 PLN), obsługa luks, gratis jakieś bajery typu opony zimowe, dywaniki, i inne duperschnitten.
Polecam.
....było tam takie fajne S3, no pięknie toto jechało. Się rozmazałem

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Grzesiek_67 pisze: po upuście 74.000 PLN
ta i do tego S3 i wogóle nie spałes

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
esilon,
wiem, jesteś pijany ze smutku. Nie martw się Ernest, ten smutek minie.
Tyle to A3, S3 coś chyba 140.000 PLN stało.
Pozdrawiam
Grzegorz
wiem, jesteś pijany ze smutku. Nie martw się Ernest, ten smutek minie.

Tyle to A3, S3 coś chyba 140.000 PLN stało.
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Grzesiek_67 pisze: S3 coś chyba 140.000 PLN stało.
ufffffff
pozdrawiam

E
To se ne vrati, pane Azraelu.Azrael pisze:Kokot, Subaru sprzedawało od wieków auta ludziom z wąskiego kręgu ludzi którzy je i tak kupowali i tak niezależnie od dostępności takich rzeczy jak jazda próbna w salonie i tak funkcjonuje
No tak może i masz rację sam parę aut kupiłem bez testów, poprostu z katalogu ale czasy się zmieniają :) a może to ja zrobiłe się bardziej wybredny latka lecą;)
Uważam, że subaru słynie z aut sportowych i powinni mieć tą wersję do testów.
Uważam, że subaru słynie z aut sportowych i powinni mieć tą wersję do testów.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Koniecznie - o ile uda Ci się jednak wydrzeć z SIP taką testówkęesilon pisze: podziel sie wrażeniami po testach

SIP od pewnego czasu ma specyficzne koncepcje marketingowe, cóż.Kokot pisze: Uważam, że coś jest nie tak :(
Kokot pisze: dystrybutor Subaru nie przewiduje firmowego tuningu?
Bo tjuning to złoooo

Esilon, o to to... !esilon pisze:Kokot, do dłubania dobre i tańsze niż nowe nawet po niespodziankach będzie to : http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.ph ... 007#793007
Ostatnie prawdziwe Legacy!
Brałbym bez zastanowienia...
dla tego torsena

i nawet tą skrzynię manualna jakoś bym zcierpiał

Esilon,
Ty to weź - sprzedający chce negocjować cenę !!
Pokochasz ten samochód - zapewniam Cię

Kokot,
jak chcesz coś fajnego w automacie, to się przejedź Hondą Legend.
Kiedyś mieli taką do jazd próbnych na Malowniczej.
Jazda - bajka!
Zapłacisz 220 KPLN i nic już nie trzeba będzie dłubać!
hej,

czytałem sporo o tej nowej generacjiFUX pisze:gootek, disco 4 oglądałeś?
ale u mnie anglik odpada ze względów polityczno-zawodowych...

ponadto, we właściwej wersji kosztuje trzy paczki...
i to też odpada

jeśli nic fajniejszego nie wymyślę,
to skończy się na nowym traktorze, ale tym razem 5-drzwiowym
i z kratką
nie bardzo widzę na rynku bardziej wszechstronny i udany samochód - za te pieniądze.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
czyli jakim?gootek pisze: to skończy się na nowym traktorze, ale tym razem 5-drzwiowym
gootek pisze: Esilon,
Ty to weź - sprzedający chce negocjować cenę !!
Pokochasz ten samochód - zapewniam Cię
gootek, to oczywiste, że sie zastanawiałem

remek pisze: czyli jakim?
remek, gootek to przedstawiciel sił zła ale w wadze super ciężkiej, mitsumaniak

remek,remek pisze:czyli jakim?
takim:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=stN1w3PtphI
posłuchaj, jak chwalą to auto

gootek pisze: posłuchaj, jak chwalą to auto
no faktycznie chwalą

nie wiem tylko jak z cena bo traktorami się nie interesuję zbytnio

może i dałbym się sprowokować, ale miałem okazję pojeździć LC...esilon pisze:ale Toyota LC jest lepsza, jakośc wykonania, komfort jazdy itd
wiec udam, że tego nie przeczytałem ...

http://mitsubishi.pl/odliczvat/pajero/p ... ennik.htmlesilon pisze:nie wiem tylko jak z cena bo traktorami się nie interesuję zbytnio
ja tez jeździłemgootek pisze: może i dałbym się sprowokować, ale miałem okazję pojeździć LC...
wiec udam, że tego nie przeczytałem ...

i powiem od siebie, że gdyby te traktory nie miały opon jak balony ( co w zakrętach przyprawia o palpitacje wszystkiego) to osiągi (przynajmniej LC