witam!
...a poprzedni to 4turbo.
...jestem po rozmowie z p.Jarkiem coz kazdy broni sie jak umie niemniej jednak przyznal sie ze:
pochopnie ocenil koniecznosc zdejmowania glowicy (a nie jak przez telefon tlumaczyl wyslal ja do szlifowania

), dodakowe koszty prawie 1tys pln to za czesci ktorych nie spodziewal sie w ocenie pierwotnej. oslony rozrzadu bo podobno popekana (rok temu zalozylem nowa, ale wszystko moze sie zdazyc) sruby walkow rozrzadu bo przy rozkrecaniu im popekaly, uszczelki pod walki rozrzadu, poniszczone klucze ampulowe przy rozkrecaniu, jakies tam spawanie, ogladanie tlokow kamerka z lampeczka co utwierdzilo go iz tlok nie jest nadtopiony i nie ma nagaru z upalania itd.
...umowilismy sie
(grzecznie ) na odbior wymienionych czesci, zwrot uszczelki pod glowice, oraz wymiane zniszczonej swiecy na nowa lub odrazu wymiane na miejscu (zwrotu za usluge zbyszka niebedzie bo moglem wrocic do nich do warsztatu i wtedy bylaby swieca gratis, naprawa zas ?) oraz co dla mnie istotne lista czesci zakupionych, wymienionych, naprawionych za ile.
...krotko aby ratowac twarz troche posciemnial o nadplanowych pracach ( dolanym oleju i plynie chlodzacym

) oraz zasugerowal iz sie nie zrozumielismy
...OBIECUJE SOLENNIE JAK TYLKO DOSTANE LISTE TO DLA NIESZKALOWANIA NADMIERNEGO DOBREGO IMIENIA P.JARKA JA TU ZAMIESZCZE ocene pozostawiam wam. ja nadal czuje sie conajmniej naciagniety a niejasne tlumacznie sie iz sie nie zrozumielismy ... a jak mozna zrozumiec zdiolem glowice i oddalem do szlifowania ???
tomasz