czy ktos kto tak ma zrobione może podac zalety poza wyglądem lepszym w niektórych przypadkach?
W ASO, do Forka za 900PLN stoi taka operacja. Jakies spostrzeżenia empiryków i obserwatorów zewnętrznych mile widziane

Nie mówi się fajny a JDMowy.Konto usunięte pisze:Wady pawka35 już wymienił.
z zalet oprócz wymienionych dodałbym:
- fajny wygląd auta
Bo bez folii się nie da...Konto usunięte pisze:- podobno można całować się z dziewczyną w środku miasta![]()
EterycznyŻołądź, tu chodzi o takie trochę inne całowanie. Jak będziesz duży to zrozumieszEterycznyŻołądź pisze:Bo bez folii się nie da...Konto usunięte pisze:- podobno można całować się z dziewczyną w środku miasta![]()
Przednie drzwi tez fajnie wspolgraja (jesli sie wszystko ofoliuje jasna folia.esilon pisze:Jaki sens ma przyciemnianie szyb , mysle tu o szybach bocznych tylnych drzwi ........, no wszystkich poza czołową i w przednich drzwiach![]()
no tego się obawiam leciutko, dzieki za linka Interceptor,Interceptor pisze: bo w nocy nie jest tak ciemno jak w folii podobnie jak w pochnurne dni za to w sloneczne jest juz fajnie ciemno.
lol :DBergen pisze:EterycznyŻołądź, tu chodzi o takie trochę inne całowanie. Jak będziesz duży to zrozumieszEterycznyŻołądź pisze:Bo bez folii się nie da...Konto usunięte pisze:- podobno można całować się z dziewczyną w środku miasta![]()
Pojedziesz sobie na wycieczkeesilon pisze:EterycznyŻołądź,![]()
![]()
![]()
a ze 450 km mam tam
mam rodzinę w ZG , żużel rzondziInterceptor pisze: Pojedziesz sobie na wycieczke Na miejscu wyjma, zrobia i zamontuja, w 1 dzien mozna temat ogarnac.
Ja przyciemniłem szyby z tyłu w Foresterze z dwóch powodów:esilon pisze:Jaki sens ma przyciemnianie szyb , mysle tu o szybach bocznych tylnych drzwi ........, no wszystkich poza czołową i w przednich drzwiach![]()
czy ktos kto tak ma zrobione może podac zalety poza wyglądem lepszym w niektórych przypadkach?
W ASO, do Forka za 900PLN stoi taka operacja. Jakies spostrzeżenia empiryków i obserwatorów zewnętrznych mile widziane
bo tam pytałemanakinsky pisze: Robiłem w ASO Koper - cena taka jak podałeś.
A ja myślałem, że teściowąanakinsky pisze: 2) Różne rzeczy zdarza mi się wozić na tylnej kanapie (teściowa ) i w bagażniku (zakupy, wózek, mega paczki pieluch, itp.) i wyglądam czasem jakbym na targ jechał a dzięki przyciemnieniu nikt tego nie musi widzieć.
Nie chciałem żeby latała jak Żyd po pustym sklepie...Rzeznik pisze:anakinsky pisze: A ja myślałem, że teściowąwozi się najlepiej w bagażniku
![]()
Rzeźnik
Ale w bagażniku miałaby szansę dobrze sie potłuc i miałaby na co narzekać, a tak wiecznie czepia się zięciaanakinsky pisze: Nie chciałem żeby latała jak Żyd po pustym sklepie...
Yhym tyz folio tyzbarbie pisze:A jak zrobić takie siby, ale róziowe?http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?p=14404#p14404
Tyż folio?
Interceptor pisze: miałaby na co narzekać, a tak wiecznie czepia się zięcia
Folio, folio. Ja mam takie z odcieniem niebieskiego. Niestety...barbie pisze: Tyż folio?![]()