PS. Witek odpisałbyś na SMS'a, ale pewnie nie masz czasu bo zarobiony jesteś brudzeniem Abartha...
Esteci i Estetki
Re: Esteci i Estetki
ten Abarth to do klubu brudaska się nadaje a nie estetów... :P
PS. Witek odpisałbyś na SMS'a, ale pewnie nie masz czasu bo zarobiony jesteś brudzeniem Abartha...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
LouCyphre, bo tak się składa, że dokładnie WIEM, czym jest hania, nawet w niej chyba siedziałem... więc -2 dla Ciebie 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Hania jest ładniejsza ,pomimo że troszkę rdzawa 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
LouCyphre, lamerze ona wszytko ma rudawe 
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Barthol pisze: ten Abarth to do klubu brudaska się nadaje a nie estetów... :P
Nie mogłem znaleźć, a nie mogłem przepuścić okazji, aby uradować WuRCa.
Barthol pisze: odpisałbyś na SMS'a, ale pewnie nie masz czasu bo zarobiony jesteś brudzeniem Abartha...
Odpisałem. Na gg, lamerze.
LouCyphre, zapodaj zdjęcie Hani... bo pewnie część forumowiczów czuje się wykluczona z Waszej dyskusji 
Kruszyn, Dymaj sie malkontencie
Być może dożyjesz Jej metamorfozy w motyla...tfu w odrzutowiec 
w odpowiedzi wyślę Ci list w butelce... lamerze :-PWitek pisze: Barthol napisał(a):odpisałbyś na SMS'a, ale pewnie nie masz czasu bo zarobiony jesteś brudzeniem Abartha...
Odpisałem. Na gg, lamerze.![]()
Nie mogłem? A to ciekawe... Ciekawe w takim razie co to było to białe żelasko Chlora, którym przyjechał na jesienne szkolenie u ALa pod Częstochową, nad którym ja awaryjnie (Ty już wiesz czemu awaryjnieLouCyphre pisze: eMTi, Chociaż niee, nie mogłeś siedzieć w Hani. -3 Dla Ciebie![]()
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, Jako dżentelmen, nie wkłuję Ci szpady w serce już dziś. Poczekam do Chlejad ... Cheaterze :-P
LouCyphre pisze: Być może dożyjesz Jej metamorfozy w motyla...tfu w odrzutowiec![]()
No to mnie rozbawiłeś Lucusiu
Tylko gdzie ja niby cheatowałem?LouCyphre pisze: eMTi, Jako dżentelmen, nie wkłuję Ci szpady w serce już dziś. Poczekam do Chlejad ... Cheaterze :-P
Kiedy wykluje się z tego motylek? ;)Witek pisze:Prezent dla WuRCa.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
Gdybym był wyznawcą Islamu i ktoś by mi powiedział, że w niebie zamiast dziewic będzie taki parking to też mógłbym coś wysadzićky pisze: Rozpusta.
r.
pablonas, i obok tego parkingu darmowa stacja paliw i północna pętla pewnego toru 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
i hostessy w boxach posiadające umiejętności mechaniorów teamu Colina 
Noooo, takie kawiory to se potrafią zlot zrobić. Nie to co jakieś Chlejady.
Tak się zebrać na parkingu, postać, pogadać, poprzestawiać samochody kilka razy do zdjęć i pojechać do domu, to nie każdy potrafi!
No i jakim trzeba być ekscentrykiem, żeby sobie taki gustowny fiolecik pierdyknąć
Tak się zebrać na parkingu, postać, pogadać, poprzestawiać samochody kilka razy do zdjęć i pojechać do domu, to nie każdy potrafi!
No i jakim trzeba być ekscentrykiem, żeby sobie taki gustowny fiolecik pierdyknąć
Czarownica prawdę Ci powie :D
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
pablonas pisze: Gdybym był wyznawcą Islamu i ktoś by mi powiedział, że w niebie zamiast dziewic będzie taki parking to też mógłbym coś wysadzić![]()
![]()
Taaaaa... i okazałoby się, że w nagrodę musisz je myć. I to szybko.