radekk pisze:To że tak powiem, kurdupel mały, mogę mu napluć na głowę :-P
F1 2008
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: F1 2008
WRC fan, oglądasz studio przed wyścigiem, że tak walisz głową w mur? Poza okrążeniem/wywiadem z Kubicą nic tam ciekawego nie ma. 
Tylko, ze do teraz czekanie na okrezenie/wywiad z Kubica mozna bylo przemeczyc - z wylaczonym dzwiekiem, tak teraz trza by i pozbyc sie obrazu...EterycznyŻołądź pisze:WRC fan, oglądasz studio przed wyścigiem, że tak walisz głową w mur? Poza okrążeniem/wywiadem z Kubicą nic tam ciekawego nie ma.
g.
EterycznyŻołądź pisze: WRC fan, oglądasz studio przed wyścigiem, że tak walisz głową w mur?
Tak.
No i juz, chwila... Ale czy do jasnej ciasnej, drugi trening jest transmitowany, czy nie? Jezeli tak, to o ktorej i gdzie?
g.
g.
Sobota 15.03 godz. 04.00 - kwalifikacje
Niedziela 16.03 godz. 05.15 - wyścig
Tv ze słoneczkiem
Tv ze słoneczkiem
Wolność dla Pikusia
5qra pisze: Sobota 15.03 godz. 04.00 - kwalifikacje
Tv ze słoneczkiem![]()
Kwalifikacji nie ma na żywo (przynajmniej w Polsacie) tylko jest powtórka o 9:45 na zwykłym Polsacie, a na Polsacie Sport o 8:00.
Wyścig jest w niedzielę o 5:30 - o 5:15 to jest studio psze pana :P
ky pisze: A będzie Borowczyk? :P
...yyyy......eeee.....eemnee....a jakże by inaczej
Nie no, nie wstanę tak wcześnie, chyba że wcale nie będę się kładł.
Amatorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści Titanica...
WRC fan pisze:Kwalifikacji nie ma na żywo (przynajmniej w Polsacie)
tv.wp.pl-polsat pisze:04:00 Grand Prix Australii Kwalifikacje
WRC fan pisze:Wyścig jest w niedzielę o 5:30 - o 5:15 to jest studio psze pana :P
tv.wp.pl-polsat sport pisze:04:30 Studio F1
tv.wp.pl-polsat pisze:05:30 Grand Prix Australii Wyścig
A ja sie pytalem o drugi trening! A nie o kwalifikacje i wyscig... Wrrr... Brum.
g.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Jak to dobrze mieć wprawę po NBA.Zubi pisze:Nie no, nie wstanę tak wcześnie, chyba że wcale nie będę się kładł.
hogi pisze:Puściłem bąka.
To juz wiem skad ten huk za oknem... Fala uderzeniowa.
g.
1.skrzynia biegow?
2. bedzie sie dzialo :D
No proszę - a program na stronie Polsatu tego nie pokazałgruby pisze: 04:00 Grand Prix Australii Kwalifikacje
Pisałem o "zwykłym" Polsacie.gruby pisze: tv.wp.pl-polsat sport napisał(a):04:30 Studio F1
Bo nie mozna im wierzyc.WRC fan pisze:No proszę - a program na stronie Polsatu tego nie pokazałgruby pisze: 04:00 Grand Prix Australii Kwalifikacje
Na wp program niedzielny dla polszmatu zaczyna sie o 5:30. Zadnego studia... Grrr... Ciekawe kto wie jak to wszystko ma byc na 100%.WRC fan pisze:Pisałem o "zwykłym" Polsacie.gruby pisze: tv.wp.pl-polsat sport napisał(a):04:30 Studio F1
I jeszcze 2 treningu nie transmituja na zywo... Jak bym dopadl tego Kroka, to bym go kopl w...
g.