Off the beaten track
- mario kartoflez
- 1 gwiazdka
- Auto: potForek 2.0X
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Off the beaten track
O, to muszę odszukać dawno zapomnianą golarkę i wodę kolońską. Tylko dzie one są? Ostatnio chyba widziałem je w bieliźniarce.WiS pisze: Mag woli Forka i Mario_Kartofleza...![]()
No i może by tak zainwestować w brylantynę...

rrosiak pisze: mam miejsce w OBK

WiS pisze: Mogę Cię przygarnąć do Yarka

no nie mam wyborudamaz pisze: zabierz się z Robertem

za to będziesz odpoczywał w komforcie.esilon pisze: poczucie iz "pilot" taplać w błocie sie nie będzie musiał tak jak przy OBK![]()

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
esilon pisze: choc Forester dawał poczucie iz "pilot" taplać w błocie sie nie będzie musiał tak jak przy OBK
To się jeszcze okaże, bo jak to mówią, nie sprzęt, a technika się liczy

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

moj mlody tez odpadl, jego 5 letnia milosc ma urodziny, wiec radzej sie dlugo nie zastanawial..
ale ja sie postaram pojawic, najprawdopodobniej w sobote od ranca.
ale ja sie postaram pojawic, najprawdopodobniej w sobote od ranca.
no to skoro kierowca nie pęka to poprosze o miejsce w OBKrrosiak pisze: jak to mówią, nie sprzęt, a technika się liczy

zaraz, zaraz, się bo się gubić zaczynam:
1. esilon, tambylec
2. mario k. , jedna noc (22/23), namiot
3. damazia, pajonk, jedna noc (22/23), pokój
4. damaz się podczepi do 4
5. gregski, obk, jedna noc (22/23), namiot
6. rrosiak, obk, dwie noce, pokój
7. szkodnik (Roberta)
8. j33mbo, dwie noce, pokój
9. maka -> z j33mbo
10. stormy, dwie noce, pokój
11. aneta -> ze stormym
12. devlin, dwie noce pokój
13. zagatka -> j.w.
14. WiS, tambylec
15. Mag, też tambylec
zgadza się?
1. esilon, tambylec
2. mario k. , jedna noc (22/23), namiot
3. damazia, pajonk, jedna noc (22/23), pokój
4. damaz się podczepi do 4
5. gregski, obk, jedna noc (22/23), namiot
6. rrosiak, obk, dwie noce, pokój
7. szkodnik (Roberta)
8. j33mbo, dwie noce, pokój
9. maka -> z j33mbo
10. stormy, dwie noce, pokój
11. aneta -> ze stormym
12. devlin, dwie noce pokój
13. zagatka -> j.w.
14. WiS, tambylec
15. Mag, też tambylec
zgadza się?
Ostatnio zmieniony 11 maja 2010, o 10:23 przez damaz, łącznie zmieniany 1 raz.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
gregski, już kurna drugi raz zamieszanie robisz, co ja teraz swojemu młodemu powiemgregski pisze: moj mlody tez odpadl

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

rrosiak, powiedz mu, że wszystko jak zwykle przez baby :)
i kalosze niech weźmie ze sobą :)
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
...e, to - to niekonieczniemario kartoflez pisze: muszę odszukać dawno zapomnianą golarkę

Hmmm...esilon pisze: no nie mam wyboru

esilon pisze: poprosze o miejsce w OBK

...nie to nie...
Sam se pojeżdżę tym terenowym Yarkiem, nie będę się musiał dzielić fajerą

Powiedz mu, że ja zapewne wezmę syna.rrosiak pisze: co ja teraz swojemu młodemu powiem
Tylko nie mów, że ma 187 i osiemnastkę na karku

jak najbardziejdamaz pisze: zgadza się?

Z tym, że jak będzie bardzo zimno i mokro, to z trasy wypadamy - bo Yarek może i terenowy, ale Mag nieco mniej

przepraszam.. pretensyje przekaze autorowi zamieszania..rrosiak pisze: gregski, już kurna drugi raz zamieszanie robisz, co ja teraz swojemu młodemu powiem rrosiak
damaz, ja jedna noc, z soboty na niedziele, opcja namiotowooutbackowa.
i to jak sie okazuje nie na sto procent :( sprawy sie komplikuja, ale bede walczyl.
esilon pisze: rrosiak, powiedz mu, że wszystko jak zwykle przez baby :)
wlasnie! ;)
a kalosze po co? musi byc ladnie.. musi! juz ten dlugi weekend (u nas w czwartek wolne) mam spitolony.. :(
do czwartku ma padać
, weekend 20st., opady tylko przelotne, jeżeli w ogóle 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
j33mbo pisze: do czwartku ma padać
No to się szykuje Ładoga Trophy

drodzy wycieczkowicze,
przed startem proszę przewidzieć ok. 30 min. na ceremonię wodowania.
(biorąc pod uwagę grubość samochodowych blach - jedna butelka szampana wystarczy dla wszystkich)

przed startem proszę przewidzieć ok. 30 min. na ceremonię wodowania.
(biorąc pod uwagę grubość samochodowych blach - jedna butelka szampana wystarczy dla wszystkich)

proszę wycieczkowiczów,
sobie pooglądałem wiadomości poranne i wyszło mi, że pod koniec tygodnia wysoka woda będzie... pewnie na wysokości Kielc. w centralnej Polsce, znaczy. co gorsza, nie mamy szansy na testową jazdę po trasach, celem ustalenia - przynajmniej z grubsza, rzeczywistego stanu "podłoża". w związku z tym, jestem już na 100% pewien, że całej trasy nie zrobimy. jest w zanadrzu kilka alternatyw, więc z jednej strony na pewno mniej lub bardziej, ale autka ubłocimy, z drugiej zaś, na pewno nie będziemy uprawiali saneczkarstwa glinnego sankami na 4 kołach.
w każdym razie (i tym razem piszę zupełnie serio)... ze względu na spodziewane warunki
poproszę kogoś o zabranie łopaty i siekiery. najlepiej, żeby łopaty były ze dwie
butów i spodni, w których - ewentualne - będzie można wejść w błoto (aczkolwiek wodery nie będą potrzebne)
założenie (jeśli ktoś łatwo może to zrobić) gum zimowych.
zabranie (jeśli ktoś ma, albo może pożyczyć) szekli i linek holowniczych (im mocniejszych, tym lepiej)
ustalenie położenia i sprawdzenie dostępu do punktów holowania (wyciągania) swojego pojazdu.
wyjechanie na trasę z raczej pełnym niż raczej pustym bakiem.
sobie pooglądałem wiadomości poranne i wyszło mi, że pod koniec tygodnia wysoka woda będzie... pewnie na wysokości Kielc. w centralnej Polsce, znaczy. co gorsza, nie mamy szansy na testową jazdę po trasach, celem ustalenia - przynajmniej z grubsza, rzeczywistego stanu "podłoża". w związku z tym, jestem już na 100% pewien, że całej trasy nie zrobimy. jest w zanadrzu kilka alternatyw, więc z jednej strony na pewno mniej lub bardziej, ale autka ubłocimy, z drugiej zaś, na pewno nie będziemy uprawiali saneczkarstwa glinnego sankami na 4 kołach.
w każdym razie (i tym razem piszę zupełnie serio)... ze względu na spodziewane warunki
poproszę kogoś o zabranie łopaty i siekiery. najlepiej, żeby łopaty były ze dwie
butów i spodni, w których - ewentualne - będzie można wejść w błoto (aczkolwiek wodery nie będą potrzebne)
założenie (jeśli ktoś łatwo może to zrobić) gum zimowych.
zabranie (jeśli ktoś ma, albo może pożyczyć) szekli i linek holowniczych (im mocniejszych, tym lepiej)
ustalenie położenia i sprawdzenie dostępu do punktów holowania (wyciągania) swojego pojazdu.
wyjechanie na trasę z raczej pełnym niż raczej pustym bakiem.
damaz pisze: co gorsza, nie mamy szansy na testową jazdę po trasach, celem ustalenia - przynajmniej z grubsza, rzeczywistego stanu "podłoża".
stan podłoża jest i będzie masakrycznie miękki , na sporej części "dróg" jest glina ktora umozliwia jazde saniami,
zaraz jade legasiem na swoja droge gruntową bardzo w oklolicy trasy to dam znac co i jak chociaz teraz np nie pada
- rrosiak
- 6 gwiazdek
gregski pisze:zaczynam wam zazrdoscic .. ehh... szkoda, ze mnie tam nie bedzie.. :(
A to dlaczego? Pisałeś, że młodego nie będzie.
Niestety w lokalizacji warszawskiej nie posiadam takiego sprzętu.damaz pisze: poproszę kogoś o zabranie łopaty i siekiery. najlepiej, żeby łopaty były ze dwie

będzie nówka sztuka bo i tak musze kupić do łikendowych ćwiczeńrrosiak pisze:Niestety w lokalizacji warszawskiej nie posiadam takiego sprzętu.damaz pisze: poproszę kogoś o zabranie łopaty i siekiery. najlepiej, żeby łopaty były ze dwie