A czym Ty się dziewczynko stresujesz? Życie jest po to by żyć, a nie przejmować się.barbie pisze:Jakoś nie wierzę za bardzo. Poza tym biorąc pod uwagę okoliczności ostatnich nawrotów Obcego, wygląda na to, że jego drugie imię to Stres
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
czarne jest piękne...
Całkowicie się zgadzam. Acz i tak dałam się wczoraj kilka razy doprowadzić do furii, po czym dzisiaj nie byłam w stanie podnieść się z łóżkavibowit pisze:A czym Ty się dziewczynko stresujesz? Życie jest po to by żyć, a nie przejmować się.
A to skurczybyk, atakuje z zaskoczenia. No cóż..., na to nie znam radybarbie pisze: biorąc pod uwagę okoliczności ostatnich nawrotów Obcego, wygląda na to, że jego drugie imię to Stres
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Doxa, odnosząc się do homeopatii. Moje zdanie jest takie, że nierobienie niczego nierzadko ma zbawienny wpływ i na tym polega sukces homeopatii.
A jaka jest prawda!? hmmm..
Moje sceptyczne nastawienie do homeopatii, po części pewnie bierze się z tego, że mam w rodzinie gorących i walczących zwolenników tej metody, a moja natura jakaś taka przekorna.
A jaka jest prawda!? hmmm..
Moje sceptyczne nastawienie do homeopatii, po części pewnie bierze się z tego, że mam w rodzinie gorących i walczących zwolenników tej metody, a moja natura jakaś taka przekorna.
czarne jest piękne...
Mnie taki jeden wyleczył z alergii, więc może jednak coś to daje i warto spróbowaćDoxa pisze: rafiłam do lekarza, który był fanem homeopatii i nie wiem, czy to jego zasługa, czy nie, ale młoda doszła do siebie. 3-miesięczna kuracja i nie było więcej nawrotów.
ja chyba po prostu powinnam (wreszcie) zmienić pracę, a nie szukać zbawienia w prochach, bo to oszukiwanie siebie 
Zrob to samo z wodka i sprawdz, czy da sie upic ;)Doxa pisze:A tak poważniej, to jak się zapatrujesz na homeopatię?
g.
Dziecko z Dworca ZOO ?barbie pisze: ja chyba po prostu powinnam (wreszcie) zmienić pracę, a nie szukać zbawienia w prochach, bo to oszukiwanie siebie![]()
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
Też nie wierzyłem, aż sam spróbowałem i bardzo pomogło, a wcześniej przez prawie rok szpikowano mnie antybiotykami bez efektuvibowit pisze: Moje sceptyczne nastawienie do homeopatii, po części pewnie bierze się z tego, że mam w rodzinie gorących i walczących zwolenników tej metody, a moja natura jakaś taka przekorna.
Rzeźnik zbereźnik:)
- Interceptor
- 3 gwiazdki
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
radek po cholere korzystrasz z serwisu? Przeciez jest wiele innych miejsc gdzie zaplacisz duzo mniej ... Serwisy to zdziercy ...radekk pisze:Weźcie denerwujcie mnie jeszcze bardziej. Dodam że w poniedziałek zostawiłem tam jakieś 1800złdamaz pisze: eeee, jak takie ceny, to nie parking strzeżony, tylko myjnia.
Bo mam samochód na gwarancji?Interceptor pisze: radek po cholere korzystrasz z serwisu? Przeciez jest wiele innych miejsc gdzie zaplacisz duzo mniej ... Serwisy to zdziercy ...
- Interceptor
- 3 gwiazdki
Zaraz zaraz czegos nie rozumiem, jak samochod jest na gwarancji to dlaczego placisz za naprawy, czesci itp?radekk pisze:Bo mam samochód na gwarancji?Interceptor pisze: radek po cholere korzystrasz z serwisu? Przeciez jest wiele innych miejsc gdzie zaplacisz duzo mniej ... Serwisy to zdziercy ...
ROTFL, a ja już myślałem, że tylko w Fordzie jest tak fajniehogi pisze: to są "dodatkowe" koszty
Radekk zmienia silnik w ASO co 25kkm to chociaż za takie naprawy płaci 
"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
Dłubię to, dłubię tam to. :)
Uff.
Przebrnąłem przez zeznanie podatkowe.
Mam nadzieję, że dobrze policzyłem, bo Brat Pit mnie dopadnie
Przebrnąłem przez zeznanie podatkowe.
Mam nadzieję, że dobrze policzyłem, bo Brat Pit mnie dopadnie
Doradca Finansowy
a co testowana jest jazda przy niskim poziomie oleju?gimof pisze: Radekk zmienia silnik w ASO co 25kkm to chociaż za takie naprawy płaci![]()
To w STIRzeznik pisze:a co testowana jest jazda przy niskim poziomie oleju?gimof pisze: Radekk zmienia silnik w ASO co 25kkm to chociaż za takie naprawy płaci![]()
"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
W połowie lutego odebrałem do domu 3 kanapy
,
następnego dnia okazało się ,że farbują
.
Reklamację uznano bez problemów, dziś przyjechały nowe
tylko qrwa tez farbują i nawet ich nie wypakowywali .
Niech to szlag trafi , od 6 tygodni na kanapach mam koce bo sie można pokolorować na czerwono i dziś myślałem ,że ten koszmar się skończy i coooooo
dupa .
Przepraszam wszystkich za swoje frustracje ale po prostu mnie trafia
następnego dnia okazało się ,że farbują
Reklamację uznano bez problemów, dziś przyjechały nowe
Niech to szlag trafi , od 6 tygodni na kanapach mam koce bo sie można pokolorować na czerwono i dziś myślałem ,że ten koszmar się skończy i coooooo
Przepraszam wszystkich za swoje frustracje ale po prostu mnie trafia
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Piękna historiaPiter 35 pisze:W połowie lutego odebrałem do domu 3 kanapy,
następnego dnia okazało się ,że farbują.
Reklamację uznano bez problemów, dziś przyjechały nowetylko qrwa tez farbują i nawet ich nie wypakowywali .
Wybacz, wiem, że dla Ciebie to frustrujące ale nie mogłem się powstrzymać...
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
To prawda
ale dobrze ,że nie widzieliście mojej kochanej Żony
myślełem ,że przez telefon rozwali ta firmę
a ja w tym czasie już upuściłem ciśnienie i spokojnie 
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Ale chyba jak urwiesz coś to Ci tego nie wymienią na gwarancji, bo tak to mógłbym walnąć w drzewo i domagać się naprawy samochodu na gwarancjiInterceptor pisze: jak samochod jest na gwarancji to dlaczego placisz za naprawy, czesci itp?
NieRzeznik pisze:a co testowana jest jazda przy niskim poziomie oleju?gimof pisze: Radekk zmienia silnik w ASO co 25kkm to chociaż za takie naprawy płaci![]()
Dupa to może pofarbować na czerwono, jak usiądziesz na kanapiePiter 35 pisze: dupa .
Ja też, choć wiem że pewnie Tobie Piter nie jest tak do śmiechuGrzesiek_67 pisze: Wybacz, wiem, że dla Ciebie to frustrujące ale nie mogłem się powstrzymać...![]()
Już mi przeszło
ale ręce to opadają . Plus taki ,że firma reaguje chociaż dobrze i idzie nam na rękę . Jak by tak ne było to skończyło by się w sądzie 
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Interceptor
- 3 gwiazdki
A to taki z Ciebie psujradekk pisze:Ale chyba jak urwiesz coś to Ci tego nie wymienią na gwarancji, bo tak to mógłbym walnąć w drzewo i domagać się naprawy samochodu na gwarancjiInterceptor pisze: jak samochod jest na gwarancji to dlaczego placisz za naprawy, czesci itp?![]()
![]()