Off the beaten track
Re: Off the beaten track
Boże Święty , zawitał devlin
, mam nadzięję iż na dłużej powróciłeś 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35 pisze: zawitał devlin
i na dodatek film będzie jak zwykle przedni
trailer pieknym instruktarzem jazdy z hamulcem , brawo rrosiak
Jedna jaskółka wiosny nie czyni ;)Piter 35 pisze:Boże Święty , zawitał devlin, mam nadzięję iż na dłużej powróciłeś
Na film jak zwykle będą utyskiwania, że to nie jest National Geographics, jak znam życie :)esilon pisze:
i na dodatek film będzie jak zwykle przedni![]()
Kolejny film:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=ZbcC7VMP8D8
Dla porównania, kolega Minimus na tym samym odcinku:esilon pisze:trailer pieknym instruktarzem jazdy z hamulcem , brawo rrosiak
Link: http://www.youtube.com/watch?v=1hlEm6feKyk
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Cholera, czemu się nie przyznałeś, że nad zalewem w Wilkowie już byłeś?rrosiak pisze: dla WiSa i Mag za szybką wycieczkę krajoznawczą
1. Jaka limuzyna, taka szperarrosiak pisze: i możliwość potestowania srebrnej limuzyny (z turbo i szperą )
2. Firma poleca się na przyszłość
3. Jeszcze raz gratulacje z powodu ogarnięcia potwora
Takich pasażerów wozić... - to nasza korporacja chętnie dopłaciesilon pisze: za nocna liczbę taksówkową która w naszym przypadku wyniosła zero złotych
...to teraz - jutro wulkan, pojutrze globalny kryzys ekonomiczny...damazia pisze: no może z wyjątkiem zamówienia pogody!
Nic dodać, nic ująć! Howgh!devlin pisze: Chwała za znalezienie rewelacyjnej miejscówki - (...) Czysto, (...) ilość jedzenie nie do przejedzenia, jakość - zaskakująco wysoka, (...)wszystko świeże, (...) Właściciele - przemili, (...) Na pewno tam jeszcze wrócimy,
A nie, muszę dodać, że przepraszam, że nie dotarłem do Was w niedzielę (mam nadzieję, że Esi mnie usprawiedliwił i żegnał też ode mnie
Teraz jak czytam o tych naleśnikach i pierogach, to mi jeszcze bardziej żal
Tak jakby to nie było oczywiste...devlin pisze: WiS udowadniał wyższość Yarisa TS nad Nissanem GT-R,
Damaziowi i Esilonowi przede wszystkim, za wysiłek oragnizacyjny plus dialogi na cztery nogi - a całej reszcie, za dialogi i całokształt, jeszcze raz SERDECZNE DZIĘKI
Łeee wiedziałem iż ten Jeep to słaby jakiś taki 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
WiS pisze: mam nadzieję, że Esi mnie usprawiedliwił i żegnał też ode mnie
cała mowe palnałem, mam świadka
WiS pisze: Damaziowi i Esilonowi przede wszystkim, za wysiłek oragnizacyjny
nie chcę kokietowac ale mnie jeżeli juz to za cztery nogi
niby słaby ale amerykaniec subaraka zjadłPiter 35 pisze: Łeee wiedziałem iż ten Jeep to słaby jakiś taki
Damaz na lawecie przyciągnął tą swą maszynę, czy telepał sie na tych A/T?
minimus na rowerowkach, tzn. szosówkach był, tak?
minimus na rowerowkach, tzn. szosówkach był, tak?
Dolce far niente 
chłopie,FUX pisze:Damaz na lawecie przyciągnął tą swą maszynę, czy telepał sie na tych A/T?
już nie żyjesz.
- damazia
- 3 gwiazdki
- Auto: nie wiem, które fajniejsze: czarne czy srebrne?
- Polubił: 34 razy
- Polubione posty: 39 razy
że co? ja przepraszam bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE PAJĄKA DOSTAŁAM JA, DAMAZIA NA DZIEŃ KOBIET W ZESZŁYM ROKU!!!FUX pisze:Damaz na lawecie przyciągnął tą swą maszynę, czy telepał sie na tych A/T?
damazie chodzą parami
damazia, no wiesz; tak na ogólnym w szczegóły sie wdawać...

Dolce far niente 
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 200 razy
devlin pisze: RRosiak pokazał, że Pirelli P7 jest oponą typowo błotną
Tak sobie oglądam ten filmik i na jego podstawie nie orzekałbym o wyższości jednych opon nad drugimi. Widać, że osłona w H4 leży dużo lepiej (większy prześwit) niż w H6. Mój problem zaczął się w chwili gdy zdrowo walnąłem osłoną (nawet słychać), przez co auto wybiło ostro do góry i wyrzuciło z toru, stormy przeszedł tam w miarę płynnie.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
rrosiak, coś mi się ponadto wydaje, że Twój poprzednik (Gregski?) miał łatwiej.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 200 razy
Na pewno każdy kolejny przejazd nie polepsza warunków w błocie, ale ja bym jednak stawiał głównie na "wybicie z rytmu" w tym przypadku.So What! pisze:rrosiak, coś mi się ponadto wydaje, że Twój poprzednik (Gregski?) miał łatwiej.
Jechał stormy, gregski nie dotarł.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
I Wy wchodzicie w takich zabłoconych butach do samochodu?devlin pisze: Kolejny film:
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
No co Ty! Zmieniali kalosze na kapcie za każdym razem.Doxa pisze: I Wy wchodzicie w takich zabłoconych butach do samochodu?![]()
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
zagatka pisze: No co Ty! Zmieniali kalosze na kapcie za każdym razem.![]()
Twardziele
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
Aaaa... to ja w takim razie przepraszam

Tak jest:damaz pisze:poza tym, po każdym przejeździe po takie łące samochód się płucze
Link: http://www.youtube.com/watch?v=Dk8RDJ70sRw
Ja to oglądałem na żywo w kilku miejscach i wnioski mam dwa, z czego nie są one substytucyjne, a są komplementarne:rrosiak pisze:
Tak sobie oglądam ten filmik i na jego podstawie nie orzekałbym o wyższości jednych opon nad drugimi. Widać, że osłona w H4 leży dużo lepiej (większy prześwit) niż w H6. Mój problem zaczął się w chwili gdy zdrowo walnąłem osłoną (nawet słychać), przez co auto wybiło ostro do góry i wyrzuciło z toru, stormy przeszedł tam w miarę płynnie.
- Pirelli P7 jest znacznie gorszą oponą w warunkach błotno - terenowych, bo Sztormiak na nowych rally4x4streetach przechodził z łatwością i bez najmniejszego problemu przez wszystkie te miejsca, w które się wkleiłeś lub byłeś tego bliski,
- zrób porządek z płytą, bo albo masz źle zamontowaną, albo pogarsza ona właściwości terenowe tego samochodu na tyle, że jej sensowność jest conajmniej wątpliwa.
http://wwojnar.com/
albo na myjnie jedzie ;)damaz pisze:poza tym, po każdym przejeździe po takie łące samochód się płucze
W ramach podziękowań za fantastyczny wikent, w fantastycznym miejscu i z fantastycznym towarzystwem.
Za dzień kaloszy i ganiania żab w błocie. Za widok spadochroniarzy i szybowców. Za chlapanie błotem i uciekaniem od burzy...pare zdjęć.
Lenistwo i wybujały profesjonalizm, nie pozwalają mi nic z nimi zrobić, więc wrzucam tak jak je aparat złapał
http://picasaweb.google.com/agata.sefer ... ynSA&pli=1#
tylko jakoś tak od końca się wrzuciły...
pooglądałem i zazdraszczam, kiedy robicie następny spot?
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
O
Zagatka i devlinski jednak, mimo pogłoskom, żyją, a nawet nie uciekli z foruma.
Cieszy mnie to bardziej. Co u Was?
devlin, przemknęła Ci może przez myśl Góraszka 2010?
devlin, przemknęła Ci może przez myśl Góraszka 2010?
jakieś przebąkiwania były, że może za 6 tygodni coś - żeby spróbować przejechać całą trasę - ale to takie gdybanie.inquiz pisze:pooglądałem i zazdraszczam, kiedy robicie następny spot?
Dziękujemy, u nas bardzo dobrze :)Witek pisze:O![]()
Zagatka i devlinski jednak, mimo pogłoskom, żyją, a nawet nie uciekli z foruma.Cieszy mnie to bardziej. Co u Was?