Warsztat Piaseczno/Zalesie
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Warsztat Piaseczno/Zalesie
Czesc,
czy ktos slyszal/odwiedzal ten warsztat:
http://www.warsztatsubaru.pl
Jakie opinie? Ostatnio znalazlem wizytowke z ich reklama u siebie za wycieraczka.
Nie ukrywam, ze poza 4T w Mysiadle, jest to chyba najblizszy mi warsztat, a na codzien jezdze az do Jarka do Jozefowa wiec korzystniej byloby mi do Zalesia.
Pozdr
czy ktos slyszal/odwiedzal ten warsztat:
http://www.warsztatsubaru.pl
Jakie opinie? Ostatnio znalazlem wizytowke z ich reklama u siebie za wycieraczka.
Nie ukrywam, ze poza 4T w Mysiadle, jest to chyba najblizszy mi warsztat, a na codzien jezdze az do Jarka do Jozefowa wiec korzystniej byloby mi do Zalesia.
Pozdr
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Warsztat Piaseczno/Zalesie
jakr,
przecież masz jeszcze w samym Piasecznie Czopera (Szczepan) , i Nową Dzankownie, czyli Janka Korneckiego Pit Stops s.c. ul. Julianowska 35
05-500 Piaseczno tel. 22 428 14 04 tel. kom. 609 799 490.
Warsztat, o którym wspominasz nie jest mi znany, musi być coś zupełnie nowego.
Generalnie, ja widzę, że Piaseczno zaczyna się robić taką trzecią Mekką Subaru, po Dzierżoniowie (i okolicach
) i Olsztynie (i również okolicach
).
Pozdrawiam
Grzegorz
przecież masz jeszcze w samym Piasecznie Czopera (Szczepan) , i Nową Dzankownie, czyli Janka Korneckiego Pit Stops s.c. ul. Julianowska 35
05-500 Piaseczno tel. 22 428 14 04 tel. kom. 609 799 490.
Warsztat, o którym wspominasz nie jest mi znany, musi być coś zupełnie nowego.
Generalnie, ja widzę, że Piaseczno zaczyna się robić taką trzecią Mekką Subaru, po Dzierżoniowie (i okolicach

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Dzieki Grzesiek,
do Pit Stops mam z 1km wiec jezeli tylko ceny beda ok to z przyjemnoscia sie przeniose:)
A ja zylem w pelnej nieswiadomosci, ze tak blisko jest tyle warsztatow:)))
pzdr
do Pit Stops mam z 1km wiec jezeli tylko ceny beda ok to z przyjemnoscia sie przeniose:)
A ja zylem w pelnej nieswiadomosci, ze tak blisko jest tyle warsztatow:)))
pzdr
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Ja mogę się wypowiedzieć - wczoraj odwiedziłem ten warsztat po raz trzeci razem z moim forkiem :) I mogę podsumować te trzy wizyty tak:
- Adam (właściciel) Subaru ogarnia na pewno i to całkiem dobrze, lata przepracowane w ASO robią swoje
- można liczyć na to, że doradzi co i jak należałoby zrobić ale nie naciągnie (a na to jestem przeczulony, kilka razy w różnych warsztatach dałem się podejść - niestety znawcą tematu nie jestem)
- jak już zrobi to zrobi porządnie (ja do tej pory robiłem tam w forku hamulce, regulacje zaworów z wymianą uszczelek i wczorajszą wymianę wszystkich płynów ustrojowych i filtrów plus parę innych pierdół) i za każdym razem byłem zadowolony
- co do cen to mam porównanie do jednego tylko warsztatu, na Jutrzenki. Niektóre ceny są wręcz identyczne (np. wspomniana regulacja zaworów) inne mniej lub bardziej podobne - generalnie potężnej różnicy nie ma. Porównywałem na przykład faktury, które mam od poprzedniego właściciela, także z Jutrzenki, i taki zakres robót, jaki były wykonane wczoraj przy moim samochodzie w Zalesiu wynioósłby jakieś 10% mniej - no ale to raczej nie jest wielce miarodajna opinia. Tylko mogę porównać, więc piszę.
- to co jest dla mnie bardzo ważne to fakt, że można liczyć na samochód zastępczy (na dłuższy okres to nie wiem ale na jeden dzień na pewno)
To tyle co mi przychodzi do głowy, wyszła trochę jakby reklama - ale jak do tej pory jestem zadowolony serwisując tam samochód, więc nie wypadało inaczej napisać :)
- Adam (właściciel) Subaru ogarnia na pewno i to całkiem dobrze, lata przepracowane w ASO robią swoje
- można liczyć na to, że doradzi co i jak należałoby zrobić ale nie naciągnie (a na to jestem przeczulony, kilka razy w różnych warsztatach dałem się podejść - niestety znawcą tematu nie jestem)
- jak już zrobi to zrobi porządnie (ja do tej pory robiłem tam w forku hamulce, regulacje zaworów z wymianą uszczelek i wczorajszą wymianę wszystkich płynów ustrojowych i filtrów plus parę innych pierdół) i za każdym razem byłem zadowolony
- co do cen to mam porównanie do jednego tylko warsztatu, na Jutrzenki. Niektóre ceny są wręcz identyczne (np. wspomniana regulacja zaworów) inne mniej lub bardziej podobne - generalnie potężnej różnicy nie ma. Porównywałem na przykład faktury, które mam od poprzedniego właściciela, także z Jutrzenki, i taki zakres robót, jaki były wykonane wczoraj przy moim samochodzie w Zalesiu wynioósłby jakieś 10% mniej - no ale to raczej nie jest wielce miarodajna opinia. Tylko mogę porównać, więc piszę.
- to co jest dla mnie bardzo ważne to fakt, że można liczyć na samochód zastępczy (na dłuższy okres to nie wiem ale na jeden dzień na pewno)
To tyle co mi przychodzi do głowy, wyszła trochę jakby reklama - ale jak do tej pory jestem zadowolony serwisując tam samochód, więc nie wypadało inaczej napisać :)
Pozdrawiam,
Kuba
Kuba
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
jasiem,
o to bardzo fajnie, że jeszcze jedno ciekawe miejsce nam doszło. Teraz tylko czekać aż jakaś mała wojna cenowa się zacznie. O klienta
Pozdrawiam
Grzegorz
o to bardzo fajnie, że jeszcze jedno ciekawe miejsce nam doszło. Teraz tylko czekać aż jakaś mała wojna cenowa się zacznie. O klienta

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
O właśnie, tej myśli się trzymajmyGrzesiek_67 pisze:jasiem,
Teraz tylko czekać aż jakaś mała wojna cenowa się zacznie. O klienta![]()

Pozdrawiam,
Kuba
Kuba
- yacho
- 0 gwiazdek
- Auto: STI 1998 + Legaś LPG
Warsztat godny, solidny i polecam go
a dlaczego?
- rzetelnosc (Adam siedzi w Subaru od wielu lat, robi powoli bez pospiechu i solidnie)
- slownosc
- dobre ceny (sprawdzcie sami
)
- a jak sie zasluzy to sie samochod zastepczy dostanie w razie potrzeby! :)
ogarniam tam autka od jakiegos czasu i naprawde jestem baardzo zadowolony.
zdroowka!

- rzetelnosc (Adam siedzi w Subaru od wielu lat, robi powoli bez pospiechu i solidnie)
- slownosc
- dobre ceny (sprawdzcie sami

- a jak sie zasluzy to sie samochod zastepczy dostanie w razie potrzeby! :)
ogarniam tam autka od jakiegos czasu i naprawde jestem baardzo zadowolony.
zdroowka!
"..panie jasiu kochany, mnie dzisiaj wszystko miga.."
to i ja dorzuce swoje
robię u Adama już drugie autko - wcześniej Legaś 2.0 teraz OBK H6
nie mam zastrzeżeń, miło, cenowo chyba OK (nigdy nie porównywałem)
warto pojechać !
robię u Adama już drugie autko - wcześniej Legaś 2.0 teraz OBK H6
nie mam zastrzeżeń, miło, cenowo chyba OK (nigdy nie porównywałem)
warto pojechać !
ja także muszę pochwalić Adama!
Problem jaki dotyczył mojego Forka zniknął....Wczoraj podjechałem powiedziałem co dolega co zostało wymienione bądź sprawdzone. Dostałem odpowiedź co jest przyczyną - w 10min autko naprawione:)
POLECAM! Adam rzeczowy, konkretny i przede wszystkim z WIEDZĄ miły gość:)
Problem jaki dotyczył mojego Forka zniknął....Wczoraj podjechałem powiedziałem co dolega co zostało wymienione bądź sprawdzone. Dostałem odpowiedź co jest przyczyną - w 10min autko naprawione:)
POLECAM! Adam rzeczowy, konkretny i przede wszystkim z WIEDZĄ miły gość:)
- yacho
- 0 gwiazdek
potwierdzam :)
wlasnie wracam z ogladania autka przed kupnem i tez po raz kolejny jestem zadowolony.
z autka jakie ogladalem mniej.. :/
zdroowka!
wlasnie wracam z ogladania autka przed kupnem i tez po raz kolejny jestem zadowolony.
z autka jakie ogladalem mniej.. :/
zdroowka!
Polecam Serdecznie
Szybko solidnie znaja sie na swojej pracy .POLECAM
Szybko solidnie znaja sie na swojej pracy .POLECAM
-
piorunek1911
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy
mcx pisze: ja także muszę pochwalić Adama!
Witam wszystkich tak czytam opinie o tym warsztacie i ani słowa o Panu Danielu elektryku (no chyba ze nikt z was nie miał jeszcze z nim "do czynienia") Oczywiście warsztat godny polecenia solidny. Opowiem moja historyjkę jak do nich trafiłem .Tak w skrócie ,problem mój polegał na ciągłej sygnalizacji kontrolki ABS . Jeździłem po kilku warsztatach na Śląsku skąd pochodzę żaden warsztat nie pomógł a pieniążki kasowali , ponoć problem miał wynikać z pompy od ABS tyle że żaden z mechaników elektryków nie dawał gwarancji ze po wymianie będzie git.
W zeszłym tygodniu opisałem to na forum , długo nie musiałem czekać pewien kolega polecił mi ten warsztat jako solidny tani i konkretny .Fajnie się wszystko złożyło bo akurat miałem trasę w stronę Stolicy wystarczył jeden telefon. Pan Daniel przyjął mnie bez problemu .Podjechałem, autko elektryk zabrał na 3h i po problemie- naprawione:))))) .Awaria układu ABS polegała na uszkodzonej wiązce kabli .
Także drodzy forumowicze POLECAM!!!!
Pochwalam Daniela!

Jeżeli chodzi o Daniela i elektrykę, to dla mnie guru, tak jak Jako i LPG. 

Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Dość tych pochwał, bo Daniel w piórka obrośnie i ceny podniesie 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- yacho
- 0 gwiazdek
Adamowi mechanicznie też niczego nie brakuje :)))))
zdrooowka!
zdrooowka!
Panów Adama i Daniela jeszcze nie znam i nawet nie wiem, czy poznam, gdyż byłem ostatnio u również tu wymienionego P. Janka Korneckiego, obecnie na ul. Geodetów i jestem bardzo zadowolony. Polecam.
- KamilP
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
Zdecydowanie potwierdzam!! Dodam, ze Dzankownia miesci sie dokladnie na Geodetów 176 bud. F.gma_il pisze:Panów Adama i Daniela jeszcze nie znam i nawet nie wiem, czy poznam, gdyż byłem ostatnio u również tu wymienionego P. Janka Korneckiego, obecnie na ul. Geodetów i jestem bardzo zadowolony. Polecam.
Bardzo fachowo, bez naciagania, lopatologicznie wyjasnione - mega obsluga!
- Pit_R6
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Forester 2.0X 2005
Za sprawą pozytywnych opinii udałem się wczoraj do Warsztatu Subaru w Piasecznie i mogę tylko potwierdzić inne pochlebne wypowiedzi.
W ciągu niecałej godziny otrzymałem rzetelną diagnozę nt. mojego nowego nabytku. Profesjonalnie, miło i niedrogo.
Czekam na umówienie już dłuższej wizyty, żeby wszystko w Forku poogarniać.
W ciągu niecałej godziny otrzymałem rzetelną diagnozę nt. mojego nowego nabytku. Profesjonalnie, miło i niedrogo.
Czekam na umówienie już dłuższej wizyty, żeby wszystko w Forku poogarniać.
- drzewokocur
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza GH 2.0
Ja również mam same pozytywne doświadczenia - Daniel rozgryzł wcale niełatwy problem z źle pozycjonującymi się ksenonami (wbrew najbardziej oczywistej diagnozie nie zawiniły czujniki położenia samochodu), dodatkowo przegląd i kilka drobnych poprawek wyszło (jak na Subaru) korzystnie cenowo!
-
fudżisubo;)
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester S turbo MY-01
- Polubił: 2 razy
Byłem tam niedawno jak na pierwszy raz odnoszę wrażenie, że wiedzą co robią. Z Adamem rozmawiałem Daniela nie było. Dzwonią i mówią co jest do ogarnięcia wybór (robimy to czy co innego). Wrócę tam jeszcze bo podchodzą do auta z naprawą indywidualnie i pedantycznie.
Ostatnio zmieniony 20 paź 2014, o 21:54 przez fudżisubo;), łącznie zmieniany 1 raz.
Odkurzam wątek, bo warsztat działa teraz pod nowym adresem (ul. Pod Bateriami 9) - też Piaseczno, trochę bardziej w stronę centrum - gdyby ktoś się wybierał, warto wiedzieć, żeby nie szukać pod starym adresem 

Pozdrawiam,
Kuba
Kuba
- cypkenzie
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Forester MY'04 był teraz Impreza GC8
Super dzięki za INFO bo właśnie w poniedziałek się wybieram i bym zgłupiałjasiem pisze:Odkurzam wątek, bo warsztat działa teraz pod nowym adresem (ul. Pod Bateriami 9) - też Piaseczno, trochę bardziej w stronę centrum - gdyby ktoś się wybierał, warto wiedzieć, żeby nie szukać pod starym adresem

Pzdr
Luka