Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa

-
SEBA_M
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Forester 2.5XT MY05
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Witam. 1 post i to od razu z problemem. W tym momencie jestem we Włoszech. W drodze na urlop z tylnego dyfra zaczeły wydobywać się dźwięki. Byłem dzisiaj w ASo Subaru w Bolzano, poza wymiana oliwy w tylmym dyfrze nic nie są w stanie zrobić bez rozebrania (z tym się zgadzam). Niestety oczekiwanie na części to ponad 1 tydzień a ja jakoś muszę wrócić do PL. Wypowiedzieli się by nie obciążać napędów i spokojnie wracać do PL. Teraz mojej pytanie: czy ktoś może polecić z czystym sumieniem warsztat gdzie w okolicach dolnegośląska zrobię ta usterkę. Popełniając błąd zadzowniłem do ASO KOCAr i jak usłyszałem ceny (może 6000zł lub cały dyfer za 12.000zł) od razu pomyślamem , że dyfer jest ze złota. Proszę o jakieś namiary. Na forum z kropką nawet nie podejmuję tematu.
SEBA_M
-
FUX
- 6 gwiazdek
- Auto: jeżdżące
-
Polubił:
236 razy
-
Polubione posty:
350 razy
Do Dzierżoniowa dzwoń!
Dolce far niente

FUX
-
SEBA_M
- 0 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Maila już do nich wysłałem a o telefon pokuszę się jak wrócę do PL. Pytanie tylko czy MTS ma normalne ceny czy zamiast złotego KOCARU wyjdzie Platynowy. Nie spodziewam się zrobienia ustarki za 100zł ale 30% wartości auta to lekka przesada.
SEBA_M
-
FUX
- 6 gwiazdek
- Auto: jeżdżące
-
Polubił:
236 razy
-
Polubione posty:
350 razy
To dzwoń i pytaj!

Dolce far niente

FUX
-
j33mbo
- 5 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
ja polecam też innego mechanika, który moim zdaniem ogarnia, p. Tomek z Wrocławia,
jeżeli jesteś zainteresowany to dam ci nr na PW
edit:
zresztą widzę, że ma wizytówki w necie, Tomasz Jaskulski, Wrocław, Karmelkowa 10C
j33mbo
-
SEBA_M
- 0 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Dzięki bardzo. Nawiązałęm już kontakt mailowy z MTSem. Po powrocie do PL się do nich wybiorę.
SEBA_M