kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Chloru pisze:
Azrael, Tag i MiniTag. Pamiętam je z czasów XT/AT
1. książka mojego ojca była w tym napisana i kiedyś chciał jakieś fragmenty z tego wziąć i za cholerę się tego nie dało na nic współczesnego przekonwertować.
Azrael pisze:
książka mojego ojca była w tym napisana i kiedyś chciał jakieś fragmenty z tego wziąć i za cholerę się tego nie dało na nic współczesnego przekonwertować.
Bergen pisze:Wszystkim zaangażowanym w poszukiwania nowego mózgu do mojej lodówki, w szczególności okonskik69, w imieniu swoim i wódki, serdecznie dziękuję
Cieszę się, że maszyna jest "back on the road" Chyba mało jest już osób, które z takich sprzętów chcą/potrafią zrobić użytek Pozdro
Nie udało się z powodu takiego, że przerosło mnie to - liczyłem na to, że to jedynie spalone bezpieczniki, no ale nie w tym leżał problem. Wolałem nie ruszać tego, niż popsuć.
siewcu pisze:
Nie udało się z powodu takiego, że przerosło mnie to - liczyłem na to, że to jedynie spalone bezpieczniki, no ale nie w tym leżał problem. Wolałem nie ruszać tego, niż popsuć.
Bergen, dokładnie. Zero reakcji na cokolwiek... Wrócił do właściciela, i nie wiem co się z nim dalej będzie działo. Pewnie zostanie jako eksponat - rok produkcji 1992.
W TAGu to myśmy w redakcji pisali jeszcze niecałe 7 lat temu. Nie wiem czy do dziś z niego nie korzystają. Muszę kumpla zapytać. Ale to była jazda - cudowny edytor tekstu. Świetnie się w tym gazetę składa
"Speed never killed anyone, suddenly becoming stationary, that's what gets you." - J. Clarkson