[S] wydech przelotowy 2,5 cala bez puszki

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
zamieszanie
1 gwiazdka
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] wydech przelotowy 2,5 cala bez puszki

Post 1 mar 2011, o 18:09

W zwiazku z założeniem kilka dni temu całego układu z Elteca mam na sprzedaż zakupiony wraz z samochodem wydech - down-pipe i center pipe. Wydech został zrobiony z kwasówki na zamówienie jednego z poprzednich właścicieli - Bart900 w http://www.motowydech.com.pl/. Wydech ma przekrój 2,5 cala i posiada tłumik środkowy. Wszystko to jeździło na samochodzie po mapteku pewnie ze 3 lata (z czego rok za mojej kadencji) i posiada normalne ślady użytkowania. Tłumik środkowy jak widać na zdjęciach ma ślady spawania.

Zgodnie z moją wiedzą wydech powinien pasować do GT, WRX, Forka XT i Forka S-Turbo - mogą być potrzebne niewielkie przeróbki wieszaków.

Obecnie wydech jest w dwóch częściach - down-pipe, centerpipe z tłumikiem środkowym i back box. Najchętniej sprzedam wszystko razem, tym bardziej, że nie ma flansz w wydechu oraz nie mogę zagwarantować, że jest poprowadzony tak samo jak inne wydechy (czyli, że np. sam d-p zgra sie z innym c-p). Wydech jest tak poprowadzony, że zdażało mi się otrzeć środkowym tłumikiem o wiekszych śpiących policjantów. Dlatego proponowałbym przy zakładaniu tego wydechu w imprezie drobną korektę polegająca na innym wyprofilowaniu rury.

Wydech obecnie jest pocięty na 2 części - down-pipe + środkowy tłumik, rura center-pipe.

Foty:

D-P:

Obrazek

i zbliżenie na środkowy tłumik - jak widać był podspawany z powodu nieszczelności:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Center:

Obrazek

Cena - 300 zł
Ostatnio zmieniony 7 mar 2011, o 19:09 przez zamieszanie, łącznie zmieniany 7 razy.

zamieszanie
1 gwiazdka
Polubione posty: 0

Re: [S] wydech przelotowy 2,5 cala z puszka Prodrive P1

Post 4 mar 2011, o 09:59

w sobote/niedziele bede rozdzielac zestaw na back box i reszte. jesli ktos jest zainteresowany - prosze o PW z propozycja ceny :-)

hogi
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Kona Stinky
Polubione posty: 1 raz

Re: [S] wydech przelotowy 2,5 cala z puszka Prodrive P1

Post 7 mar 2011, o 04:37

Potrzebuję downpipe.
jeżeli w miarę podpasuje
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl