Piter 35 pisze: Grzesiu kiedy jakiegoś blogaska zakładasz
W ogóle - co to ja jakiś facebook jestem, czy jak !? Ja od razu Annę Kareninę Vol. 2 smaruję

Pozdrawiam
Grzegorz
Piter 35 pisze: Grzesiu kiedy jakiegoś blogaska zakładasz
O tak lubie Sapkowskiego opowiadania . Fajny klimatajax pisze: @Grzesiek_67 Jeno mi tu jakoby Sapkowskim zajechało:P
proszę o egzemplarz z dedykacjąGrzesiek_67 pisze: cicho kurnia. Przepisałem przecież
Mam taką teorię, że jak ktoś ma duszę złodzieja - to każdy powód/pretekst jest dobry. Że bieda. Że drogo. Że inni też kradną. Albo że akurat nie pilnowali.Arno pisze: czy warto w zwiazku z tym krasc?
Dla Ciebie mało, dla mnie też - ale znam takich, którzy uważają inaczej. I niekoniecznie dlatego, że im brakuje na chleb. Np. miałem kiedyś w robocie kolegę, materialnie sytuowanego więcej niż dobrze, który potrafił całe popołudnie jeździć po mieście żeby kupić masło o 20 groszy taniej, niż w sklepie pod domem. Dziś pewnie pojechałby taksówką, żeby nie ruszać swojego auta - wszak benzyna też drogaArno pisze: 15 pln na calym baku z najnizsza cena.
Przepraszam!barbie pisze: WiS, no i wszystko zepsułeś
Arno, rzecznikiem rządu zostań, bo w ten sposób to dokładnie każdą podwyżkę można wytłumaczyć.Arno pisze:Ceny benzyny sa wysokie, ale trzeba soibie postawic pytanie czy istotnie ostanie wzrosty cen sa az tak dramatyczne?
vibowit pisze: Arno, rzecznikiem rządu zostań, bo w ten sposób to dokładnie każdą podwyżkę można wytłumaczyć.
No dobra. Pamiętam czasy, gdy podwyżki były naprawdę dramatyczne.Grzesiek_67 pisze:Naprawdę ? O ranyvibowit pisze: Arno, rzecznikiem rządu zostań, bo w ten sposób to dokładnie każdą podwyżkę można wytłumaczyć.
no to już po Tobie. Jesteś od krzyża, in-vitro i sprowadzasz wszelkie plagi na nasz ciemnogród, w dodatku bijesz żydów i czarnych oraz kradniesz paliwo. A najgorsze, że zmuszasz rząd do budowania kościołówvibowit pisze: Jestem katolikiem
bo ja taki mały wrażliwy katol jestem,WiS pisze: I widzę w tym swoim zdaniu uogólnienie, które rzeczywiście było niepotrzebne - tzn. jak kto nieco nadwrażliwy (i jeszcze nie zwróci uwagi na rozróżnienie "frajerów" od "zaradnych"), to przeczyta to tak, że wszyscy chrześcijanie kradną.
A to oczywista nieprawda, i nie ten przekaz był moją intencją, więc dotkniętych - z serca przepraszam za sprowokowane nieporozumienie
jeembo czyta: Achtung poganie! Chrześcijański naród cwane bestie postanowił złupić pogan=frajerów z benzyny przed świętami.WiS pisze: Uważajcie - nasz chrześcijański (w większości) naród planuje właśnie wyjazdy na chrześcijańskie święta, no ale przecież nie za swoje, za swoje niech jeżdżą frajerzy; ludzie zaradni pojadą za cudze.
nigdzie nie twierdzę, że nie jestvibowit pisze: j33mbo, ale WiS też jest chrześcijaninem.
esilon pisze: edit: eh
Widzę jednak, że nie mogłeś się powstrzymać prostytutkoesilon pisze:a jest może dostepna gdzieś satystyka ilu zadeklarowanych katolików poza wymaganiem od innych , ustyskiwaniem na innych itd sami stosuja wszystkie zasady ?
stawiam że 5% ale nie wiem czy z 30 tch "prawdziwych" czy z tych 95
cubikon pisze: esilon, wszyscy oni stoją na Krakowskim Przedmieściu
38.000.000 - 100%esilon pisze: cubikon, podobno 7000 ludzi było ale wiem to z TVN