Jakie są wasze opinie na temat gry Hogiego?
Może jeśli wam też się podobało, to wypromujemy Hogiego? Już widzę przed oczami, Hogiego dostającego Oskara

Też tego się obawiałem że tak mi zrobią, dlatego wolałem siedzieć i pilnowaćvibowit pisze: Nagrywanie jakiegoś "Sądu rodzinnego" mi się włączyło. Chyba się pomyliłeś, więc przełączyłam na TVN Turbo.![]()
Czy miał dobrą charakteryzację i kostium?radekk pisze: Właśnie skończyłem oglądać odcinek w którym występował nasz Hogi można powiedzieć w głównej roli!Jak dla mnie gra świetnie i bardzo realistycznie.
Szarego t-shirta i dżinsową katanę z TurcjiGal pisze: Czy miał dobrą charakteryzację i kostium?
Jutro powtórka chyba o 12.00radekk pisze: Też tego się obawiałem że tak mi zrobią, dlatego wolałem siedzieć i pilnować
Jajcarz.radekk pisze: Już widzę przed oczami, Hogiego dostającego Oskara![]()
![]()
No co, dobra promocja i wszystko jest możliwehogi pisze: Jajcarz.![]()
![]()
hogi pisze: Telewizja pogrubia
WiS pisze: Dlatego ja się przerzuciłem na radio. Wyszczupla i odmładza.![]()
Rzekłbym nawet więcej - że z epoki radiów lampowychChloru pisze: masz tzw. "radiową urodę" ?
hogi pisze: Jutro powtórka chyba o 12.00
WiS pisze: Rzekłbym nawet więcej - że z epoki radiów lampowych![]()
To Ty??????Chloru pisze: No to jak jesteśmy przy radiu i telewizorni....![]()
hogi pisze: To Ty??????![]()
![]()
Mówiłem kiedyś.Bea pisze: Wojtek, dlaczego nic mi nie powiedziałeś ????????????????????????Nagraj mi proszę.
jade obejżećhogi pisze: Dziś powtórka o 12.05 na TVN.
hogi pisze: Ryjem się nie przeraź, nie reguluj telewizora, ja tak po prostu wyglądam.![]()