Forumowe śluby - zapraszamy
Re: Forumowe śluby - zapraszamy
Cholera, widziałem to
Najpierw barbie kręcąc widziała i powiedziała mi we Lolku ale alkohol swoje zrobił i pomyślałem ch...j tam
Na filmiku to zobaczyłem i rzeczywiście dobrze to nie wygląda natomiast jest to na bank związane z momentami kiedy odcinało mi paliwo. Czas pokaże teraz to mogę tylko czekać 
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Nie wydaje mi się żeby to coś bardzo groźnego.
Wyraźnie Ci mocno przelewa i jak odejmujesz to strzela i niedopalone paliwo wali ciemnym dymem. Natomiast z gazem w podłodze jest OK. Nie wygląda to na awarię samego silnika. Raczej coś ze sterowaniem wtryskiem, może zapłonem.
Wyraźnie Ci mocno przelewa i jak odejmujesz to strzela i niedopalone paliwo wali ciemnym dymem. Natomiast z gazem w podłodze jest OK. Nie wygląda to na awarię samego silnika. Raczej coś ze sterowaniem wtryskiem, może zapłonem.
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Jarmaj oooo dzięki Ci, że zamiast się nabijać, choć trochę otuchy lejesz na serce małego 
In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

Ja wiem! Ja wiem! Ja wiem co się stało!
Samochód się popsuł. :)
r.
Samochód się popsuł. :)
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
mały 5150, może Ci kamień we flame kicie się skończyl i nie podaje iskry
Nie wygląda to jakoś groźnie. Weż pod uwagę, że niedaleko stal Kuba i na stówę przed konwojem by Cię "pocieszyl"
Nie wygląda to jakoś groźnie. Weż pod uwagę, że niedaleko stal Kuba i na stówę przed konwojem by Cię "pocieszyl"
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Alan, Alan, Alan! pisze: może Ci kamień we flame kicie się skończyl i nie podaje iskry
Czyli jednak. Aparat...zapłonowy
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
chyba musialby być miotacz ognia, żeby zajarać paliwko w cylindrzeGrzesiek_67 pisze: Czyli jednak. Aparat...zapłonowy
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Alan, Alan, Alan! pisze: chyba musialby być miotacz ognia, żeby zajarać paliwko w cylindrze
Nie wiem czy to jeszcze pamiętasz ale jak mieliśmy, tfu jak nasz auta miały po 15 lat to to były MIOTACZE OGNIA, RYDWANY OGNIA i MARATOŃCZYKI w jednym
A terasz, to nawet BICi nie są, nie ma się co autu Rafała dziwić. Normalka.
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Żonaci klienci najwyraźniej stają się mniej rumakującyKonSTi pisze: Jarmaj oooo dzięki Ci, że zamiast się nabijać, choć trochę otuchy lejesz na serce małego
Może to taka wersja odwrotna tego dynksa w Skodzie, który przy 2000 obrotów sugeruje mi zmianę biegu na wyższy? Znaczy, samochód sam podpowiada, jak należy nim prawidłowo jeździć? Tyle, że ten robi to tak bardziej po... subarowemu?jarmaj pisze: z gazem w podłodze jest OK.
Ad rem:
Impreza świetna, relacje też, a najważniejsze, że Państwo Młodzi piękni i szczęśliwi.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
WiS pisze:Żonaci klienci najwyraźniej stają się mniej rumakującyKonSTi pisze: Jarmaj oooo dzięki Ci, że zamiast się nabijać, choć trochę otuchy lejesz na serce małego![]()
A ja się właśnie zastanawiałem, jakim cudem wracając z W-wy pobiłem wszelkie swoje rekordy małego spalania

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
jarmaj pisze: A ja się właśnie zastanawiałem, jakim cudem wracając z W-wy pobiłem wszelkie swoje rekordy małego spalania
Phi, poczekaj na potomstwo, wtedy zobaczysz do czego jesteś zdolny
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
rrosiak pisze:jarmaj pisze: A ja się właśnie zastanawiałem, jakim cudem wracając z W-wy pobiłem wszelkie swoje rekordy małego spalania
Phi, poczekaj na potomstwo, wtedy zobaczysz do czego jesteś zdolny
Dobra, to żeby nie psuć wrażenia odpowiedzialnego męża nie powiem, że pierwsze 100 km jechałem zwężeniem za TIRami góra 60km/h, a ostatnie 100 km z brakiem hamulców (z klocka sama blacha została, więc jechałem tak, żeby nie dotykać w ogóle hamulca żeby tarcz nie niszczyć).
Ostatnio zmieniony 11 maja 2011, o 18:06 przez jarmaj, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobra, dobra. Ty się Wąski nie tłumacz

Czarownica prawdę Ci powie :D
no to powiedz, ile ten rekord minimalnego spalani wyszedł... 17l/100? 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
jarmaj pisze: a ostatnie 100 km z brakiem hamulców
jarmaj, powiedz tak, z głowy, co ile ty klocki wymieniasz, tak średnio
Wymienia? Po co? Przecie hamulce są dla mięczaków ;)
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
No przeciez napisal. Przed wyjazdem do Warszawy zaklada nowe, a jak wraca to juz nie hamuje, bo same blachy...
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Nie no, w trasie trochę mniejeMTi pisze:no to powiedz, ile ten rekord minimalnego spalani wyszedł... 17l/100?
Jakieś 13...
Przy WRXowym zacisku klocki szybko padały, na estijajowym starczają na znacznie dłużej. Nie wiem, 15kkm? Może trochę więcej.j33mbo pisze: jarmaj, powiedz tak, z głowy, co ile ty klocki wymieniasz, tak średnio
wow... aż 15kkm to się u Ciebie nie spodziewałem
13l... to już bardzo dobry wynik.... choć raz jedyny zdarzyło mi się 11,7
Ale to po powrocie z toru kielce, więc mi się wciskać gazu nie chciało 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
piciu pisze: Ponieważ ja użyłem niecodziennego sprzętu - a tak dla odmiany - to fotki pojawią się po Chlejadach. Mam 7 rolek do wywołania - dwie z dziś.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Otrzymany na Chlejadach TNB (Talon Na Balon) krętymi drogami moreny polodowcowej doprowadził nas przed chwilą do celu:
Fotorelacja po powrocie
Fotorelacja po powrocie
tylko bez cenzury! Bawcie się dobrze!! 
czekamy na fotki ze SPA 
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!