Wiem, ale ja lubiębarbie pisze:radekk, jak dziecko no, jak dziecko

Wiem, ale ja lubiębarbie pisze:radekk, jak dziecko no, jak dziecko
Jak Ci sie chce przyjechac, to dam Ci wisniaczke do pojezdzenia.Interceptor pisze: Moja depresja sie poglebia, kazdy dzien baz Subaru jest coraz trudniejszy ...Co robic droga redakcjio?
![]()
radekk pisze: Będę Forysiem przez jakiś czas jeździł na blachach PSZ Dla niewtajemniczonych jak w Poznaniu jedzie przed tobą ktoś kto jeździ gorzej niż "L"ki i miałbyś ochotę go zabić to na 70% ma rejestrację PSZ
No nie śmieję się, bo ciągle z kimś opowiadamy o tych gamoniach na rejestracji PSZ co tak beznadziejnie jeźdżą, a teraz mi przyszło na takiej jeździćesilon pisze: radekk to raczej smieszne , inaczej Forek będzie działac jak blachy mu zmienisz???
prawo i sprawiedliwość działaradekk pisze: No nie śmieję się, bo ciągle z kimś opowiadamy o tych gamoniach na rejestracji PSZ co tak beznadziejnie jeźdżą, a teraz mi przyszło na takiej jeździć
Dopiero będzie wam wstyd jak będą mnie pokazywać w telewizji jako najgorszego kierowcę w Polsce i to jeżdżącego Subaruesilon pisze: prawo i sprawiedliwość działa![]()
remek nie kusremek pisze:Jak Ci sie chce przyjechac, to dam Ci wisniaczke do pojezdzenia.Interceptor pisze: Moja depresja sie poglebia, kazdy dzien baz Subaru jest coraz trudniejszy ...Co robic droga redakcjio?
![]()
Żaden, ale uświadomiłem to sobie wczoraj jeżdżąc Mazdą z otwartym dachem, rozkoszujesz się światem wokół ciebie, a tu staje za, albo obok ciebie jakiś diesel i klekoczegruby pisze:Ktory Cie skopal?radekk pisze:Nie lubię diesli
g.
Doskonale Cie rozumiemradekk pisze:A prócz tego mam dołaSprzedałem swojego Forestera, myślałem że się poryczę jak widziałem jak odjeżdża na lawecie
![]()
![]()
chodz Cie przytule, zanim znowu mi zaczniesz podrywac narzeczonaradekk pisze: Nadal mam doła![]()
E, ja tam wolę Barbieremek pisze: chodz Cie przytule, zanim znowu mi zaczniesz podrywac narzeczona![]()
Maj Hirołremek pisze:chodz Cie przytule, zanim znowu mi zaczniesz podrywac narzeczona
Nie jestem przekonana czy remek popiera ten wybórradekk pisze: E, ja tam wolę Barbie![]()