Link: http://www.youtube.com/watch?v=ym3ISvtIjp0
Forumowe śluby - zapraszamy
Re: Forumowe śluby - zapraszamy
Jarmaj z Zofiją korzystają z uroków SPA, a my przyłączamy się do wątku (bez offtopa
).
20.08.2011, Parzno, parafia pw. NSPJ, godzina 17:00

Lokalizacja (ulica na mapie jest gdzie indziej niż w rzeczywistości, ale kościół widać z daleka):
łódzkie, niedaleko Bełchatowa, prosty dojazd z DK8
Większa mapa
Jeżeli ktoś może, bardzo serdecznie zapraszamy
20.08.2011, Parzno, parafia pw. NSPJ, godzina 17:00

Lokalizacja (ulica na mapie jest gdzie indziej niż w rzeczywistości, ale kościół widać z daleka):
łódzkie, niedaleko Bełchatowa, prosty dojazd z DK8
Większa mapa
Jeżeli ktoś może, bardzo serdecznie zapraszamy
citan,
gratki
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
citan, naylepszego

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
stolatstolat!!!
Gratki!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
citan, gratki i dla Ciebie i dla Eweliny. Jak się nic nie spierdaczy, to oczywiście Wiśnia zaburczy boxerem. A jak się spierdaczy to panewką. Ewentualnie nie dojedziemy 
Trzymaj się ciepło w tych trudnych chwilach.
Trzymaj się ciepło w tych trudnych chwilach.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Przyłączam się do tych życzeńAlan, Alan, Alan! pisze: Trzymaj się ciepło w tych trudnych chwilach.
PS. Jak przeżyjesz ślub i wesele, to potem już z górki, wiem co mówię
citan, gratulacje 
No wątek sie rozkręca ...Ciekawe kto następny

No wątek sie rozkręca ...Ciekawe kto następny
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
citan pisze: Jarmaj z Zofiją korzystają z uroków SPA, a my przyłączamy się do wątku
aby pojechac do SPA to wcale nie trzeba najpierw brać slubu
citan serdeczne gratulacje na nowej drodze
citan, gratz
Jest to wprawdzie termin planowanych Chlejad, więc nie wiem jak z frekwencją, ale duchem na pewno wszyscy tam będą
Jest to wprawdzie termin planowanych Chlejad, więc nie wiem jak z frekwencją, ale duchem na pewno wszyscy tam będą
citan, gratulacje

To może jednak zrobimy te Chlejady w pierwotnie planowanym terminie tydzień wcześniej, tyle że w innym miejscu, gdzie jeszcze nie jest zarezerwowane?barbie pisze:Jest to wprawdzie termin planowanych Chlejad, więc nie wiem jak z frekwencją, ale duchem na pewno wszyscy tam będą
Czarownica prawdę Ci powie :D
Ja tam też wolę w długi weekend, ale to Moniora trzeba zwerbować na negocjacjezofija pisze:citan, gratulacje![]()
To może jednak zrobimy te Chlejady w pierwotnie planowanym terminie tydzień wcześniej, tyle że w innym miejscu, gdzie jeszcze nie jest zarezerwowane?barbie pisze:Jest to wprawdzie termin planowanych Chlejad, więc nie wiem jak z frekwencją, ale duchem na pewno wszyscy tam będą
Edit: zofija, lepiej napisz jak było
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
zofija pisze: To może jednak zrobimy te Chlejady w pierwotnie planowanym terminie tydzień wcześniej
A są jeszcze gdzieś wolne miejsca ?
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Dziękuję wszystkim serdecznie
I nie mniej gorąco niż ostatnio zapraszam.

Niestety, Ewelina nie zgodziła sie przełożyć.barbie pisze: Jest to wprawdzie termin planowanych Chlejad,
Naprawdę czuję, że ktoś mnie rozumie... Ewelina się zaśmiała pod nosem, czytając to, zastanawiam się teraz, co to znaczy.Alan, Alan, Alan! pisze: Trzymaj się ciepło w tych trudnych chwilach.
Pani wzywała?barbie pisze:Ja tam też wolę w długi weekend, ale to Moniora trzeba zwerbować na negocjacjezofija pisze:citan, gratulacje![]()
NarzeczonoAdmina zaraz naskrobie Ci PeWu
Tak!Tak!Tak i w tych pamposzkach takichAlan, Alan, Alan! pisze:dawaj fote Jarmaja w maseczce!
Dobrze ze po takim pytaniu nie przyłożyłacitan pisze:Dziękuję wszystkim serdecznieI nie mniej gorąco niż ostatnio zapraszam.
Niestety, Ewelina nie zgodziła sie przełożyć.barbie pisze: Jest to wprawdzie termin planowanych Chlejad,![]()
barbie pisze:Ja tam też wolę w długi weekend, ale to Moniora trzeba zwerbować na negocjacjezofija pisze:citan, gratulacje![]()
Kilerze Mazurski.
Wszystkiego najlepszego dla Eweliny i dla Cię . Dobrze ,że cię wreszcie wzięła bo już całkiem byś skapcianiał . Przypomnij jej naszą rozmowę na Chlejadach
i jeśli będzie Chciała, to mogę z Nią jeszcze na Twój temat porozmawiać 
Wszystkiego najlepszego dla Eweliny i dla Cię . Dobrze ,że cię wreszcie wzięła bo już całkiem byś skapcianiał . Przypomnij jej naszą rozmowę na Chlejadach
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piterku, dzięki serdeczne, nawet ostatnio wspominaliśmy, jak próbowałeś jej wcisnąć lepszy model narzeczonego.
Przyznać trzeba, że szło Ci całkiem nieźle - masz talent.
A ja się cieszę, że nie zacząłeś podawać detali dotyczących wyposażenia tego nowego modelu. 
W maseczce nie ma, ale udało się nam w końcu zrobić obiecaną fotorelacjęAlan, Alan, Alan! pisze:dawaj fote Jarmaja w maseczce!
Baaaaardzo dziękujemy The Forum za wspaniały weekend miodowy w przepięknej scenerii Mazur.
Było cudownie, relaksująco, odmładzająco, no po prostu fantastycznie!!!!
Tak nas przywitali: Udaliśmy się na spacer na taras z pięknym widokiem na jezioro i krótką relację telefoniczną:
Tak Mamusiu, dojechaliśmy
Czarownica prawdę Ci powie :D