Witam
Do sprzedania kilka daszków do zegarów 52mm i 60mm do modelu GD i na zamówienie coś do GT też znajdę.
Ceny:
60mm i 52mm- 290 PLN
52mm Carbon- 450 PLN
Mogę też załatwić duże snoorki na maskę do GT i GD z laminatu i laminatu carbon.
Mój carbonowy oddam za 750 PLN - fotki na maila.
Ceny
Carbon 800 PLN - wszystkie wersje
Laminat 500 PLN - prawie wszystkie wersje
tel. 791 009 792
[S] Dzaski pod zegary 52 i 60mm i duże wloty
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
stankiew STI
- 1 gwiazdka
- Auto: Impreza STi 96 JAPAN IMPORT LIKE NEW
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
-
stankiew STI
- 1 gwiazdka
Re: [S] Dzaski pod zegary 52 i 60mm i duże wloty
Interesuje mnie daszek do GT, powiedzmy 60mm ala nie wykluczam 52mm. Z tym,że wolałbym aby miał zatrzaski a nie był klejony na byleco.
W żyłach benzyna,zamiast serca TURBINA.
-
stankiew STI
- 1 gwiazdka
niestety na zatrzaski są tylko do GD do GC nic nie mają. Do GD są dość drogie i tylko carbon cena jakieś 670 PLN w Polsce
Ale przy okazji znalazłem daszek do GD w carbonie 60mm w tej samej cenie co 52 mm :)
Szukałem do forestera ale niestety są tylko dla forków od roku 2004 i dość drogie.
Ale przy okazji znalazłem daszek do GD w carbonie 60mm w tej samej cenie co 52 mm :)
Szukałem do forestera ale niestety są tylko dla forków od roku 2004 i dość drogie.
-
stankiew STI
- 1 gwiazdka
znalazłem cabonowy daszek z mocowaniem na śruby do GC od 96 do 01 domniemam że ma podspodem mocowanie gdzie się przykręca śrubami i nie widać ich na zewnątrz.
zaraz wyślę zdjęcia snoorka
zaraz wyślę zdjęcia snoorka
-
stankiew STI
- 1 gwiazdka
Zdjęcia mojego snoorka.
Nowa cena za niego 690 PLN bo dopatrzyłem się małego wybrzuszenia które trzeba wyprowadzić bezbarwny, albo jak komuś nie przeszkadza to zostawić.
Nowa cena za niego 690 PLN bo dopatrzyłem się małego wybrzuszenia które trzeba wyprowadzić bezbarwny, albo jak komuś nie przeszkadza to zostawić.