NIEAKTUALNE
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] Działka budowlana Zakopane / Kościelisko - WIDOKOWA !
Z uwagą będę śledził rozwój wydarzeń w tej materii.

Dolce far niente 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 310 razy
- Polubione posty: 60 razy
Żebyś się przypadkiem nie zanudziłFUX pisze: Z uwagą będę śledził rozwój wydarzeń w tej materii.
![]()

b4k3, Za bezczelny Kolega czasami nie jest?
Rozumiem, że dwupasmówka od Krakowa w cenie...
Fajniejsze widoki z szybszym dojazdem znam.
No i dziebko cieplej...

Rozumiem, że dwupasmówka od Krakowa w cenie...

Fajniejsze widoki z szybszym dojazdem znam.
No i dziebko cieplej...
Dolce far niente 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 310 razy
- Polubione posty: 60 razy
W Chorwacji bywa przepięknie. Bywa też całkiem przeciętnie, jak np. w PakostaneKonto usunięte pisze: pewnie w cro![]()

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
b4k3 pisze: Nie każdy góral tutaj tęskni za Wami....
Myślę nawet, że mniejszość tęskni za nami, za to większość za naszymi banknotami

Dokładnie.Konto usunięte pisze: pewnie w cro
No to ożeń swoim... Zostanie widok tablic mieszkańców Zakopanego...b4k3 pisze: Nie każdy góral tutaj tęskni za Wami.... są tacy , którzy nie lubią intruzów i oglądania obcych tablic.
... co ulega zmianie, przy bliższym i dłuższym kontakcie; 7 raz w tym samym miejscu, z tymi samymi ludźmi, czyni różnicę...So What! pisze: Bywa też całkiem przeciętnie, jak np. w Pakostane

Chyba lepiej tego nie mogłeś ująć...Konto usunięte pisze: Myślę nawet, że mniejszość tęskni za nami, za to większość za naszymi banknotami

Dolce far niente 

Po ostatniej bytności w Zasypanym, myślę, że te proporcje są zrównoważone...
Po wypowiedziach kacyków z władz miejscowych, nadmiar odwiedzających jest problemem...
Czas wyciągnąć dudki i zainwestować, a nie tylko wpierda...
Czas skasować ten chłam na Krupówkach...
Czas zainwestować w posprzątanie....
Czas itede, itepe....
Do Ciebie personalnie nic nie mam!
Jeżeli chce się doić, to coś trzeba dać w zamian!
Wybacz, ale takiej wsi to we Włoszech, Austrii, Niemczech nie widziałem.
Ale jaki Klient, taki towar.
Turysta bardziej "wyrobiony" jedzie gdzie indziej, a nie np. do Białki czy Bukowiny, żeby w termach kazali mu firanki czy ręczniki na jajka zakładać w saunach, aby pospólstwa nie gorszył...
Żenada i zaścianek.
Ot RP diabli wiedzą która...
Po wypowiedziach kacyków z władz miejscowych, nadmiar odwiedzających jest problemem...
Czas wyciągnąć dudki i zainwestować, a nie tylko wpierda...
Czas skasować ten chłam na Krupówkach...
Czas zainwestować w posprzątanie....
Czas itede, itepe....
Do Ciebie personalnie nic nie mam!
Jeżeli chce się doić, to coś trzeba dać w zamian!
Wybacz, ale takiej wsi to we Włoszech, Austrii, Niemczech nie widziałem.
Ale jaki Klient, taki towar.
Turysta bardziej "wyrobiony" jedzie gdzie indziej, a nie np. do Białki czy Bukowiny, żeby w termach kazali mu firanki czy ręczniki na jajka zakładać w saunach, aby pospólstwa nie gorszył...
Żenada i zaścianek.
Ot RP diabli wiedzą która...

Dolce far niente 

Oj FUX, FUX.... Ty chyba już bardzo zmanierowany jesteś
Chyba nawet bardziej od Arno

Chyba nawet bardziej od Arno

Czarownica prawdę Ci powie :D
he he od ciebie takiej uwagi bym się w życiu nie spodziewałFUX pisze: b4k3, Za bezczelny Kolega czasami nie jest?

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

zofija, może za duż Ełropy w tym roku widziałem...
Za granicą zrobiłem od czerwca ca. 9-10kkm i nawet w dzień, po sławnym wyścigu w Sienie, jednej puszki po piwie i papierka po lodzie nie widziałem!
Za kolacje z winem dla 4 osób płaciłem mniej w Rzymie, Peschici, Sorrento czy Toskanii lub w Alpach austriackich, niż w Zakopanem, Wrocławiu...
Przyznasz, że "Oni" mają siłę nabywczą inną...
Syf widziałem, prawdziwy, tylko w sławnym/sławetnym Neapolu, ale to w tym crazy city standard, jak mawiał kierownik zmiany w hotelu w Sorento...
b4k3, narobiłeś pełno postów handlowych na tym forum, a w zasadzie zero merytorycznie nie na temat.
Określiłem dosadnie działania goroli z Zakopca i nie tylko, co "świetlistym" działaniem prezentuje były prezydent/wójt/włodzarz Zakopanego Curóś, czy jak mu tam ze swoim uwłaszczeniem na kRupówkach w jakieś spółeczce.
Pewnie komuś był przychylny i dzisiaj chopoki musza się zrewanżować...
Ale to dygresja.
Powtórzę.
Jeżeli chce się kasę wyciągać, to trzeba to robić aksamitnie, z gracją baletnicy, a nie jak słoń w sklepie z porcelaną!
Doskonale wiesz, o czym piszę i mam na myśli.
Mentalność niestety jest prezentowana taka, że w rok-pięć lat, ma być nowa chałupa, fura i pensjonat!
Z takim myśleniem to daleko nie zajedziecie.
Możliwości macie takie, że można to osiągnąć, ale nie w takim stylu i okresie.
Mam kilka miejscówek w Zakopcu, które chętnie odwiedzam kilka razy w roku, ale i takie, w którym usiłowano mnie bezczelnie orżnąć i dzisiaj moja noga tam nie stanie, a przy okazji odradzę to każdemu...
Przy okazji, posprzątajcie ten syf na Gubałówce i na drodze z Gubałówki do miasta...
Górskiej stolycy Polski to nie przystoi...
Zrobiłem tamtędy kilkunastokilometrowy spacer i

Za granicą zrobiłem od czerwca ca. 9-10kkm i nawet w dzień, po sławnym wyścigu w Sienie, jednej puszki po piwie i papierka po lodzie nie widziałem!
Za kolacje z winem dla 4 osób płaciłem mniej w Rzymie, Peschici, Sorrento czy Toskanii lub w Alpach austriackich, niż w Zakopanem, Wrocławiu...
Przyznasz, że "Oni" mają siłę nabywczą inną...
Syf widziałem, prawdziwy, tylko w sławnym/sławetnym Neapolu, ale to w tym crazy city standard, jak mawiał kierownik zmiany w hotelu w Sorento...
b4k3, narobiłeś pełno postów handlowych na tym forum, a w zasadzie zero merytorycznie nie na temat.
Określiłem dosadnie działania goroli z Zakopca i nie tylko, co "świetlistym" działaniem prezentuje były prezydent/wójt/włodzarz Zakopanego Curóś, czy jak mu tam ze swoim uwłaszczeniem na kRupówkach w jakieś spółeczce.
Pewnie komuś był przychylny i dzisiaj chopoki musza się zrewanżować...
Ale to dygresja.
Powtórzę.
Jeżeli chce się kasę wyciągać, to trzeba to robić aksamitnie, z gracją baletnicy, a nie jak słoń w sklepie z porcelaną!
Doskonale wiesz, o czym piszę i mam na myśli.
Mentalność niestety jest prezentowana taka, że w rok-pięć lat, ma być nowa chałupa, fura i pensjonat!
Z takim myśleniem to daleko nie zajedziecie.
Możliwości macie takie, że można to osiągnąć, ale nie w takim stylu i okresie.
Mam kilka miejscówek w Zakopcu, które chętnie odwiedzam kilka razy w roku, ale i takie, w którym usiłowano mnie bezczelnie orżnąć i dzisiaj moja noga tam nie stanie, a przy okazji odradzę to każdemu...
Przy okazji, posprzątajcie ten syf na Gubałówce i na drodze z Gubałówki do miasta...
Górskiej stolycy Polski to nie przystoi...
Zrobiłem tamtędy kilkunastokilometrowy spacer i

Dolce far niente 

burat, za krótko mnie znasz... 

Dolce far niente 

650zl/m2? A tam juz cos stoi, ze tak drogo? 

FUX, trzy lata na forum starczy aby sobie zdanie wyrobić czasami 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

że tak pomieszam jeszcze w tym mrowisku:
za to własnie nie przepadam za ChorwatamiFUX pisze: Jeżeli chce się kasę wyciągać, to trzeba to robić aksamitnie, z gracją baletnicy, a nie jak słoń w sklepie z porcelaną!
i pytanko w temacie i na temat
czy jest tam obowiązujacy plan zagospodarowania albo czy są wydane warunki zabudowy ?b4k3 pisze: Działka jest w całości BUDOWLANA ! ! !
Myślę, że to interpretacja nader powierzchowna...burat pisze:FUX, trzy lata na forum starczy aby sobie zdanie wyrobić czasami

widać źle Ci z oczu patrzyło...esilon pisze:za to własnie nie przepadam za Chorwatami

Dolce far niente 

b4k3, Smiem zauwazyc, ze sie z lekka spozniles ze sprzedaza "TAKIEJ" dzialki. Lata prosperity w rynku nieruchomosci bezpowrotnie minely. Musisz sie liczyc ze sprzedaza za przyslowiowe pol ceny...
Wiem co mowie, ostatnio probowalem sprzedac mieszkanie. Bezskutecznie. Teraz wynajmuje.
Proponuje wynajac ta trawe i ten snieg
Wiem co mowie, ostatnio probowalem sprzedac mieszkanie. Bezskutecznie. Teraz wynajmuje.
Proponuje wynajac ta trawe i ten snieg

b4k3 pisze: Tak , jest plan zagospodarowania
no to sprzedasz nawet ceprowi, powodzenia

b4k3, wyślij mi na PW WZ, plan, mapkę, jakieś foty otoczenia.
Będę w grudniu w sąsiedztwie, to podjadę pooglądać...
Będę w grudniu w sąsiedztwie, to podjadę pooglądać...
Dolce far niente 

FUX, ale po coFUX pisze: Będę w grudniu w sąsiedztwie, to podjadę pooglądać...

Esi, a Ty legaca w ciemno kupowałeś? 
Sprzedawca gada swoje, a Ty swoje widzisz i wiesz...

Sprzedawca gada swoje, a Ty swoje widzisz i wiesz...
Dolce far niente 

FUX, chcesz kupic działkę w tym okropny naciagającym Zasypanym ? ja już nic nie rozumiem
no chyba że wylewając ten kubeł http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 43#p248643 zaczałes zbijac cenę

no chyba że wylewając ten kubeł http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 43#p248643 zaczałes zbijac cenę
tak , było ciemno a legac był nowyFUX pisze: Esi, a Ty legaca w ciemno kupowałeś

Ty na technikach negocjacyjnych się nie znasz...
Ja do nieruchomości przemysłowo, a nie emocjonalnie podchodzę, w odróżnieniu od samochodów...

Ja do nieruchomości przemysłowo, a nie emocjonalnie podchodzę, w odróżnieniu od samochodów...
A co. Koperowi prónd wyłączyli?esilon pisze: tak , było ciemno a legac był nowy

Dolce far niente 

tego nie wiem, kupowałem w KielcachFUX pisze: A co. Koperowi prónd wyłączyli?
W takim razie sorki. Za ta kase mozna kupic obecnie 4 domy w Irlandii wraz z ziemia i wynajmowac kazdy za srednio 700 Euro miesiecznie co daje jakies 6% zwrotu inwestycji.b4k3 pisze: Cena ...... teren ...... okolica ...... mimo wszystko duże zainteresowanie i chęć nabycia utwierdzają mnie w przekonaniu , że możesz nie mieć racji.
Nieważne kto będzie miał rację bo nie o to tutaj chodzi.
Trawkę przystrzygają owieczki a śnieg przynosi frajdę dzieciakom
W tym konkretnym przypadku trzebaby sie niezle naglowic i mocno zainwestowac, zeby wyciagnac podobna kase. Jedyne rozwiazanie jakie tutaj widze to kolejnego spekulanta co to mysli ze kupi za 650, a sprzeda za 1000zl. Widocznie ceny w Polsce nie zaczely jeszcze dobrze spadac - ale moim zdaniem to tylko kwestia czasu. Zycze powodzenia w sprzedazy.