Nie wiem. Koleś mówił że sam nie zna jeszcze poprawnych odpowiedzi i nie wie kiedy sprawdziesilon pisze: zdałeś czy nie ?![]()
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Widziałem nowego forysia "na żywca" ...reszte dopowie nazwa tematu 
"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
Dłubię to, dłubię tam to. :)
Chyba jednak nie. Przecież żyjeszgimof pisze: Widziałem nowego forysia "na żywca"
Piękny i uwodzicielski niczym ssang young czy jak to tam zwie sie 
"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
radekk pisze: jeszcze
Dziś w takowym siedziałem, z zew kupa .. w środku sraczkaradekk pisze: W porównaniu z SsangYong Actyon
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ja już z miesiąc temu widziałem to coś co się ośmiela nazywać nowym Foresiem. Jak zobaczyłem przód od przodu, lekko z boku i od dołu to przyszła mi na myśl... amfibia jakaś i to nie jakaś piękna niczym włoski jacht, a bardziej coś w stylu drugowojennej "kaczki".
Najbardziej podoba mi się, że jest o 11cm wyższy oraz, że pozycja za kierownicą też jest wyższa (po kiego? ja haczę nogami o kierownicę nawet w starszych Subarakach).
W środku Lacetti Wrx.
Mnie się nawet wsiadać nie chciało.
Najbardziej podoba mi się, że jest o 11cm wyższy oraz, że pozycja za kierownicą też jest wyższa (po kiego? ja haczę nogami o kierownicę nawet w starszych Subarakach).
gimof pisze: z zew kupa .. w środku sraczka![]()
W środku Lacetti Wrx.
Żeby pasażerowie na tylnym siedzeniu mogli zmieścić swoje giczoły, zwłaszcza jak mają 190cm wzrostu i po to, by kierująca Forkiem pani 160cm w porywach, widziała przed sobą coś więcej niż deskę rozdzielczą...EterycznyŻołądź pisze: pozycja za kierownicą też jest wyższa (po kiego?
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Gal, nie wiem co to są giczoły, ale mając 190cm wzrostu mieszczę się bez problemów na tylnym siedzeniu starszych Foresiów, a jak ktoś ma 160cm to Foreś jest dla niego za mały, od Hummera wzwyż! Argumenty nietrafione. 
ET moje drogie!
Jakbym Cię nie znał, to bym powiedział, że kombinujesz jak koń pod górę...
Jakbym Cię nie znał, to bym powiedział, że kombinujesz jak koń pod górę...
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
Zapraszamy do tico?Gal pisze: by kierująca Forkiem pani 160cm w porywach,
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
esilon pisze:hogi pisze: esilon, dorób dystanse
tak zrobię
Ale nie muszą być szerokości felgi?
Ja dla pewności zrobiłbym o szerokości 2x szerokość felgiEterycznyŻołądź pisze: Ale nie muszą być szerokości felgi?
To czemu cytujesz jakobym to ja napisałesilon pisze:radekk pisze: Ale nie muszą być szerokości felgi?
EŻ , nie muszą być![]()
Gaz sobie zamontuj......Paweł_BB pisze:masakra, a ja głupek sobie jeszcze takie oszczędne auto kupiłem
![]()
![]()
Dolce far niente 
- Interceptor
- 3 gwiazdki
A ja sie zasadzam tez na podobnePaweł_BB pisze:masakra, a ja głupek sobie jeszcze takie oszczędne auto kupiłem
![]()
![]()
Czyli stawiasz browar?