Z drugiej strony 110 Euro za 10 dni to smieszna cena. Jezeli ktos sie wybiera kiedys do Hiszpanii polecam serwis doyouspain.com
tak, tak...WitAce pisze:Zastanawiam sie czy nie doplacic im 6Euro i w przypadku szkody udowodnic, ze szkoda powstala w ciagu jednego dnia za ktory przeciez doplacilismy
gregski,gregski pisze:mietka cklasse coupe dzis widzialem.. ladny...
a chociaz plonal?gregski pisze:ee zwykla cywilna wersje na ulicy widzialem.
Лукашэнка pisze: podobno w berlinie merce jakies latwopalne sie staly?
gregski pisze: mietka cklasse coupe dzis widzialem.. ladny...
Arno pisze: Poza tym - brałbym w ciemno, tylko budżet jakiś nie tego ten.
Arno pisze:
Poza tym - brałbym w ciemno, tylko budżet jakiś nie tego ten.
A czym on poza kolami, rurami wydechowymi, przetloczeniami i fotelami na OKO rózni się od mojego?esilon pisze:Arno pisze: Poza tym - brałbym w ciemno, tylko budżet jakiś nie tego ten.
czyli wizerunkowo przypasiłby ?
Arno pisze: Wizerunek prawie tak sam
Wszystkie te Merce, czy AMG, czy jakieś Brabusy, czy jakie tam jeszcze są, mają jedną koszmarną, dla mnie kompletnie dyskwalifikującą je wadę - są jedynie z automatami.Witek pisze:Mnie się spodobało C63 AMG Coupe Black Series... które jest czerwone.![]()
no to wizerunkowo se zobacz STI - droższy od mojego auta o jakies 30-40 tysi. A co wyglada drozej? Czy wizerunki sa prawdziwe? To tylko we łbach ludzkich siedzi.esilon pisze:Arno pisze: Wizerunek prawie tak sam
no, ustalono że nie dla dziada tylko dla bogacza a to co składa się na"prawie" jest skierowane do innej grupy odbiorców , tej kumatej![]()
ładny ten merol, taki młodzieńczy
Arno pisze: To tylko we łbach ludzkich siedzi
Arno pisze: ciężkie bo waży aż: – 1795kg, a mój jedynie 1655.
esilon pisze: ( choć widze cytrynę to mi sie ciągle Chloru na trzech kołach przypomina)