pod papugami
Re: bar
powiedziałabymqba30 pisze: joanna7f, a co o tym wszystkim myślisz?![]()
ale w tym temacie to byłby zbyt duży skrót myślowy...qba30 pisze: sratatata
myślę, że to wszystko to jest jedno wielkie G i tego nie cierpię, nienawidzę i nie czuję kur.. powołania. aha i powiedziałam że chcę rzucić te studia, bo chciałabym studiować coś innego. w tym momencie się zacięłam z argumentami bo jeszcze nie myślałam co innego...
Asia no to też masz lipe.mogłaś chociaż powiedzieć że chcesz otworzyć agroturystyke toby się ucieszyli
Ale to racja z tym że to wszystko wielkie G.nawet bardzo wielkie G.
Nie martw się ja nie czuję do niczego powołania,znaczy się że są gorsi
jeżeli coś ciebie to ucieszy 

Ale to racja z tym że to wszystko wielkie G.nawet bardzo wielkie G.
Nie martw się ja nie czuję do niczego powołania,znaczy się że są gorsi

No ja Absolwentem z soczkiem. Ale zdrowie wnuczki najważniejszej33mbo pisze:maf1, zdrowie twojej przyszłej wnuczki!!
żeby cieszyła przyszłych rodziców i dziadków tak jak nasz 3 miesięczna Ola nas i naszych rodziców
stuk i glurp glurp - ostatnie dwa łyki Jima z pepsi :)

A zdjęcie to mam jedynie z USG bo termin to luty 2012

nie mogłam tego użyć jako argumentu, to nie był czas na żartyqba30 pisze: Asia no to też masz lipe.mogłaś chociaż powiedzieć że chcesz otworzyć agroturystyke toby się ucieszyli![]()

szczerze mówiąc jakoś nie bardzo cieszę się z cudzego nieszczęścia, ani z tego że są "gorsi", raczej nie podoba mi się że są lepsiqba30 pisze: Nie martw się ja nie czuję do niczego powołania,znaczy się że są gorsijeżeli coś ciebie to ucieszy
![]()

trochę mi zeszło bo otworzyli nowe estetki

mały 5150 pisze: joanna7f napisał(a):przecież zawsze jesteś najprzystojniejszy w towarzystwie![]()
No nieTo boli i to jak
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru
mały 5150, to tylko plotka , spójrz na medal co stoi nad telewizorem

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Trochę się akurat na studiowaniu znam, więc się wtrącę:joanna7f pisze: nie czuję kur.. powołania. aha i powiedziałam że chcę rzucić te studia, bo chciałabym studiować coś innego. w tym momencie się zacięłam z argumentami bo jeszcze nie myślałam co innego...
1. Studiowanie czegoś, czego człowiek nie czuje i nie lubi, jest bez sensu - bo nawet jesli się jakims wysiłkiem woli te nielubiane studia skończy, to potem gleba przez resztę życia i narastająca frustracja.
2. Gdybyś odkryła w sobie nagłą pasję do czegoś z okolic nauk o polityce, stosunków międzynarodowych, bezpieczeństwa czy komunikacji społecznej - znam uczelnie z wolnymi miejscami.
PS. tak, mam procent od rekrutacji

Przyłączam się, uwielbiam wnuczkij33mbo pisze: maf1, zdrowie twojej przyszłej wnuczki!!

to musisz.joanna7f pisze: ale ja nic nie muszę![]()
powinnaś być grzeczniejsza bo jestem dobry dla ciebie.joanna7f pisze: Qbuś, czym Ty się przejmujesz... przecież zawsze jesteś najprzystojniejszy w towarzystwie![]()
![]()
uderz w stół...mały 5150 pisze: No nieTo boli i to jak
![]()

ten medal to jego czy Twój?Kruszyn pisze: mały 5150, to tylko plotka , spójrz na medal co stoi nad telewizorem![]()

dzięki za info... w razie potrzeby będę wiedziała do kogo walić z pytaniem o któryś z tych kierunkówWiS pisze: Trochę się akurat na studiowaniu znam, więc się wtrącę:
1. Studiowanie czegoś, czego człowiek nie czuje i nie lubi, jest bez sensu - bo nawet jesli się jakims wysiłkiem woli te nielubiane studia skończy, to potem gleba przez resztę życia i narastająca frustracja.
2. Gdybyś odkryła w sobie nagłą pasję do czegoś z okolic nauk o polityce, stosunków międzynarodowych, bezpieczeństwa czy komunikacji społecznej - znam uczelnie z wolnymi miejscami.
PS. tak, mam procent od rekrutacji![]()

też znamWiS pisze: Gdybyś odkryła w sobie nagłą pasję do czegoś z okolic nauk o polityce, stosunków międzynarodowych, bezpieczeństwa czy komunikacji społecznej -
Wyższa Szkoła Kultury Społecznej i Medialnej w Torumiu.