Piękny dzień dziś mamy
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Re: Piękny dzień dziś mamy
WRC fan, to już wiem czemu deszcz pada
Zasrana pogoda.

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Mam bilety na Chór Alexandrowa w Kielcach.
Uwaga, niepożądany skutek uboczny - będę Wam potem przez tydzień śpiewal rosyjskie piosenki. Inquiz jakos przezyje, reszta, nie wiem...
Uwaga, niepożądany skutek uboczny - będę Wam potem przez tydzień śpiewal rosyjskie piosenki. Inquiz jakos przezyje, reszta, nie wiem...

WiS, zazdraszczam.

Przez kilka dni było bezchmurne niebo, z czego korzystałem, gapiąc się w nie po nocy. Dziś o 5:56 jedna z satelit Iridium miała strzelić flarę o magnitudo -7, czyli dać po oczach że cieniemogę. Więc zrywam się w środku nocy, ubieram, wyłażę półprzytomny na zewnątrz i... chmuryChloru pisze: Zasrana pogoda.

czekamy i trzymamy za słowo, rozumiem że wykonanie własne. możesz nawet występować w kilcie zamiast w czapie o szerokim rondzieWiS pisze: będę Wam potem przez tydzień śpiewal rosyjskie piosenki

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
ja zamawiam "dawaj zakurim" i "samowary-samopały"
i pieśń altilieristów toże
i pieśń altilieristów toże
- WiS
- 6 gwiazdek
Bergen, ech... się mnie już zrobilo nastrojowo
inquiz, w kilcie to się nie śpiewa, tylko żre haggis i popija jakimś arańskim singlemaltem, najlepiej. A do russkich piesniej serdceszczypatielnych to objazatielno papacha, rubaszka i pepesza.
Żeby sobie skrócić czas oczekiwania, proponuję Ljube - i Konia:

inquiz, w kilcie to się nie śpiewa, tylko żre haggis i popija jakimś arańskim singlemaltem, najlepiej. A do russkich piesniej serdceszczypatielnych to objazatielno papacha, rubaszka i pepesza.

- WiS
- 6 gwiazdek
No to zeby Wowie Putinowi nie było za dobrze, to coś z nieco innej okolicy:
I jeszcze mocniej, acz wciąż pa-russki (ech, ten urok paradoksów
):
I jeszcze mocniej, acz wciąż pa-russki (ech, ten urok paradoksów

Uwielbiam śpiewany język rosyjski, w szczególności Марка Бернесa
Link: http://www.youtube.com/watch?v=PYzvbDvu78Q
Link: http://www.youtube.com/watch?v=l3kXIJxyBGw
a i z kompletnie innej beczki:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=AeijWdGIO08
Link: http://www.youtube.com/watch?v=PYzvbDvu78Q
Link: http://www.youtube.com/watch?v=l3kXIJxyBGw
a i z kompletnie innej beczki:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=AeijWdGIO08
ten utwór zawsze będzie mi się kojarzył z moją obecną niewiastą :)WiS pisze:
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
WiS pisze: Koń
Barthol pisze: będzie mi się kojarzył z moją obecną niewiastą

- WiS
- 6 gwiazdek
Bergen, też się z lekka zaniepokoiłem, ale zakładam, że to chodzi o wychodzenie w nocy na łąki 

Bergen pisze:WiS pisze: KońBarthol pisze: będzie mi się kojarzył z moją obecną niewiastą

erotyka między gatunkowa jest mi obca...
A moja luba jest studentką filologi rosyjskiej i czasem coś tam sobie podśpiewuje pod noskiem
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Czy ktoś mógłby powiedzieć jakie Ferrari przywróciło mi wiarę w ludzkość (za kierownicą)? Przeglądałem stronę ferrari.com i nic mi nie pasuje.
Przepraszam za jakość, do tego bez dźwięku.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=RNXpdpFVIsc#t=12
Jeszcze przez jakiś czas ręce mi się trzęsły. Ten ryk i przyspieszenie... i marchewy.
Może za bardzo się emocjonuję, ale to naprawdę było coś niespotykanego. Wcześniej jechaliśmy kilka zakrętów razem.
Przepraszam za jakość, do tego bez dźwięku.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=RNXpdpFVIsc#t=12
Jeszcze przez jakiś czas ręce mi się trzęsły. Ten ryk i przyspieszenie... i marchewy.
Może za bardzo się emocjonuję, ale to naprawdę było coś niespotykanego. Wcześniej jechaliśmy kilka zakrętów razem.

Ostatnio zmieniony 30 wrz 2011, o 23:37 przez citan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
citan, "ten film video jest prywatny" .....
Prywatnie nie mogę go obejrzeć
Prywatnie nie mogę go obejrzeć

Aaaa bo się człowiek nie zna, a się za jutiuby bierze jakieś.
Teraz lepiej?
Jakość tragiczna, na żywo dużo lepiej.
Ferrari ze skrzelami z przodu, a nie jakieś wydumki. Niestety tutaj telefon złapał w lasku, więc światła niewiele. Od 12s gdzieś.
Teraz lepiej?
Jakość tragiczna, na żywo dużo lepiej.
Ferrari ze skrzelami z przodu, a nie jakieś wydumki. Niestety tutaj telefon złapał w lasku, więc światła niewiele. Od 12s gdzieś.
piwko ,relacja na żywo z rajdu francji no i komentaż na żywo na fejsie czegóż chcieć więcej

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
A czemu Ci przywróciło?citan pisze:Czy ktoś mógłby powiedzieć jakie Ferrari przywróciło mi wiarę w ludzkość (za kierownicą)?
barbie, chyba chodziło ,że w koło same srebrne VW i FioRDY ,a tu taka wisienka na torcie 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat, nie, to mi zupełnie nie przeszkadza. Po prostu miałem ciężki tydzień na drodze (pisałem w coś niedobrego). Zrobiłem się agresywny i bałem się wsiadać do auta. Ale chyba już mi przeszło, teraz tylko marudzę. :)
Perełka z dzisiaj. Stoję sobie na światłach na pasie na wprost, obok pas do skrętu w lewo. Nagle podjeżdża pan - tablice z UK - (pasem do skrętu w lewo) i wyskakuje z tekstem "hej, wiem, że masz szybkie auto (chyba się nie przyjrzał
), ale puścisz mnie na wprost". Po takim tekście poczułem się jak pan i władca na włościach, niedbałym gestem pokazałem mu, że może jechać, po tym jak zostałem obtrąbiony przez tych za mną ruszyłem z gracją (wolnossący silnik spowalniany przez 4eat). 
Perełka z dzisiaj. Stoję sobie na światłach na pasie na wprost, obok pas do skrętu w lewo. Nagle podjeżdża pan - tablice z UK - (pasem do skrętu w lewo) i wyskakuje z tekstem "hej, wiem, że masz szybkie auto (chyba się nie przyjrzał

he he, wiara w ludzi pełną parą, sprzedawca w markecie budowlanym zamiast sprzedac mi nowy zamek to naprawił ten co przyniosłem na wzór 
niby bzdura a jednak miło

niby bzdura a jednak miło