Alan, Alan, Alan! pisze: Uszczelniłem gdyż azot by z kół mógł uciec.
nakrętki na wentyle kół napompowanych azotem musza być bezwzględnie zielone
Alan, Alan, Alan! pisze: Uszczelniłem gdyż azot by z kół mógł uciec.
burat, no traktor jak to traktor, tak go skonsrtuowali, żeby dociskał brony przy nawrotach na poluburat pisze: za ten teks o A3 w dizelu to się bana nabawisz u coponiektórych
Witek pisze: remek, teraz wszystko jasne. Masz za słabe czasy o te setne setnych promili sekund i chcesz sobie sprawić zylionkonne efo.
Nie wołgi tylko rowery, nie w Moskwie, a w Leningradzie i nie rozdawali, a kradli.Witek pisze:przecież CLK na LeMans był tak sprytnie zaprojektowany, że ku uciesze gawiedzi robił backflipy na prostej.
To miły tekst, dla BliskiejAlan, Alan, Alan! pisze: Owoc od półtora roku mam dobre czasy :p
Z tą bliską osobą to bym powiedziała że nawet od 3 lat ma dobre czasy, znowu mu się kalendarz zatrzymałPiter 35 pisze:To miły tekst, dla BliskiejAlan, Alan, Alan! pisze: Owoc od półtora roku mam dobre czasy :posoby
oj tam zatrzymał...na pewno wie co piszebarbie pisze: Z tą bliską osobą to bym powiedziała że nawet od 3 lat ma dobre czasy, znowu mu się kalendarz zatrzymał![]()
a mówią ,że Piter nie ma głowy do picia ...a upił Cię i sprzedał ...Alan, Alan, Alan! pisze: nie umniejszajac talentowi Pitera ;)
Nie znam człowiekaAlan, Alan, Alan! pisze:A zgadnijcie kto mnie namówił na wiśnie
burat pisze: ky, no chyba Witek ma racje![]()
Szczerze mówiąc mam w dupie czy ktoś tu zostanie czy nie. Jeśli odnajdzie klimat, który mu pasuje, to zostanie. Jeśli nie odnajdzie, to choćbyśmy stawali na rzęsach to pozna się na nas jacy jesteśmy niedobrzy i offtopowiAlan, Alan, Alan! pisze:Konto usunięte, a jak to się ma do zachęcenia dareqa żeby z nami został na dłużej?
Temat został założony przez niego, poprosił o trzymanie się tematu, bo chce 'powiercić'. Mamy tyle tematów na forum, że off topa spokojnie nie musimy koniecznie w tym ciągnąć. Możesz wybrać dowolny inny, np. podbij mi Wiśnię w ogłoszeniach.
szczerze mówiąć mam w dupie co Ty o tym sądzisz.Konto usunięte pisze: Szczerze mówiąc mam w dupie czy ktoś tu zostanie czy nie. Jeśli odnajdzie klimat, który mu pasuje, to zostanie. Jeśli nie odnajdzie, to choćbyśmy stawali na rzęsach to pozna się na nas jacy jesteśmy niedobrzy i offtopowi Nie zachowujmy się jak sieci GSM, które głównie dbają o nowych klientów i mają w nosie starych
subaru. Duży wybór, wszystkie fajne. Wszystkie mają to co potrzebuję.Лукашэнка pisze: co po Wiśni?