hehe witam witam, prosze proszesame znajome nicki
postaram się w skrócie odpowiedzieć na Wasze konstruktywne uwagi, za które oczywiście dzięki, bo ankieta idealna nie jest i nie może być, gdyż pierwszy raz takie cosik wyprodukowałem

co do klucza, może faktycznie jest widoczny, ale weźmy pod uwagę, że dla osób, z środowiska subaru z kreski czy kropki czy trójkąta

te sprawy są oczywiste i zawsze będą ten klucz znały, polecam wersję dla NIEposiadaczy Subaru i NIEfanów rajdów, gdzie pytania są łatwiejsze i bardziej ogólne ... aczkolwiek dalej chodzi o to samo

co do pytania z kojarzeniem marek, Citroena nie ma bo uznałem, że nie jest bezpośrednią konkurencją dla Subaru oraz nie posiada jasno określonych skojarzeń

a opcje z "żadne z powyższych" albo "nie wiem" przy innych pytaniach starałem się omijać jak to tylko byłó możliwe, bo je najszybciej można zaznaczyć bez chwili zastanowienia

co do niewiedzy osób z zewnątrz >> zaznaczając pozytywny stosunek do rajdów czyli mniejsze lub wieksze zainteresowanie się rajdami, wybrałeś "trudniejsza" wersję, osoby z ulicy na 90% wybiorą negatywny (po czym ankieta dla nich się konczy) lub obojętny (ułatwiony zestaw pytan i znacznie skrocony), wiec jak wspominalem dla kazdego cos milego
pozdr. matt