Życzenia z okazji różnych okazji
Re: Życzenia z okazji różnych okazji
Baaardzo Wam dziękuję :) 

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
Doxa, Oj kochana, życzę Ci, żebyś miała czas dla siebie i zawsze dużo radości. No i powrotu do domu. Wszystkiego najlepszego.
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
liwit, dziękuję serdecznie
.
Jeszcze sobie troszkę "poużywam" i zawracam

Jeszcze sobie troszkę "poużywam" i zawracam

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
Doxa pisze: Jeszcze sobie troszkę "poużywam"
zacznij w końcu bo Ci czasu zabraknie....

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Basieńko Ty Nasza Kochana, Wszystkiego, co sobie wymarzysz i "używania" tam, gdzie więcej słońca 

A o mnie, to już zapomnieli.
I oczywiście dla Baś wszystkich, wszystkiego najlepszego!

I oczywiście dla Baś wszystkich, wszystkiego najlepszego!
citan, nie wiedzieliśmy ,ze na drugie masz Barbara
Jak tak to najlepszego 

Wszystkiego najlepszego!citan pisze: A o mnie, to już zapomnieli.![]()
![]()

danikl, Dido, citan, esilon, raz jeszcze dzięęęki

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Wyjeżdżam zaraz na Sylwestra w mam nadzieje jakieś odludne miejsce ale czuję potrzebę złożyć Wam życzenia noworoczne, więc piszę już teraz.
Kochani forumowicze: w Nowym Roku życzę wszystkim żeby chora i wyniszczająca pasja pod szeroko pojętym hasłem ''Subaru'' nigdy w Was nie umarła i żeby przy okazji jej realizacji działy się w Waszym życiu same dobre rzeczy. Zdrowia, szczęścia, pomyślności!
Przy okazji dziękuję bardzo szczerze wielu osobnikom tu obecnym za chwile wsparcia w słabych momentach. Jak tylko będę mógł to się Wam odwdzięczę i mam nadzieje podziękuję na żywo już niedługo.
Ciesze się, że jesteście.
To byłem ja,
Wasz Miś Artiś.
Kochani forumowicze: w Nowym Roku życzę wszystkim żeby chora i wyniszczająca pasja pod szeroko pojętym hasłem ''Subaru'' nigdy w Was nie umarła i żeby przy okazji jej realizacji działy się w Waszym życiu same dobre rzeczy. Zdrowia, szczęścia, pomyślności!
Przy okazji dziękuję bardzo szczerze wielu osobnikom tu obecnym za chwile wsparcia w słabych momentach. Jak tylko będę mógł to się Wam odwdzięczę i mam nadzieje podziękuję na żywo już niedługo.
Ciesze się, że jesteście.
To byłem ja,
Wasz Miś Artiś.

Najlepszego w nowam godu

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
A ja życzę by nasze subaraki zawsze miały pełne baki 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Najlepszego wszystkim 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Szczęśliwego Nowego Roku 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Wszystkiego Naj Naj
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Wszystkiego dobrego w tym nowym roku. Dużo zdrowia, pogody ducha i trochę kasiorki 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"