Hummer waży 2000kg

no topszsz, ale żeby nadal nazywać prawie dwutonowe bydlę "mini"WRC fan pisze:Hummer waży 2000kga jest tylko RWD.
de Villiers jest wspierany przez Toyotę tak, że właściwie też jest fabryczny.WRC fan pisze:damaz, X-raid jest właściwie jedyną fabryczną ekipą pełną gębą.
nie wgryzałem się w temat, ale to trochę śmieszne żeby zbudować quada, który jest niezgodny z regulaminem i teraz mieć pretensje, że zostało się wydymanym i nie można jechać punktując...damaz pisze:ptaszki coś świergotały o osobnej klasie quadów...WRC fan pisze: liczyłem, że Sonik z Łaskawcem i Machackiem skutecznie dobiorą się do skóry braciom Patronelli...
a tak w ogóle, to nadal są na oficjalnej liście startowej. no cóż, bracia P. to Argentyńczycy. a gospodarzom nawet ściany pomagają...
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 89#p268889OBK H6 pisze: czy coś mnie ominęło?
quady, to nie samochody. sponsoring jest tu znacznie mniejszy, jeśli w ogóle jest.Barthol pisze:Ciekawe co sponsorzy zawodników z tymi feralnymi silnikami
No właśnie. RWD.WRC fan pisze:Hummer waży 2000kga jest tylko RWD.
Prawdopodobnie do przyszłego roku.Лукашэнка pisze: silniki benzynowe nie mają już szans w takich rajdach...
Jeśli to tylko pomaga sprzedawać samochody? Mini już dawno przestało być Mini, Countryman to jakaś karykatura (dł/sz/wys4:1.8/1.6m, 1265-1340kg), a mastodont maluje się tak:damaz pisze: ale żeby nadal nazywać prawie dwutonowe bydlę "mini"
damaz pisze: nie chciałbym tylko. żeby z tego powodu przeciwnicy Dakar zrobili coś, co w bankowości (chyba) nazywa się run.
Gordon by się nauczył, że pajacowanie przed zakończeniem imprezy czasami słabo wpływa na wynik :>eMTi pisze: ciekawe co by było, gdyby tak wylądował na płaskim tuż za rampą i coś strzyknęło..
na myśli miałbym sponsorów, a przede wszystkim media. bo rajd brzydki, nie zielony, nie humanitarny, i psuje zabytki.ky pisze:Run na bank to masowe wycofywanie depozytów, co się kończy upadkiem banku. Trochę trudne do zrobienia w takiej sytuacji, chyba że miałbyś na myśli wycofanie się wszystkich zawodników
qurcze, jestem pewien, że wczoraj była informacja pt. "w wyniku obrażeń po wypadku":FUX pisze:Przed chwilą Kuźniar powiedział w tefałen, że ten motocyklista, który miał wypadek, zmarł na atak serca.
na dodatek to:The son of a former national motor racing champion and taking part in his second Dakar rally, he suffered serious injuries to his thorax and cardiac arrest.
Boero made huge efforts to be able to take part, including selling his apartment having had to pull out last year after getting lost on the fifth stage in the Atacama Desert in northern Chile.
"I'm going to give it everything to get to Lima... What doesn't kill (you), strengthens you," he told friends and family on what was to be his last ever message on his twitter account (@jmboero)
heheЛукашэнка pisze: Subaru - Forester
Jak wiekszość aut na tym rajdzie.j33mbo pisze:heheЛукашэнка pisze: Subaru - Forester
z forestera to tam raczej dużo nie zostało, gdyby nie symbol na przodzie i tylne lampy to bym go nie poznał