Tak sobie pomyślełem że mam kilka wątpliwości które są na poziome przedszkolaka ale w sumie to skąd ma człowiek się ich dowiedzieć jak to jego pierwsze subaru ...
Z góry dziękuje wszytkim którzy zechce się napisać 2 słowa wyjasnienia
to jedziemy
1) Czy podczas otwierania drzwi zapala się tylko środkowe światałko sufitowe a te nad przednimi fotelami się nie świecą ? ( dla ułatwienia WRX kombi MY03 ). po naciśnieciu guziczka przednie światałka świecą wiec są sprawne
2) Czy jest jakieś awaryjne otwieranie klapy bagażnika jak padnie prąd albo co gorsza zepsuje się siłownik zamka ( dostanie sie do kabli ładnei schowanych w kole zapasowym poprzez tylną kanapę bezcenne

3)Czy katalizator po przebiegu 160 tys raczej powinien mieć już dość i trzeba coś z nim robić bo taką opinie usłysząłem w pewnym ASO
4)Czy smarujecie czymś uszcelki od szyb na zimę ( pytanie przyszłościowe bo w tym roku chyba nie będzie potrzeby ...)
5)i na koniec pytanie klucz czy ma ktoś silnik 2.0 T z przebiegiem 200 tys + i nie robił jeszce panewek ( wiem że wszytko zależy od tego jak sie ...... dlatego pytanie jest w miarę prosto postawione

żeby nie było wydaje mi sie że szukałem odpowiedzi ale nic konkretnie nie znalazłem