Sam się zdziwiłem, że jestvibowit pisze:
A tam jest jakaś krzywizna?![]()

Sam się zdziwiłem, że jestvibowit pisze:
A tam jest jakaś krzywizna?![]()
I dlatego polecam właśnie zwykłe, a nie jakieś płaskie. W Legacy miałem już kilka kompletów Motgumów, teraz chyba z 3. komplet Unipointów i nie zauważyłem tego, o czym piszesz. Obie przylegają i zbierają bez problemu.sherif pisze: Dokladnie, IMO nie kazda wycieraczka zadziala w OBK, m.in z racji dosc dlugiej wycieraczki od strony kierowcy. PRzerabialem juz dwa plaskie modele i niestety tragedia . Jednym z nich byl wlasnie Motgum. Wycieraczki owej firmy w normalnej wersji z powodzeniem stosowalem w poprzednim aucie, niestety w OBK mnie zawiodly.
Unitec.Godlik pisze:Może Unipointa? Też takie mam. Kupiłem kiedyś, bo nie było akurat Motgumów. Kosztują grosze, działają jak trzeba.gruby pisze: Miesiac temu, w przyplywie zupelnego braku widocznosci, kupilem w Makro Unitecha (czy jakos tak). Komplet 24 PLN.
Jak po rusku pisze na pudełku to na pewno podróba!Oqrek pisze:A co sądzicie o tym:
Tu po polskuMatiz pisze:Jak po rusku pisze na pudełku to na pewno podróba!Oqrek pisze:A co sądzicie o tym:
Kupiłem właśnie do Legacy wycieraczki hybrydowe Denso. Wyglądają świetnie. W śledziach do starych mocowań denerwowało mnie to, że mocowanie tak bardzo wystaje nad gumę wycieraczki. Tutaj wszystko jest w zasadzie na jednej wysokości. Do tego jeszcze zintegrowane spojlerki
So What!, będziesz Pan zadowolony u mnie działają już idealnieSo What! pisze: Ciekawe, jak się będą sprawować.
No proszę, jaki dopieszczony karawanKruszyn pisze:
So What!, będziesz Pan zadowolony u mnie działają już idealnie![]()
ja np. sądzę, że koleś ma pewne braki w sposobie wymiany wycieraczekOqrek pisze: A co sądzicie o tym:
zofija pisze:Tylko po co to, to nadal nie rozumiem...![]()
bo te katalogi to jest bullshit. wystarczy, że wiesz jaką mają mieć długość i skompletujesz sobie po jednej sztuce... ja tak robiłem kiedyś z Valeo Silencio X-TRM..wg katalogu do Subaru robią tylko prymitywne pantografowe, ale kupiłem po 1 sztuce z każdego wymiaru i śmigały jak ta lala. Aczkolwiek są przypadki, kiedy kupienie 2 pojedynczych wychodzi duuuużo drożej, niż komplet dedykowany, więc trzeba uważać.. I tak moje Grand Prixy za dychacza wymiatająOqrek pisze: ale wedłóg katalogu nie są produkowane do mego auta
W ubiegłym roku kupiłem do Forestera płaskie Valeo. Kosztowały dużo, wytrzymały krótko (po sezonie zimowym nadawały sie tylko do kosza). Prawa wycieraczka słabiej zbierała (krzywizna szyby). Wniosek - wywaliłem tamte wycieraczki, kupiłem jakieś marketowe w Feu Vert i po roku znów je wywalę kupując nowe, ale płacąc o wiele mniej i nie bojąc się że mi ktoś ukradnie głupie wycieraczki na parkingu. Poza lepszym wyglądem nie zauważyłem innych pozytywów.6MoNi9 pisze:http://www.groupon.pl/deals/cala-polska ... 0_4&a=1661
Kto mi powie co to za wynalazek i czy warto w to zainwestować, oraz jaki rozmiar pasuje do Subaru Imprezy kombi w pierwszej budzie??