Konto usunięte pisze: ile gorzały trzeba zabrać?
odpowiednio do spalania

Właśnie.esilon pisze: proszę nie marudzić
Tu masz fotke. http://theforum.pl/bb3/viewtopic.php?f= ... 0&start=75 Se jedź do salonu i kup. Możesz mnie nawet przy okazji odwiedzić.Olleo pisze:Jeszcze nie wiem, jakie breloczki, ale juz mi sie podobaja. Ja tez chce!EterycznyŻołądź pisze:Przyznaj się, że przemawia przez Ciebie zazdrość foresiowego breloczka.
inquiz pisze:rrosiak, Poproś o taką odmowę na piśmie, jak będziesz miał dokument to wtedy coś możesz zdziałać.
Termin się pojawił i nawet jest niezły.
6. inquiz............(1 0), jak dla mnie pokój może być byle jaki tylko żeby go nie dzielić z abstynentami
Kto? Ja.esilon pisze: decydować do czwartku kto co i jak i ile sztuk
Od tego zacząłem, jutro się upomnę co zamierzają dalej z tym zrobić i w zależności od decyzji podejmę jakieś działania.inquiz pisze: rrosiak, Poproś o taką odmowę na piśmie, jak będziesz miał dokument to wtedy coś możesz zdziałać.
inquiz pisze: jak dla mnie pokój może być byle jaki tylko żeby go nie dzielić z abstynentami![]()
zofija pisze: Z W-wy możemy dojechać we własnym zakresie autem zdecydowanie nieterenowym, chyba że ktoś ma 2 miejsca - damaz? devlin? lecę tak alfabetycznie ale może jakiś inny ochotnik?![]()
Konto usunięte pisze: Może by to wyciąć częściowo do spotkań?
Ja chcę, ja chcęzofija pisze: chyba że ktoś ma 2 miejsca - damaz? devlin? lecę tak alfabetycznie ale może jakiś inny ochotnik?
Ale co chcesz? Przyjechać po nas z Krk do W-wy żeby zawieźć nas do Kielc?So What! pisze:Ja chcę, ja chcęzofija pisze: chyba że ktoś ma 2 miejsca - damaz? devlin? lecę tak alfabetycznie ale może jakiś inny ochotnik?
że pojedziemy razem w terenzofija pisze: Z W-wy możemy dojechać we własnym zakresie autem zdecydowanie nieterenowym
zofija pisze: Ale co chcesz? Przyjechać po nas z Krk do W-wy żeby zawieźć nas do Kielc?
Aaaa... o toSo What! pisze:zofija, chodziło mi raczej o toże pojedziemy razem w terenzofija pisze: Z W-wy możemy dojechać we własnym zakresie autem zdecydowanie nieterenowym