na Astre GTC też zerkam bo ładna ale max to silnik1,6 T i papierowo niezbyt wyglądaja dane a na dodatek dziennikarze pisza że ciężkie toto ( ASTRA J w sensie ciężka) i czuje sie że mocy mało
to lipaChloru pisze: GTC to taki WRX
gregski pisze: esilon, kupil bys bejce.. byl tu jeden taki, dlugo sie wymundzal i kupil hinduski zlom odkupiony od forda
FUX pisze: napisane...
a ja myślałem, że teraz już konkretnie o tamym Audi S3 negocjujeszesilon pisze:a sorry,faktycznie napisane, kilka ogłoszeń na raz ogladałem
Utożsamiany może być z wieloma atrybutami, jednak istotą jest, żeWitek pisze:WiS nie jest w wieku, w którym można mieć tzw. "kryzys wieku średniego" który często jest utożsamiany z kupnem kabrioletów?
a utożsamiający to są właśnie ci "wcześniej"LouCyphre pisze:Kryzys wieku średniego ma każdy, w każdym wieku. Problemem jest to, że wcześniej po prostu ludzi na to nie stać
FUX pisze: Szkoda, że nie ma siedzeń komfortowych.
Z tym ręcznym podnoszeniem?gregski pisze:Лукашэнка, tez tym jezdzilem i powiem Ci, ze locha jest straszna.. mowimy autach do powiedzmy 1,6 tony ;)
pomijam juz ekonomicznosc legenda (ktory notabene ciekawym autem jest).
FUX pisze: Szkoda, że nie ma siedzeń komfortowych.
nie ma??? na fotach ma..!
FUX pisze: Z tym ręcznym podnoszeniem?
Gdybym widział zagłówki, to byłoby 100% pewności.
Gregski, skoro akurat Twoje A4 waży coś koło 1,6 tony, to jest to wielkość wzorcowa?gregski pisze:Лукашэнка, tez tym jezdzilem i powiem Ci, ze locha jest straszna.. mowimy autach do powiedzmy 1,6 tony ;)
pomijam juz ekonomicznosc legenda (ktory notabene ciekawym autem jest).
Nówkie sztukie trójkie sobie z ciekawości skonfigurowałem, bez szaleństw, tak emerycko-zdroworozsądkowo, i wyszło ok. 160 tysięcy. O dziwo, za jedynkę podobnie.esilon pisze: w beemach rozkłądające sa listy wyposazenia: np tu: http://bawaria-motors.otomoto.pl/bmw-32 ... 39625.html
pozycja: 493Pakiet dodatkowych schowków, czyli w bida wersji same zaslepki ?
to trochę zastanawia jak będzie później w serwisie: wjazd na hale 200pln, wjazd na podnośnik 300, pranie fartucha mechanika..........
to musi być jakiś uraz albo coś....gregski pisze:4 miechach jezdzenia busem wazacym 2.3 tony mam uraz?