no ja wszystko robie sama to moge po czesci czuc sie jako facetKonto usunięte pisze:melinda, komu ten kit ?
no raz ci sie napisało w rodzaju męskim i tego się trzymajmy
migrena choroba tylko kobieca?
Re: migrena choroba tylko kobieca?
Pozdrófffffka :P
burat,Konto usunięte pisze: burat, liczył ma foto![]()
- Załączniki
-
- 53407379.jpg (8.57 KiB) Przejrzano 1361 razy
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
też sikam na siedzącomelinda pisze:no ja wszystko robie sama to moge po czesci czuc sie jako facetKonto usunięte pisze:melinda, komu ten kit ?
no raz ci sie napisało w rodzaju męskim i tego się trzymajmy
ale nie mówie o sobie - Ona
Re: Re:
Ty lepiej nie kombinuj bo zrobisz sobie krzywde,w 4 litery nie lubieKubik pisze:Można też wsadzić granat w dupę i wyciągnąć zawleczkęmelinda pisze:ale musze Wam powiedziec jedno,mam problemy ale przy Was mozna sie rozerwac
no ale mnie oceniliKonto usunięte pisze:też sikam na siedzącomelinda pisze:no ja wszystko robie sama to moge po czesci czuc sie jako facetKonto usunięte pisze:melinda, komu ten kit ?
no raz ci sie napisało w rodzaju męskim i tego się trzymajmy( mam czas na czytanie wtedy)
w realu to teraz mozesz tylko odmrozic sobie 4 literyKonto usunięte pisze:Amenburat pisze:ee jak cie niema na NK albo Fejszbuku to nie możesz istnieć w realu
dobra,poswiece sie i rzuce Wam albo fote albo linka na nie OKburat pisze:melinda, my się w większości z reala znamy więc wiesz jak się okaże ,że nie ściemniasz to inaczej będziemy temat traktować pewnie ,tak ,że dawaj tego linka komisyja czeka![]()
Konto usunięte, możesz se nad avatarem popracować?
Nie wiem, co jest w nim ekscytującego, a jednocześnie tak irytującego....
Dolce far niente 
to jakas kobieta z czyms dodatkowym?Kruszyn pisze:burat,Konto usunięte pisze: burat, liczył ma foto![]()
![]()
![]()
Też tak robię jak chcę mieć kilka chwil spokoju w domuKonto usunięte pisze: też sikam na siedząco( mam czas na czytanie wtedy)
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A na koniec się okaże, że melinda to fajna dupeczka i faktycznie ma faceta gamonia. 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
nerwowo dziśFUX pisze:Konto usunięte, możesz se nad avatarem popracować?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
oby tylko subaru nie kupili bo zakotwiczą tu na wiekiArti pisze:A na koniec się okaże, że melinda to fajna dupeczka i faktycznie ma faceta gamonia.
Kocham Pana, Panie Sułku....Arti pisze:Fuksiu popatrz sobie dla odmiany na mój awatar ;)
Dolce far niente 
kto ma je kupicKonto usunięte pisze:oby tylko subaru nie kupili bo zakotwiczą tu na wiekiArti pisze:A na koniec się okaże, że melinda to fajna dupeczka i faktycznie ma faceta gamonia.
patrzac na Twoj awatar to pracowity gosc jestesKonto usunięte pisze:nerwowo dziśFUX pisze:Konto usunięte, możesz se nad avatarem popracować?
Nie wiem, co jest w nim ekscytującego, a jednocześnie tak irytującego....popracuję ale nic obiecać nie mogę
Oj Arti, Arti marzycielu ....i jeszcze żeby była z Bielawy lub okolic to pewnie byś pomógł ....znaczy pocieszył osobiścieArti pisze: A na koniec się okaże, że melinda to fajna dupeczka i faktycznie ma faceta gamonia.![]()
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
a kto mnie pocieszyKruszyn pisze:Oj Arti, Arti marzycielu ....i jeszcze żeby była z Bielawy lub okolic to pewnie byś pomógł ....znaczy pocieszył osobiścieArti pisze: A na koniec się okaże, że melinda to fajna dupeczka i faktycznie ma faceta gamonia.![]()
![]()
![]()
- Arti
- 6 gwiazdek
To chyba oczywiste.Kruszyn pisze: Oj Arti, Arti marzycielu ....i jeszcze żeby była z Bielawy lub okolic to pewnie byś pomógł ....znaczy pocieszył osobiście

jest zwodniczyArti pisze:No przecież nie tą dupą z awatara.
- Arti
- 6 gwiazdek
Ja jestem jednym z nich. Tylko mam trochę więcej ogłady i jestem przyjemniejszy w obyciu.
I młody jestem. 
btw ta z awatara to moja idolka sportowa ;)
btw ta z awatara to moja idolka sportowa ;)
Ostatnio zmieniony 2 lut 2012, o 22:12 przez Arti, łącznie zmieniany 1 raz.