Off the beaten track

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Re: Off the beaten track

Post 3 cze 2008, o 10:25

jak sie gospodyni zgodzi na wpięcie ( za opłata zapewne :mrgreen: ) , to myjke cisnieniowa mógłym jakoś skobminować,

a skoro tylu jest twardzieli co chce spac w samochodach, to może zamiast dodatkowej kwatery jakas pałatke rozłozymy ???

devlin
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 3 cze 2008, o 10:29

esilon pisze: myjke cisnieniowa mógłym jakoś skobminować

Gut ajdia! :idea:
http://wwojnar.com/

– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!

Olleo
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Forester 2.5XT

Post 3 cze 2008, o 10:34

rrosiak pisze:Tak naprawdę przejechaliśmy tylko przez jedną kałużę, ale błoto natychmiast poprzysychało do felg i nie dało się później jechać więcej niż 80 kmh, nie sposób było utrzymać kierownicę .
n-ta zasada prawdziwego off-roadowca - po kazdym blocku but w podloge i niech sila odsrodkowa popracuje ;-)
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.

rrosiak
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Duża Dacia :)
Polubił: 129 razy
Polubione posty: 198 razy

Post 3 cze 2008, o 11:19

Olleo pisze:
rrosiak pisze:Tak naprawdę przejechaliśmy tylko przez jedną kałużę, ale błoto natychmiast poprzysychało do felg i nie dało się później jechać więcej niż 80 kmh, nie sposób było utrzymać kierownicę .
n-ta zasada prawdziwego off-roadowca - po kazdym blocku but w podloge i niech sila odsrodkowa popracuje ;-)
Niestety tym razem metoda się nie sprawdziła :evil:
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - :giggle:
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów. :idea:

esilon
6 gwiazdek

Post 3 cze 2008, o 11:43

Jestem po konsultacji telefonicznej w sprawie organizacji takiej dość sporawej juz grupki samochodów z p. Wojciechem Bednarczykiem - załozycielem i szefem Klubu http://www.polskioffroad.com/index.htm,

będziemy testowali nowośc - pomysł na trasę autostwa p. Bednarczyka, wogóle sporo cennych wskazówek bezinteresownie mi przekazał, jak bede miał chwile i otrzymam pewna płytkę CD to napiszę więcej :razz:

Pan W. Bednarczyk specjalizuje sie w woj świętokrzyskim, więc na pewno z jego porad skorzystamy

dodam, że w zeszłym roku uczestniczyłem jako pilot w rajdzie Toyoty i właśnie WB był organizatorem, było rewelacyjnie ;-)
Ostatnio zmieniony 3 cze 2008, o 11:52 przez esilon, łącznie zmieniany 1 raz.

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 3 cze 2008, o 11:48

No no... brzmi baaaardzo zachęcająco :thumb:

devlin
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 3 cze 2008, o 11:56

Oł jes :)

– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 309 razy
Polubione posty: 60 razy

Post 3 cze 2008, o 12:15

esilon pisze: pomysł na trasę autostwa p. Bednarczyka,
Byleby była przejezdna Foresterem/OBK bez uszkodzenia samochodu :roll:

devlin
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 3 cze 2008, o 12:19

No, zasadniczo, to jest to założenie wstępne całej imprezy, czyż nie?

Olleo
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 3 cze 2008, o 12:26

esilon pisze:Jestem po konsultacji telefonicznej w sprawie organizacji takiej dość sporawej juz grupki samochodów z p. Wojciechem Bednarczykiem - załozycielem i szefem Klubu http://www.polskioffroad.com/index.htm,

będziemy testowali nowośc - pomysł na trasę autostwa p. Bednarczyka, wogóle sporo cennych wskazówek bezinteresownie mi przekazał, jak bede miał chwile i otrzymam pewna płytkę CD to napiszę więcej :razz:

Pan W. Bednarczyk specjalizuje sie w woj świętokrzyskim, więc na pewno z jego porad skorzystamy

dodam, że w zeszłym roku uczestniczyłem jako pilot w rajdzie Toyoty i właśnie WB był organizatorem, było rewelacyjnie ;-)
Kruca esilon, jesli to jest ta plytka, o ktorej mysle, to skombinuj wszystkie 3 :evilgrin: Wezme laptoka i sie przepali :thumb:
Ostatnio zmieniony 3 cze 2008, o 12:41 przez Olleo, łącznie zmieniany 1 raz.
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.

esilon
6 gwiazdek

Post 3 cze 2008, o 12:41

So What! pisze: Byleby była przejezdna Foresterem/OBK bez uszkodzenia samochodu

to Wy nie przyjezdżacie Wrangrelami :o :o :o , kurna forumy mi się pokrzeaniły

trasa będzie git :mrgreen: , niespodzianki bedą ale wyposażeni w profi mapki bedziemy mogli objechać zbyt wielkie trudności

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 3 cze 2008, o 12:46

Ciekawe czy CRV da radę :?:

niuniek
4 gwiazdki
Auto: impka

Post 3 cze 2008, o 12:49

Zajebista ekipa się szykuje. A tak btw że jestem tutaj nowy to gdzie mam sie przywitać, przedstawić i takie tam :mrgreen:

Jak SoWas nas zabiera to my Michał może u tylca zalegniemy. No i dodam że bardzo ładna zieleń może być :whistle:
Obrazek

zofija
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubione posty: 1 raz

Post 3 cze 2008, o 12:51

devlin pisze:
zofija pisze: Z W-wy możemy dojechać we własnym zakresie autem zdecydowanie nieterenowym, chyba że ktoś ma 2 miejsca - damaz? devlin? lecę tak alfabetycznie ale może jakiś inny ochotnik? ;-)

Jak się zmieścicie obok Szkodnika, to z przyjemnością :)
Dzięki za propozycję. Z całą symapatią dla Ciebie, Syrenki i Szkodnika, skorzystamy z propozycji Damazia - sądzę, że taka podróż będzie dla Was i dla nas wincy komfortowa ;-)

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 3 cze 2008, o 12:52

niuniek pisze: A tak btw że jestem tutaj nowy to gdzie mam sie przywitać, przedstawić i takie tam
No wreszcie :thumb: Zaglądnij tutaj: http://theforum.pl/bb3/viewtopic.php?f=1&t=9

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda

Post 3 cze 2008, o 12:54

So What! pisze:
niuniek pisze: A tak btw że jestem tutaj nowy to gdzie mam sie przywitać, przedstawić i takie tam
No wreszcie :thumb: Zaglądnij tutaj: http://theforum.pl/bb3/viewtopic.php?f=1&t=9
Ale najpierw trzeba przeczytać wątek od deski do deski. :-)

To do zobaczenia za 2 dni. ;-)
czarne jest piękne...

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 3 cze 2008, o 12:55

vibowit, napisz streszczenie :-d

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 3 cze 2008, o 12:56

So What! pisze:vibowit, napisz streszczenie :-d
Awansowałem na kronikarza. :-)
czarne jest piękne...

devlin
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 3 cze 2008, o 12:57

niuniek pisze: Zajebista ekipa się szykuje. A tak btw że jestem tutaj nowy to gdzie mam sie przywitać, przedstawić i takie tam :mrgreen:

Nareszcie! Witamy :)

zofija
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubione posty: 1 raz

Post 3 cze 2008, o 13:04

esilon pisze:Piter 35, cos koło 4 będziesz musiał wyjechać, może przyjedź w piątek ?,

biorąc pod uwagę rózne takietam okoliczności najlepiej gdybyśmy ok 10.15 wyruszyli z bazy
A biorąc różne takie tam okoliczności jak np. to że będziemy jechać z W-wy w sobotę rano, nie da się przesunąc startu z bazy np. na 11:00 - 11:15, żebyśmy nie musieli wyruszać w nocy :?: :?: :?: Dla mnie 7:00 - 7:30 to noc jeszcze jest ;-)
A wstać trzeba wtedy ok 6:00 a to już zupełnie sam środek nocy :o

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 3 cze 2008, o 13:06

zofija pisze:A biorąc różne takie tam okoliczności jak np. to że będziemy jechać z W-wy w sobotę rano, nie da się przesunąc startu z bazy np. na 11:00 - 11:15, żebyśmy nie musieli wyruszać w nocy :?: :?: :?: Dla mnie 7:00 - 7:30 to noc jeszcze jest ;-)
A wstać trzeba wtedy ok 6:00 a to już zupełnie sam środek nocy :o
zofija, posłużę się cytatem jarmaja z innego wątku
jarmaj pisze:A Ci z Warszwy to zawsze tacy marudni?
:-p
czarne jest piękne...

Olleo
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 3 cze 2008, o 13:16

Z Wrocka bardziej :-p

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 3 cze 2008, o 13:21

OK, czyli jaki jest plan? Wyjazd z bazy sobota 10:00? Czas londyński oczywiście? :mrgreen:

Esilon, czy to podłączenie do myjki jest na szybkozłączkę?

Rany, jaka impreza będzie :o :thumb: Po prostu Kreskowe Kultowe Ksiuty Terenowe (TM) :giggle: Zabrać kogoś z Warszawy?

Olleo
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 3 cze 2008, o 13:24

Olleo pisze:Kruca esilon, jesli to jest ta plytka, o ktorej mysle, to skombinuj wszystkie 3 :evilgrin: Wezme laptoka i sie przepali :thumb:
HA! Okazalo sie, ze kumpel ma te wersje 3CD. Szukam kogos, kto ma na 3DVD (rozdzielczosc ekstrapolowana, wiec bez rewelacji, ale przynajmniej w PNG, wiec bezstratnie).

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 3 cze 2008, o 13:26

zofija pisze: A wstać trzeba wtedy ok 6:00 a to już zupełnie sam środek nocy

"Ja to proszę pana mam bardzo dobre połączenie: wstaję rano, za piętnaście trzecia, latem to już widno. Śniadanie jem na kolację, więc tylko wstaję i wychodzę."

:giggle:

ODPOWIEDZ