Off the beaten track
Re: Off the beaten track
pomalutku sie mi wizualizuje plan 1 lub plan 2.
plan 1 . poniewaz trasa TURYSTYCZNO-terenowa przebiega w okolicach Łagowa i ma długość 90 kilometrów to sobotę mamy juz zagospodarowana. w niedzilę w zwiazku z różnymi takimitam proponuje lajtową wycieczkę strikte ogladacką na gołoborze, św krzyz, itd, itd.
plan2 różni sie od planu 1 tylko trasą (mam dostac od WB http://www.polskioffroad.pl ) roadbooka zeszłorocznego rajdu Toyoty . niedziela bez zmian lub z małymi zmianami
plan 1 . poniewaz trasa TURYSTYCZNO-terenowa przebiega w okolicach Łagowa i ma długość 90 kilometrów to sobotę mamy juz zagospodarowana. w niedzilę w zwiazku z różnymi takimitam proponuje lajtową wycieczkę strikte ogladacką na gołoborze, św krzyz, itd, itd.
plan2 różni sie od planu 1 tylko trasą (mam dostac od WB http://www.polskioffroad.pl ) roadbooka zeszłorocznego rajdu Toyoty . niedziela bez zmian lub z małymi zmianami
Takie pytanie dosyć nietypowe, bo że jako wkładka do leśnika, zabieramy jakiegoś grilla czy kanapki no i coś do picia. Ja napewno wezme karty jakby SO WAS za długo nas z błota wyciągał 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
To akurat jest rola pilota. Jak się zakopiemy, to nie będziesz się nudziłniuniek pisze: Ja napewno wezme karty jakby SO WAS za długo nas z błota wyciągał

A to nie Zoffija będzie
kurka no nic będę władczy i już poćwicze wydawanie dyspozycji

Zrobimy dzial offroad, a on nam zrobi tansze wpisowe i skladkowe (tak z 30% ceny normalnej) do swojego klubu, jako ze na tylko 30% tras jestesmy w stanie Foresiami wjechacKonto usunięte pisze: Zróbmy dział offroad![]()

Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
So What! pisze:WiS pisze: Mnie interesuje, o której mniej więcej zjedziecie z trasy.Szczerze mówiąc to ustalaliśmy, że będziesz obsługiwał wyciągarkę
Jeśli już, to ewentualnie korkociąg

* * * * *
Zostawić Was na parę godzin, i już trzy nowe strony wątku do czytania

WiS pisze: Obyście łopatami na tej trasie terenowej machali równie ochoczo, jak dziś naciskacie klawiszki

Dolce far niente 

Pytanko :
a jakby co czy ktoś może mnie przygarnąć do samochodu
a jakby co czy ktoś może mnie przygarnąć do samochodu

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35 pisze: a jakby co czy ktoś może mnie przygarnąć do samochodu
zapytał szewc

Piter 35, nie martw się byc może u mnie będzie miejsce ale to tak na 50% tymczasem

esilon pisze: plan 1 . poniewaz trasa TURYSTYCZNO-terenowa przebiega w okolicach Łagowa i ma długość 90 kilometrów to sobotę mamy juz zagospodarowana. w niedzilę w zwiazku z różnymi takimitam proponuje lajtową wycieczkę strikte ogladacką na gołoborze, św krzyz, itd, itd.
Plan 1.do wdrożenia
Plan 2 nastepnym razem

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Jako, że 90km w terenie może trochę nam zająć to ja tylko jeszcze takie małe pytanko: Czy na planowanej trasie jest jakieś miejsce komercyjnego popasu, czy należy zabrać zupę w termos
chlor, zagatka co z Wami? Jedziecie?

chlor, zagatka co z Wami? Jedziecie?
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

rrosiak pisze: że 90km w terenie
no troche dojazdówek jest

Myślę, że na miejscu jakoś się podzielicie "bumelantami". Mam nadzieję.esilon pisze: Piter 35, nie martw się byc może u mnie będzie miejsce ale to tak na 50% tymczasem.

czarne jest piękne...
vibowit pisze: Myślę, że na miejscu jakoś się podzielicie "bumelantami". Mam nadzieję. Ja będę miał trochę tego tałatajstwa do rozdysponowania.
jasne, przeciez jakos trzeba bedzie sprawdzac głebokośc rzeczki na przykład

Piter35 to raczej będzie miał wziecie, bo wiadomo, jakby cos (tfu tfu) to znizka na nowego foresia może

Ostatnio zmieniony 3 cze 2008, o 20:01 przez esilon, łącznie zmieniany 1 raz.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Znaczy się zalewajka w termosesilon pisze: a na popas sie polanke jakaś znajdzie![]()

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

- WiS
- 6 gwiazdek
Tak teraz sobie myślę... może jednak niepotrzebnie je potem przetaczaliśmy z powrotem na miejsce?Konto usunięte pisze: Na trasie testowej musieliśmy z WiSem przez dach wysiadać i kamule sprzed auta odwalać
Wtedy warto mieć złożone tylne siedzenie - w wąskim miejscu wysiadasz wtedy elegancko tyłem i w razie potrzeby przechodzisz górą przez auto. Ciężar człowieka słupki wytrzymują spokojnie; problem pojawia się, jeśli masz akurat buty z jakimiś gwoździami... ale, przy porysowanych całych bokach, jeszcze dach i maska do malowania - to już przecież betkaOlleo pisze: u mnie dach nie bangla

Wypchnęlim. A ciągnęły dwa kunie od sołtysa...devlin pisze: forek z tego wyjechał, czy traktor był wzywany?

Miłośnicy przeżyć ekstremalnych mogą się wtedy stawić na egzamin z bezpieczeństwa międzynarodowego, ul. Świętokrzyska 21b, p. 16.esilon pisze: w niedzilę w zwiazku z różnymi takimitam proponuje lajtową wycieczkę strikte ogladacką na gołoborze, św krzyz, itd, itd.

rrosiak pisze: Znaczy się zalewajka w termos
a niekoniecznie, po dokładne analizie trasy się zobaczy, grill składany jest gdzieś chyba, hm....tylko bedzie latał po całym samochodzie
WiS pisze: ul. Świętokrzyska

- So What!
- 6 gwiazdek
Do pierwszego użycia. Potem wtopi się w tapicerkę bagażnikaesilon pisze: grill składany jest gdzieś chyba, hm....tylko bedzie latał po całym samochodzie

Znaczy się cały dzień w samochodzieesilon pisze:plan 1 . poniewaz trasa TURYSTYCZNO-terenowa przebiega w okolicach Łagowa i ma długość 90 kilometrów to sobotę mamy juz zagospodarowana. w niedzilę w zwiazku z różnymi takimitam proponuje lajtową wycieczkę strikte ogladacką na gołoborze, św krzyz, itd, itd.

So What! pisze: Znaczy się cały dzień w samochodzie Ambitnie
otóż niekoniecznie tak będzie, bo poza jazdą na tej trasie jest coś jeszcze

kto zasponosruje ?

- So What!
- 6 gwiazdek
Trasa jest za długa. Forum trzeba zamknąćesilon pisze: otóż niekoniecznie tak będzie, bo poza jazdą na tej trasie jest coś jeszcze

Organizatoresilon pisze: kto zasponosruje ?

no koniec nieśmiesznych żartów
ile dodatkowych miejsc sypialnych jest nam potrzebne, (a może namioty
) ?
no i trzeba się zliczyć w senie ile twarzy do posiłku zasiądzie ?

ile dodatkowych miejsc sypialnych jest nam potrzebne, (a może namioty

no i trzeba się zliczyć w senie ile twarzy do posiłku zasiądzie ?
So What! pisze: Organizator
WiS wołają....sponsorano koniec nieśmiesznych żartów

FUX, jak to u mnie w pracy się mawia.
Terminy są po to, by je przesuwać.
Terminy są po to, by je przesuwać.

czarne jest piękne...
- WiS
- 6 gwiazdek
Mówisz-masz.esilon pisze: WiS wołają....sponsora
Deklaruję zasponsorowanie/zorganizowanie nagrody-niespodzianki dla Osoby, która wyróżni się na trasie terenowej. Taki, eeee, Puchar WiS-a

"Osobę" wyznaczy niedemokratycznie Organizator albo demokratyczne głosowanie uczestników (możnaby w tej kwestii jakąś ankietę urządzić, gdzie "c) Organizatora trzeba zamknąć")