Coś niedobrego
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Coś niedobrego
A ja tankowałem wczoraj V-Power Racing 99+ po 5,29 PLN za litrWRC fan pisze:"U mnie" 4,69FUX pisze: U mnie 4,47 chyba![]()

Paweł_BB pisze: A ja tankowałem wczoraj V-Power Racing 99+ po 5,29 PLN za litr![]()
Zaczęło się

Dobrze, że Subaru jest oszczędne.Paweł_BB pisze:A ja tankowałem wczoraj V-Power Racing 99+ po 5,29 PLN za litr

Trzeba było robić zapasy zawczasu.

czarne jest piękne...
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Fakt , przecież wsadziłem do twego auta silnik trzy cylindrowy z fabianavibowit pisze: Dobrze, że Subaru jest oszczędne.

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Paweł_BB pisze:
A ja tankowałem wczoraj V-Power Racing 99+ po 5,29 PLN za litr![]()

Hehehe , co ty Vibowit lepiej bym tego nie dotykał .
Takie beztalencie jak Ja to zaraz by coś złego zmajstrował

Takie beztalencie jak Ja to zaraz by coś złego zmajstrował

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
WRC fan pisze:Zaczęło się

Dobra dobra, wczoraj jadąc Miśkiem z Wawki spalanie wyszło mi 11,1 l/100 km, chyba nieźle co?vibowit pisze:Dobrze, że Subaru jest oszczędne.![]()
Jechałeś za Żukiem, a to się nie liczy.Paweł_BB pisze:Dobra dobra, wczoraj jadąc Miśkiem z Wawki spalanie wyszło mi 11,1 l/100 km, chyba nieźle co?

czarne jest piękne...
Nie jest źle? Jest tragicznie! Nigdy więcej tego nie róbPaweł_BB pisze: Dobra dobra, wczoraj jadąc Miśkiem z Wawki spalanie wyszło mi 11,1 l/100 km, chyba nieźle co?

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Paweł_BB, skąd masz tak dokładne dane? Kupiłeś sobie wypasiony bajerancki dupowóz diszla i jak inni tacy kierowcy z przejęciem oraz rozpaczą obserwujesz komputer zapisując każdy ułamek wzrostu spalania, zamiast patrzyć na drogę?
Co ja mogę jak to auto jest takie oszczędneradekk pisze:Nie jest źle? Jest tragicznie! Nigdy więcej tego nie rób

Zatankowałem na fulla w Żyrardowie i potem na fulla pod domem, resztę łatwo obliczyćEterycznyŻołądź pisze:Paweł_BB, skąd masz tak dokładne dane? Kupiłeś sobie wypasiony bajerancki dupowóz diszla i jak inni tacy kierowcy z przejęciem oraz rozpaczą obserwujesz komputer zapisując każdy ułamek wzrostu spalania, zamiast patrzyć na drogę?

Ostatnio zmieniony 5 cze 2008, o 23:00 przez Paweł_BB, łącznie zmieniany 1 raz.
Śmiej sie EterycznyŻołądź ale jechałem kiedyś Avensisem dyszlem i był tam komputerpokładowy ze spalaniem .
Dostaałem mani , co chwila patrzyłem ile pali
istne szaleństwo 
Dostaałem mani , co chwila patrzyłem ile pali

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
I tak Ci chyba zostało.Piter 35 pisze:Śmiej sie EterycznyŻołądź ale jechałem kiedyś Avensisem dyszlem i był tam komputerpokładowy ze spalaniem .
Dostaałem mani , co chwila patrzyłem ile paliistne szaleństwo
W Golfie wykręciłeś takie spalanie, że nigdy się do Twojego wyniku nawet nie zbliżyłem.

czarne jest piękne...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Piter 35, dlatego napisałem:
Poważnie uważam brak takiego komputera za olbrzymi plus w Imprezach oraz starach Lanosach.
A ja myślę, że spalił Ci 11,000401235834234090 litra na 98,78324762349 km tylko Cię na stacji oszukali. Pozwij ich!
EterycznyŻołądź pisze: jak inni tacy kierowcy

Poważnie uważam brak takiego komputera za olbrzymi plus w Imprezach oraz starach Lanosach.
Paweł_BB pisze: Zatankowałem na fulla w Żyrardowie i potem na fulla pod domem, resztę łatwo obliczyć![]()
A ja myślę, że spalił Ci 11,000401235834234090 litra na 98,78324762349 km tylko Cię na stacji oszukali. Pozwij ich!

A wiesz człowiek jedzie długie trasy i głupieje 

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
uuuuu...współczuję...też miałem podobne z tej samej strony...
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
U.... się wstydzę za Golfa.barbie pisze:Mię przytarł Golf. Na parkingu.

Ale przysięgam, że to nie ja.
czarne jest piękne...
No widzisz, a błąd. Bo umówiłam się z nim na jutrovibowit pisze:U.... się wstydzę za Golfa.barbie pisze:Mię przytarł Golf. Na parkingu.![]()
Ale przysięgam, że to nie ja.