Wisz... zawsze mogę Cię przytrzeć.barbie pisze:No widzisz, a błąd. Bo umówiłam się z nim na jutro
na parkingu.

Wisz... zawsze mogę Cię przytrzeć.barbie pisze:No widzisz, a błąd. Bo umówiłam się z nim na jutro
No.. ten tego..devlin pisze:Sugerujesz, że Barbie ma teraz tarło?
O też mam podobne - mi dla odmiany pachołek na torze w Kielcach nie chciał zejść z drogi :
Jakbym miał stację pod domem to miałbym gdzieś ile kosztujePaweł_BB pisze: Zatankowałem na fulla w Żyrardowie i potem na fulla pod domem, resztę łatwo obliczyć![]()
Myślisz że tym tekstem pocieszysz barbieWRC fan pisze: Na szczęście ryski są minimalne, większość efektu to brud z pachołka
barbie pisze: No widzisz, a błąd. Bo umówiłam się z nim na jutro![]()
hogi pisze: Ten sam narożnik, nacieszyłem się autem.....
Konto usunięte pisze: Błaszczykowskiemu odnowiła się kontuzja...żegnaj reprezentacjo...kurcze kiepsko
EterycznyŻołądź pisze: WuRC fan, próbowałeś pastą polerską? Często wtedy wszystko schodzi.
No niebarbie pisze:Mię przytarł Golf. Na parkingu.
No nie wierzę, patrzcie jaki farciarzbarbie pisze:No widzisz, a błąd. Bo umówiłam się z nim na jutro
Ale obiecuję że nie będę dla niego miłamały 5150 pisze:No nie wierzę, patrzcie jaki farciarzbarbie pisze:No widzisz, a błąd. Bo umówiłam się z nim na jutro![]()
mały 5150 pisze: No niebarbie, powiedz gdzie parkujesz, podjadę i zatrę swoim ten ślad po Golfie przynajmniej nie będzie "mezaliansu"
![]()
Pasta polerska Cie może przytulić i częściowo ukoić ból.hogi pisze:A mnie to nikt nie przytuli?![]()
Lubię szybkie tempo.michal pisze: Pasta polerska Cie może przytulić i częściowo ukoić ból.
Nie.....minimus pisze:hogi, ten korek od gazu ktoś ci chciał oberwać