WITAM
Otóż stałem sie szczęśliwym posiadaczem imprezy. Po dwóch miesiącach siedzenia w garażu pod autem i naprawianiu wszystkiego co nie działa jak powinno udało sie w końcu wyjechać. Człowiek spragniony był najzwyklejszej wody, toteż pojechał do sklepu kupić coś mokrego. Gdy wyszedłem ze sklepu moim oczom ukazał sie widok straszliwy. Drzwi w mojej nowej żonce zostały przez jakiegoś buraka za kierownicą audi kompletnie zniszczone. Nadaja sie tylko do wymiany.
W związku z tym potrzebuje lewe przednie drzwi do imprezy wrx sti RA rocznik 2000 (gc8). Drzwi są lżejsze, wykonane z cieńszej stalowej blachy. Zamykając je ma się wrażenie że łapie sie za puszkę po piwie.
Proszę o odzew, zdążyłem nacieszyć sie autem dosłownie 30 minut :(
KUPIE DRZWI DO IMPREZY WRX STI TYPE RA 00 (gc8)
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: KUPIE DRZWI DO IMPREZY WRX STI TYPE RA 00 (gc8)
Jesteś tego pewny?ArturPSX pisze:...Drzwi są lżejsze, wykonane z cieńszej stalowej blachy. Zamykając je ma się wrażenie że łapie sie za puszkę po piwie.
Pytam bo słyszałem już różne mity na temat blacharki w Type RA i z moich informacji wynika, że akurat drzwi są takie same, jak w innych GC8, co nie zmienia faktu, że i tak są bardzo lekkie.
Różni się maska, przednie błotniki, dach i klapa bagażnika(są z aluminium) i oprócz tego szyby-są cieńsze niż w innych GC8.
free up

Nie miałem okazji zważyć drzwi moich i "zwykłych". Reszta jest jak piszesz - aluminium i szyby cieńsze. Przy okazji wymiany na pewno to zrobię :) Moze ktoś zna w okolicach rzeszowa lub samym rzeszowie warsztat któremu warto zostawić auto w celu naprawy bezgotówkowej, może ASO Subaru ???
sa jak masz szyby na korbke to drzwi sa lzejsze,poza tym te same drzwi
Dolacz sie na Facebooku-ScoobyParts4U
a TYLNA klapa,czy aby na pewno aluminiowa,coś mi to mitem zalatuje.
Chyba mam takie drzwi,od sti type ra,ale przedlifta 1996.
tylnia klapa to mitkraftpol pisze:a TYLNA klapa,czy aby na pewno aluminiowa,coś mi to mitem zalatuje.
Dolacz sie na Facebooku-ScoobyParts4U
w ra aluminiowa jest tylko maska!!! , drzwi są taki same( bez wzmocnień) , dach jest cieńszy ale też stalowy. Tylna klapa stalowa. Błotniki stalowe.
Dane podają, że te elementy są lżejsze ale nigdzie nie ma informacji o tym że są aluminiowe, wiec nie wiem skąd takie pomysły.
fura waży mało, jedzie aż miło i to najważniejsze
Dane podają, że te elementy są lżejsze ale nigdzie nie ma informacji o tym że są aluminiowe, wiec nie wiem skąd takie pomysły.
fura waży mało, jedzie aż miło i to najważniejsze
Drzwi to temat już zamknięty. Udało się zdobyć nowe. Po pół roku użytkowania teraz mam nowy problem.