BUDA Z DRZWIAMI ZDERZAKAMI, KLAPA, MASKA I BŁOTNIKIEM ZAWIESZENIEM PRZEDNIM I TYLNYM BUDA NIE PORDZEWIAŁA IMPREZA WRX JDM
CENA 1499
POSIADAM JESZCZE DUŻO CZĘŚCI DO IMPREZ GŁÓWNIE JAPOŃSKICH
-WAŁY
-PÓŁOSIE
-DYRY
-SKRZYNIE ITD
ROZSĄDNE CENY KONTAKT 503376881 [email protected]
zdjęcie kombi to tej budy
2 zdjęcie to imprezy która będzie na początku tygodnia
[s] BUDĘ IMPREZA JDM KOMBI PRAWIE KOMPLETNĄ
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [s] BUDĘ IMPREZA JDM KOMBI PRAWIE KOMPLETNĄ
malina555 pisze:BUDA Z DRZWIAMI ZDERZAKAMI, KLAPA, MASKA I BŁOTNIKIEM ZAWIESZENIEM PRZEDNIM I TYLNYM BUDA NIE PORDZEWIAŁA IMPREZA WRX JDM
CENA 1499
POSIADAM JESZCZE DUŻO CZĘŚCI DO IMPREZ GŁÓWNIE JAPOŃSKICH
-WAŁY
-PÓŁOSIE
-DYRY
-SKRZYNIE ITD
ROZSĄDNE CENY KONTAKT 503376881 [email protected]
zdjęcie kombi to tej budy
2 zdjęcie to imprezy która będzie na początku tygodnia
cześć czołem...Słuchaj taka mała sprawa...mógłbyś mi napisać(w miarę możliwości dokładnie)co zostawiasz w budzie tej wanny?albo odwrotnie co zabierasz/zabrałeś....czy tą bude dasz na jakieś koła co by dało rade ją przetransportować?nie byłoby problemem załatwić od razu(ewentualnie oczywiście gdybym był zainteresowany)jakąś lawetę do mnie?bede wdzieczny za info co zostanie w tej cenie....bo ja wiem że 1500zł to śmieszna kwota jak za to co wymieniłeś ale akurat dla mnie są to trochę mało ważne elementy....drzwi klapa maska zderzaki-nie potrzebuje ale że chcesz sprzedać całość to dla samych szyb:)tapicerki czy tego zawieszenia o którym piszesz-ja....chętnie bym ją wziął...ale tak jak już chyba ponownie pisze...daj znać co tam jeszcze w niej bedzie...z mechaniki itp....stabilizatory mnie jeszcze interesują....silnik skrzynia niee:)pozdrawiam