r888 nowe w mega dobrej cenie

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: KARAWAN
Polubił: 111 razy
Polubione posty: 95 razy

Re: r888 nowe w mega dobrej cenie

Post 20 cze 2012, o 21:03

ScoobyBoy pisze: Tak sie zastanawiam, ktora ze stron klamie I w jakim celu ?
Grzesiek_67 pisze: Kurna, w ogóle tak postawione pytanie doprowadza mnie do białej gorączki ... ale się powstrzymam.
A ja się nie powstrzymam. :!:
To że się dałeś wydymać na kasę to niczyja wina , nie szukaj tu winnych. Frajersko dałeś się naciąć bo frajersko myślałeś ze tanio kupisz ,okazja i może ktoś się nie orientuje co sprzedaje. Czasem trzeba używać mózgu i polecam przed następnymi tego typu komentarzami.

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 20 cze 2012, o 21:04

ScoobyBoy pisze:Tak sie zastanawiam, ktora ze stron klamie I w jakim celu ?
Osobiście podejrzewam, że fedex sądzi, że coś wysłał, ale nie wcisnął wyślij. I oczekuję przeprosin.

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 20 cze 2012, o 21:05

barbie pisze: I oczekuję przeprosin.

Jak najbardziej, sprawa jest za gruba.
Brak podpisu.

ScoobyBoy
2 gwiazdki
Auto: Subaru Impreza Wrx Sti V2 555 Limited Edition

Post 20 cze 2012, o 21:08

Grzesiek,

Jezeli Wojtek mówi, ze to wczesniej zgłaszał a administratorzy mówią, że nigdy nic takiego miejsca nie miało to definitywnie któraś ze stron kłamie, prawda ??
I ciekawi mnie na przykład jaki Wojtek miałby w tym interes zeby kłamać i vice versa.
Nie ma sie co denerwować i unosić. Ja po prostu stwierdzam fakty.

A jeżeli chodzi o reczenie za kogoś to juz inna historia.
Ja tez kiedyś dawalem sobie głowę uciąć za kogoś i wiesz co ? Teraz juz bym bez głowy chodził.

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 20 cze 2012, o 21:11

ScoobyBoy,
wiesz co ? Po prostu nie rozumiesz. A ja, bez personalnych przytyków do Ciebie oczywiście, nie będę Ci tego tłumaczył.
Brak podpisu.

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 20 cze 2012, o 21:12

ScoobyBoy, nie przeginaj pały. Dałeś się komuś wydymać i teraz wszędzie szukasz winnych poza sobą.
A ja Ci jeszcze raz powtórzę, że nawet gdyby mnie ktoś zawiadomił, to ja i tak nie jestem policją ani prokuraturą i nie mam obowiązku nic z tym zrobić. Robię to, bo mam poczucie przyzwoitości. A Ty chyba niestety nie wiesz co to znaczy.

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 20 cze 2012, o 21:13

ScoobyBoy pisze: Tak sie zastanawiam, ktora ze stron klamie I w jakim celu ?
1. przysłałeś PW bez w sumie żadnego poparcia (ponoć skasowałeś nieopatrznie korespondencję), reakcja była praktycznie natychmistowa - a nie musimy, bo na tej zasadzie można by zbanować kogokolwiek.
2. jak wysyłasz w kosmos pieniądze to później nie wiń za to innych. To jest Twoja sprawa.
3. a co jeżeli to Ty kłamiesz?

danny007
5 gwiazdek
Auto: subaru impreza wrx sti8,Type R

Post 20 cze 2012, o 21:41

ScoobyBoy pisze:Grzesiek,

Jezeli Wojtek mówi, ze to wczesniej zgłaszał a administratorzy mówią, że nigdy nic takiego miejsca nie miało to definitywnie któraś ze stron kłamie, prawda ??
I ciekawi mnie na przykład jaki Wojtek miałby w tym interes zeby kłamać i vice versa.

A jeżeli chodzi o reczenie za kogoś to juz inna historia.
Ja tez kiedyś dawalem sobie głowę uciąć za kogoś i wiesz co ? Teraz juz bym bez głowy chodził.

Przemek

Nie ma co teraz plakac nad rozlanym mlekiem,przykro mi ze zaistniala taka sytuacja,ale szczerze mowiac to dales sie wydymac przez wlasna nierozwaznosc,a oszczegalem cie przed zakupem.
sorka stary ale takie jest zycie,trzeba sie uczyc na bledach
Dolacz sie na Facebooku-ScoobyParts4U

ScoobyBoy
2 gwiazdki
Auto: Subaru Impreza Wrx Sti V2 555 Limited Edition

Post 21 cze 2012, o 11:28

Ok.

Widzę, że wszyscy zapomnieli jaki był początek tej, jakże interesującej i inteligentnej konwersacji.
Czy ja robie z siebie ofiarę ?! Nie. Zapytałem tylko kto i w jakim celu kłamie, a Wy po raz n-ty przypominacie, ze sam jestem sobie winien itp.
Już wczesniej przyznalem, że moją winą i brakiem rozwagi było wysyłanie pieniedzy i nie mam do nikogo pretensji tylko po prostu staram sie zebrać jak najwiecej informacji i dowodów, które pomogły by w znalezieniu tego oszusta. Takze nie musicie co chwile powtarzać, ze sam sobie jestem winien bo to doskonale wiem, i nie badzcie madrzejsi niż jesteście bo nikt nie jest doskonały i kazdy popełnia błędy. Oj przepraszam was to nie dotyczy bo najwyraźniej jesteście nieomylni.

BARBIE,
Mówisz o nieprzyzwoitosci, mogła byś rozwinąć swoją myśl ?
Czy nieprzyzwoite jest dociekanie prawdy ?
A tak nawiasem mówiąc, i kto tutaj mówi o przyzwoitości ?!
Kobieta, administrator/moderator forum, który publicznie używa zwrotów "wydymać", "przeginać pałę"!
Chyba taka funkcja zobowiązuje do czegoś ?!
Odnoszenie sie do ludzi w taki sposob, których sie nie zna, jest conajmniej nie na miejscu. Troche kultury osobistej chyba by sie przydało jeżeli chodzi o kontakty z ludźmi bo używanie "podwórkowego" słownictwa na forum spolecznosciowym kobiecie nie przystoi.
Tak więc nie umoralniaj mnie i nie mów o braku przyzwoitości bo Tobie samej by sie przydało na pierwszym miejscu.

Alan, Alan, Alan,
Prosząc o pomoc w sprawie zaslaniales sie "ochroną danych osobowych", tak ??
A teraz co robisz ?! Publicznie wyjawiasz o czym pisałem do Ciebie w PW !!!
Moze muszę przypomnieć do czego sie odnosi skrót PW ? Otóż PW to skrót od "Prywatna Wiadomość" i w tym przypadku o prywatności nie możemy tutaj mówić !!!
Prosiłem o udostępnienie korespondencji, którą częściowo wykasowalem, gdyż nie przewidywalem takiego obrotu sprawy. Najważniejsze wiadomości mam i to wystarczy.

Natomiast jeżeli chodzi o brak poparcia dowodami, ze mamy do czynienia z oszustem, to czy nie wystarczającym dowodem byl fakt, ze dwóch rożnych użytkowników korzysta z tego samego konta email i adresu IP ? A moze fakt, ze osoby(a) ta rozmawiała sama ze sobą w sprawie zakupu towaru ? Czy tez moze to, ze na innych forach jest zarejestrowany pod takimi samymi i kilkoma innymi pseudonimami ?
Czego wiecej było Wam potrzeba ? Takze nie mów mi proszę, ze moje podejrzenia lub stwierdzenia nie miały poparcia !
" A co, jeżeli to Ty Klamiesz " !!!???
Tutaj juz przeszedles samego siebie. Możesz mi powiedziec co miałeś na myśli ?
Chyba, ze próbujesz powiedziec, ze sam siebie oszukalem i cała ta historie zmyslilem i teraz próbuję ... No właśnie, co ??????

Wasza postawa pozostawia naprawdę WIELE do życzenia w tym przypadku. Oczekiwałem normalnej rozmowy ludzi na poziomie, którzy zrobią wszystko by pomoc a nie ciągłego słuchania, ze sam sobie jestem winien, ze dałem sie "wydymać" itp.
Musicie sie chyba jeszcze troche podszkolic w zakresie obejmowania takiej funkcji jaka jest Aministrator forum, bo jak do tej pory to poza brakiem fachowego podejścia do sprawy i brakiem kultury osobistej to nic innego nie pokazujecie.

I jeżeli mozna to pokazcie mi w którym momencie szukam winnego ? Winę ponosze Ja a dociekanie prawdy to juz całkiem inna rzecz.

Przemek,
Doskonale pamietam jak mnie ostrzegales i jestem Ci wdzięczny za to. Tylko jak dobrze pamiętasz to chodziło o Bananowego a nie Cinowego, który rzekomo kupile od niego te opony. Po kilku rozmowach z Bananowym odpuscilem sobie temat bo wydał mi sie podejrzany. Nie przyszło mi jednak do głowy by sprawdzic Cinowego, który mówił mi, ze opony zakupił właśnie od Bananowego. Wszystko czego sie dowiedziałem było juz po fakcie.
Takze jak najbardziej masz racje mówiąc, ze nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Ja straciłem i sam
Sobie jestem winien. Stało sie !
Próbuje tylko dojść dlaczego Wojtek miałby kłamać mówiąc, ze zgłaszał BARBIE o całej sytuacji. Tylko tyle !

To tak na zakończenie zeby wszyscy widzieli :

TAK, TAK, TAK !
SAM SOBIE JESTEM WINIEN !!!

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Post 21 cze 2012, o 11:50

ScoobyBoy, z reguły ja i Zofija piszemy z tego samego IP.

Czy uważasz, że administracja forum z tego powodu powinna zablokować nas jako podejrzanych oszustów?

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Czarne Zło
Polubione posty: 1 raz

Post 21 cze 2012, o 12:19

Ooo, a mnie się podoba nowe ostrzeżenie w kupie sprzedam:
Jeśli kupujesz coś na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!

Widzę, że niedługo dojdziemy do poziomu USA gdzie na przebraniu Batmana w instrukcji napisane jest, że kostium nie daje możliwości latania :evilgrin:
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru :-d

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 247 razy
Polubione posty: 528 razy

Post 21 cze 2012, o 12:53

mały 5150, ale Ty jesteś głupi. Batman nie umiał latać :mrgreen: :razz:
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Post 21 cze 2012, o 13:07

I pewnie właśnie dlatego kostium też nie daje możliwości latania ;-)

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 21 cze 2012, o 14:03

ScoobyBoy pisze:BARBIE,
Mówisz o nieprzyzwoitosci, mogła byś rozwinąć swoją myśl ?
Czy nieprzyzwoite jest dociekanie prawdy ?
A tak nawiasem mówiąc, i kto tutaj mówi o przyzwoitości ?!
Kobieta, administrator/moderator forum, który publicznie używa zwrotów "wydymać", "przeginać pałę"!
Chyba taka funkcja zobowiązuje do czegoś ?!
Odnoszenie sie do ludzi w taki sposob, których sie nie zna, jest conajmniej nie na miejscu. Troche kultury osobistej chyba by sie przydało jeżeli chodzi o kontakty z ludźmi bo używanie "podwórkowego" słownictwa na forum spolecznosciowym kobiecie nie przystoi.
Tak więc nie umoralniaj mnie i nie mów o braku przyzwoitości bo Tobie samej by sie przydało na pierwszym miejscu.
Otóż mój drogi, od momentu w którym ktoś mówi, że komuś coś wysłał do momentu, kiedy można mówić, że ktoś kłamie w jakimś celu jest cała masa sytuacji pośrednich, a świat nie jest czarno biały. Nieprzyzwoite jest oskarżanie ludzi o kłamstwo ot tak, od razu. Wyobraź sobie, że fedexowi wygasła sesja i wiadomość się nie wysłała. Albo wcisnął "Zapisz" zamiast wyślij. Albo za wcześnie zamknął okno przeglądarki. Jest mnóstwo powodów, dla których on może myśleć, że coś wysłał, a tak się nie stało. Arbitralne stwierdzenia "Ktoś kłamie i nie wiem po co" są nieprzyzwoite. Tak uważam. W szczególności, kiedy oboje z Alanem wykazujemy chęć pomocy w całej sprawie, a Ty szukasz naszych błędów (nie wiem po co).
Zupełnie innym tematem jest słownictwo i wybacz, ale nie czuję się zobowiązana do ą-ę będąc moderatorem forum wśród ludzi, z którymi się znam i pijam wódkę. Nie jestem tu mninistrem i nie pełnię funkcji publicznych. To jest nieformalna dyskusja, a wchodząc tu widziałeś ostrzeżenie i wszedłeś na swoją odpowiedzialność. Nie wychowuj mnie, trochę za stara na to jestem.
ScoobyBoy pisze:Alan, Alan, Alan,
Moze muszę przypomnieć do czego sie odnosi skrót PW ? Otóż PW to skrót od "Prywatna Wiadomość" i w tym przypadku o prywatności nie możemy tutaj mówić !!!
Prosiłem o udostępnienie korespondencji, którą częściowo wykasowalem, gdyż nie przewidywalem takiego obrotu sprawy. Najważniejsze wiadomości mam i to wystarczy.

Natomiast jeżeli chodzi o brak poparcia dowodami, ze mamy do czynienia z oszustem, to czy nie wystarczającym dowodem byl fakt, ze dwóch rożnych użytkowników korzysta z tego samego konta email i adresu IP ? A moze fakt, ze osoby(a) ta rozmawiała sama ze sobą w sprawie zakupu towaru ? Czy tez moze to, ze na innych forach jest zarejestrowany pod takimi samymi i kilkoma innymi pseudonimami ?
Czego wiecej było Wam potrzeba ? Takze nie mów mi proszę, ze moje podejrzenia lub stwierdzenia nie miały poparcia !
Proponuję przeszkolić się z tematu danych osobowych. Alan napisał ogólnie o treści Twojej wiadomości, nie przekleił jej nikomu. Mało tego, PW to nie dane osobowe, poczytaj zanim zaczniesz się pieklić.
ScoobyBoy pisze:" A co, jeżeli to Ty Klamiesz " !!!???
Chyba, ze próbujesz powiedziec, ze sam siebie oszukalem i cała ta historie zmyslilem i teraz próbuję ... No właśnie, co ??????
Dokładnie to samo co Ty. A co jeżeli reprezentujesz kogoś, komu nie po drodze z naszym forum i próbujesz w ten sposób podważyć nasze pozycje jako administracji? Hę? Udowodnij teraz że nie jesteś wielbłądem. Póki co to nas stawiasz w takiej pozycji i nie rozumiem dlaczego masz wobec nas oczekiwania i żądania.
ScoobyBoy pisze:Wasza postawa pozostawia naprawdę WIELE do życzenia w tym przypadku. Oczekiwałem normalnej rozmowy ludzi na poziomie, którzy zrobią wszystko by pomoc a nie ciągłego słuchania, ze sam sobie jestem winien, ze dałem sie "wydymać" itp.
Musicie sie chyba jeszcze troche podszkolic w zakresie obejmowania takiej funkcji jaka jest Aministrator forum, bo jak do tej pory to poza brakiem fachowego podejścia do sprawy i brakiem kultury osobistej to nic innego nie pokazujecie.
Bardzo cenne uwagi, w końcu zajmuję się takimi rzeczami zawodowo dopiero 10 lat, więc chętnie spotkam się, żebyś mi opowiedział co powinnam.
Jesteś kolejnym przykładem osoby, która wchodzi w grupę ludzi i zamiast poznać panujące zwyczaje, poucza wszystkich co powinni. Zawsze mnie fascynowali tacy ludzie. Wróżę Ci wiele ciekawych przeżyć między nami.
ScoobyBoy pisze:I jeżeli mozna to pokazcie mi w którym momencie szukam winnego ? Winę ponosze Ja a dociekanie prawdy to juz całkiem inna rzecz.
uwaga, cytuję:
ScoobyBoy pisze: fedex,
Mówisz, ze informowales o tym adminów ?!
Możesz powiedziec kiedy ?
(...)
Tak sie zastanawiam, ktora ze stron klamie I w jakim celu ?
(...)
No to jak to interpretować? Szukasz na nas haka, mimo że już dobitnie Ci tłumaczyliśmy, że nawet gdyby ktoś nas zawiadamiał, to my nie musimy w to wierzyć, ani nic z tym zrobić (ale mimo to robimy). Ktoś Cię oszukał, powiedz policji. Po co Ci była informacja czy nas zawiadomił i kiedy? Tak sobie hobbystycznie archiwum prowadzisz, czy może jednak masz w swojej głowie przekonanie, że jesteśmy za to odpowiedzialni? Odpowiadam: NIE JESTEŚMY. Przyjmij do wiadomości, zapamiętaj.
jarmaj pisze:ScoobyBoy, z reguły ja i Zofija piszemy z tego samego IP.

Czy uważasz, że administracja forum z tego powodu powinna zablokować nas jako podejrzanych oszustów?
Biorąc pod uwagę, że ja i Alan też piszemy z tego samego IP, uważam, że powinniśmy złożyć rezygnację, działać zmianowo, albo dokupić dodatkowe łącze :roll:

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 21 cze 2012, o 14:08

barbie pisze: Zupełnie innym tematem jest słownictwo i wybacz, ale nie czuję się zobowiązana do ą-ę będąc moderatorem forum wśród ludzi, z którymi się znam i pijam wódkę.

O i za to Cię normalnie kocham (Remas, to taka braterska miłość, więc się nie marszcz :mrgreen: ) :loving: :mrgreen:

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 21 cze 2012, o 14:22

ScoobyBoy pisze: Alan, Alan, Alan,
zaraz zaraz, czy Ty chwilę wcześniej nie sugerowałeś, że kłamiemy i po coś, bo złapałeś jakiś trop u fedexa? czego się więc spodziewałeś, że się zaczerwienimy? Dostałeś to o co prosiłeś.
Wziąłeś wpis fedexa za jakiś super nowy fakt, radośnie zapominając, że jak napisałeś do mnie to reakcja była.

Żadną ochroną się nie zasłaniałem. Ja tej ochrony danych po prostu przestrzegam. Nie mam zamiaru się z udostępniania takich danych tłumaczyć później. Są organy, które mają dostęp do takich danych, z całą pewnością nie jesteś jednym z nich. Co zresztą zdaje się w pełni rozumiesz:
ScoobyBoy pisze: Barbie,
Rozumiem i nie mam do was żadnych pretensji. Wiem, ze dane osobowe to bardzo ważne zagadnienie i w pełni szanuje wasza postawę o nie ujawnienie mi takich danych jak IP.
dla jasności to nie jest PW, tylko wpis w innym wątku.
ScoobyBoy pisze: " A co, jeżeli to Ty Klamiesz " !!!???
ScoobyBoy pisze: Próbuje tylko dojść dlaczego Wojtek miałby kłamać mówiąc, ze zgłaszał BARBIE o całej sytuacji. Tylko tyle !
Czyli, że kłamie Barbie?
A przedstawiłeś chociaż jeden wiarygodny fakt, że zostałeś oszukany? Oprócz tego, że napisałeś, że byłeś.
Swoją drogą, zobacz jak łatwo dostać ciśnienia, gdy ktoś publicznie w takiej sprawie napisze, że kłamiesz.
ScoobyBoy pisze: to czy nie wystarczającym dowodem byl fakt, ze dwóch rożnych użytkowników korzysta z tego samego konta email i adresu IP ?
nie
ScoobyBoy pisze: A moze fakt, ze osoby(a) ta rozmawiała sama ze sobą w sprawie zakupu towaru ?
nie
ScoobyBoy pisze: Czy tez moze to, ze na innych forach jest zarejestrowany pod takimi samymi i kilkoma innymi pseudonimami ?
nie
ScoobyBoy pisze: Wasza postawa pozostawia naprawdę WIELE do życzenia w tym przypadku.
to napisz co jeszcze Twoim zdaniem powinienem zrobić?
ScoobyBoy pisze: Oczekiwałem normalnej rozmowy ludzi na poziomie,
to trzeba było rozmowę na takim poziomie utrzymywać.
mały 5150 pisze: Widzę, że niedługo dojdziemy do poziomu USA gdzie na przebraniu Batmana w instrukcji napisane jest, że kostium nie daje możliwości latania
to i tak dobrze. Mógłby być wymóg, że musimy sprawdzać ludzi z Kupię/Sprzedam w skarbówce, KRS, IPN etc... na 20 lat do tyłu.

Ja bym jednak parę z tego wątku puścił w odzyskanie pieniędzy.

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 21 cze 2012, o 15:30

Nie przepadam za publicznym brzydkim słownictwem ale :arrow: Qrwa ScoobyBoy tobie coś się na mózg rzuciło , Fedex coś pierdnął a Ty tu od razu widzisz co najmniej spisek mający na celu zniszczenie ludzkości :wall:

Przeczytaj oba wątki, swoje wpisy i się głęboko zastanów nad swoimi wypowiedziami , oskarżeniami :idea: zacznij szukać prawdziwego oszusta i złodzieja a nie siejesz ferment na forum :evil: :evil: :evil: :evil:, do tego oskarżasz Ludzi ( Bogu ducha winnych ) ,których bardzo cenie i uważam za swoim dobrych znajomych .

Jestem qrwa zmęczony bo wróciłem o 7 rano po trasie tysiąc kilometrowej ale umiem jeszcze kojarzyć i czytać ze zrozumieniem :!:
I nie pozwolę na takie wypowiedzi w stosunku do Admiństwa .

Oskar
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Nessie

Post 22 cze 2012, o 11:21

Stanę trochę w obronie Scoobiego bo miałem okazje kilka rzeczy od niego kupić i chłopak brał czasem części za 3k zastawiał się i czekał na kasę ode mnie, woził spojlery do GTka z UK do Polski w bagażniku jak jechał na święta a przesyłki takie jak np. wtryski pakował z lepiej niż w fabryce bo bezpiecznie. Tak uczciwego i spoko sprzedawcy nie widziałem, ale trzeba bym samemu w porządku żeby ktoś to odwzajemnił. Scooby po prostu ufał forumowej ekipie i na tym się przejechał bo cinowy/bananowy okazał się oszustem. Jego wkurwienie wcale mnie nie dziwi, i uwierzcie że nie trzeba go dobijać stwierdzeniami że sam jest winien bo pewnie ta myśl siedzi mu w głowie kilka razy dziennie... Nie unoście się że już kogoś oskarża i obwinia a w ogóle to obraża moderatornie, szczerze wątpię żeby to był jego cel...Moderatorni też nie można nic zarzucić. Tym co napisał Fedex wgle bym się nie przejmował bo to żadna podstawa, bo jemu się chyba/może/wydawało że coś wysłał. Wyluzujcie i podpowiedzcie po prostu Scoobiemu co zrobić albo jak Wy jako moderatornia, możecie mu pomóc. Bo gdyby to trafiło na bliską ekipe z forum czy nawet na mnie to jestem pewien że na grubszą pomoc można tu liczyć, i to jest zaleta. Nie traktujcie Scoobiego jak wroga, zapomnijcie o tym co było i może jakoś wspólnie uda się chłopakowi pomóc ;-) Peace and Love :-)
Obrazek

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 310 razy
Polubione posty: 60 razy

Post 22 cze 2012, o 11:27

Oskar, nie uzasadnia to mimo wszystko wylewania frustracji na bogu ducha winne osoby, czy też ich bezpodstawnego oskarżania :-/

Oskar
Awatar użytkownika
2 gwiazdki

Post 22 cze 2012, o 11:31

Oskar pisze: Nie unoście się że już kogoś oskarża i obwinia a w ogóle to obraża moderatornie, szczerze wątpię żeby to był jego cel...Moderatorni też nie można nic zarzucić. Tym co napisał Fedex wgle bym się nie przejmował bo to żadna podstawa, bo jemu się chyba/może/wydawało że coś wysłał. Wyluzujcie i podpowiedzcie po prostu Scoobiemu co zrobić albo jak Wy jako moderatornia, możecie mu pomóc.
;-)
Obrazek

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 22 cze 2012, o 11:39

Oskar pisze: Wyluzujcie i podpowiedzcie po prostu Scoobiemu co zrobić albo jak Wy jako moderatornia, możecie mu pomóc.
pomoc została w ramach możliwości udzielona. O ile wiem Scooby przekazał sprawę policji. Nie bardzo wiem co możemy dalej zrobić, a na moje pytanie Scooby nie odpowiedział ;-)

Oskar
Awatar użytkownika
2 gwiazdki

Post 22 cze 2012, o 11:41

Heh, najwięcej zamieszania wprowadził Fedex który teraz siedzi cicho :mrgreen:
Obrazek

rrosiak
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Duża Dacia :)
Polubił: 129 razy
Polubione posty: 199 razy

Post 22 cze 2012, o 15:27

Oskar pisze: Scooby po prostu ufał forumowej ekipie i na tym się przejechał bo cinowy/bananowy okazał się oszustem.

Jeśli kogoś, kto się rejestruje kilka dni wcześniej tylko po to, aby coś sprzedać można zaliczyć do forumowej ekipy, to ja przepraszam, ale chyba mam zupełnie inne kryterium tworzenia granic zaufania :roll:
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - :giggle:
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów. :idea:

Oskar
Awatar użytkownika
2 gwiazdki

Post 22 cze 2012, o 18:27

I jak zwykle tematy z d... poruszamy... a nie o to tu chodzi
Obrazek

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 23 cze 2012, o 01:30

Oskar, a o co? Ile mamy roztrząsać ten temat. Jeśli Scooby potrzebuje lub oczekuje czegoś jeszcze, to niech napisze czego.

ODPOWIEDZ