Kierownica Logitech Driving Force GT
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Kierownica Logitech Driving Force GT
Witam, niestety ale muszę sprzedać moją kierownicę, zakupiona w kwietniu, używana mało jedynie do GT 5 (nabity 15 lvl więc samo to niech świadczy o tym, ile razy była trzymana w łapkach...). Niestety ze względu na przeprowadzki, nowe miejsce zamieszkania i aktualny brak roboty niestety kierownica musi znaleźć innego właściciela. Wszystko to co w zestawie + pudełko oraz gwarancja ze sklepu morele.net. Cena jaka mnie interesuję to 320 zł z wliczonym kurierem. Pozdrawiam i czekam na odzew : ) Maciej Drygiel

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 247 razy
- Polubione posty: 528 razy
Re: Kierownica Logitech Driving Force GT
UWAGA Kolejny fejk. 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
no właśnie 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Tzn ? Dlaczego fejk ? Aukcja już jest wystawiona na allegro Panowie, jak dla mnie to wasze wypowiedzi są fałszywe ^^ No offence, ale bez jakiś mi tu kłamliwych opinii ; )
http://allegro.pl/show_item.php?item=2597476637
http://allegro.pl/show_item.php?item=2597476637
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
gidek, zalogowałeś się na forum tylko po to, żeby wrzucić ogłoszenie. Zupełnie jak kilka innych loginów. Konto na allegro można wyhodować albo kupić. Dziwne, że nie ma przesyłki za pobraniem jako opcji... Jesteś mało wiarygodny i tyle.
Tak, przyznaje się, że założyłem konto tylko ze względu na to, by sprzedać kierownicę, bo w wyszukiwarce zobaczyłem kilka ogłoszeń z tego forum, a za pobraniem nie zamierzam brać, bo nie po to sprzedaję kierownicę gdy nie mam nawet 20 zł na jakieś zakupy, by jeszcze skądś pożyczać pieniądze na spakowanie przesyłki i opłacenie kuriera wcześniej : ) No cóż, okres biedy, wyprzedaje się swoje przyjemności, po to by przeżyć ^^ Ale żeby nie było, cena dla forum 300 zł z kurierem (tak, mam konto na sendit więc po prostu sam sobie go ogarnę po swojemu, ale muszę mieć najpierw jak mu zapłacić : P). Jacyś nieufni są ludzie w tych czasach : )
Myślisz, że naprawdę jest opłacane sprzedawanie tej kiery gdzie w kwietniu wydałem na nią 500 zł z GT 5 ? A GT5 nawet już nie mam, bo musiałem za 30 zł do skupu dać ? :P Niestety życie weryfikuję przydatność niektórych zabawek ^^
Myślisz, że naprawdę jest opłacane sprzedawanie tej kiery gdzie w kwietniu wydałem na nią 500 zł z GT 5 ? A GT5 nawet już nie mam, bo musiałem za 30 zł do skupu dać ? :P Niestety życie weryfikuję przydatność niektórych zabawek ^^
- Chloru
- 6 gwiazdek
gidek pisze: Jacyś nieufni są ludzie w tych czasach : )
Zdarzyły sięp rzekręty na paru znanych mi forach i wcale mnie nie dziwi brak zaufania do kogoś kto loguje się tylko po to, żeby wrzucić posta o sprzedaży kierownicy.
-
ScoobyBoy
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza Wrx Sti V2 555 Limited Edition
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A czy jest szansa na realne zdjecie tej kierownicy powiedzmy na tle dzisiejszej lub jutrzejszej gazety FAKT zamiast zdjecia z sieci ?
Na allegro już wrzuciłem aktualne zdjęcia robione wczoraj, nie ma na tle faktu może ale obok jest moja ps3 a po prawej widać jak mi koszula zwisa z fotela, wątpię, by takie zdjęcie było na necie : ) Jak to nie wystarcza to by potwierdzić wiarygodność możesz wybrać czy ma być zrobione przy butelce od Lecha czy Tyskiego ; P
Edit:
I tak już w sumie nieaktualne : P Można zamknąć. Dzięki ; )
Edit:
I tak już w sumie nieaktualne : P Można zamknąć. Dzięki ; )
-
ScoobyBoy
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza Wrx Sti V2 555 Limited Edition
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Aha...
Kolego jak bys chciał rozwiać wszelkie wątpliwości co do swojej wiarygodności i uczciwości to dla świętego spokoju zrobił byś takie zdjęcie zamiast dawać do wyboru Lech lub Tyskie. Takie zdjecia mogły juz być wczesniej zrobione przez kogoś innego takze...
Nie twierdze, ze jesteś oszustem ale w takim przypadku jak twoj (nowy użytkownik, brak wcześniejszych postów itd) to wyglada to jak wyglada niestety i ja zrobiłbym wszystko zeby tak właśnie nie wyglądało.
Pozdrawiam
Kolego jak bys chciał rozwiać wszelkie wątpliwości co do swojej wiarygodności i uczciwości to dla świętego spokoju zrobił byś takie zdjęcie zamiast dawać do wyboru Lech lub Tyskie. Takie zdjecia mogły juz być wczesniej zrobione przez kogoś innego takze...
Nie twierdze, ze jesteś oszustem ale w takim przypadku jak twoj (nowy użytkownik, brak wcześniejszych postów itd) to wyglada to jak wyglada niestety i ja zrobiłbym wszystko zeby tak właśnie nie wyglądało.
Pozdrawiam