Według statystyk do Poznania nie dojdzieFUX pisze:Amfibia; jedyne, co mi na myśl przychodzi....huzar105 pisze: w ciągu następnych kilku lat w wyniku globalnego ocieplenia roztapia się wszystkie lody na dole jak i na górze ziemi![]()

Według statystyk do Poznania nie dojdzieFUX pisze:Amfibia; jedyne, co mi na myśl przychodzi....huzar105 pisze: w ciągu następnych kilku lat w wyniku globalnego ocieplenia roztapia się wszystkie lody na dole jak i na górze ziemi![]()
To obejrzyj jeszcze to:huzar105 pisze: Według niedoszłego hamerykańśkiego prezydenta w ciągu następnych kilku lat w wyniku globalnego ocieplenia roztapia się wszystkie lody na dole jak i na górze ziemi. Prawdę mówiąc nie wiem co tym myśleć, ile jest z tego prawdy...
A ja nieOgólnie polecam bardzo ładny wykład.
Nie zgodzę się z Tobą warto znać różne poglądy ludzi, nawet gdy się z nimi nie zgadzasz.WRC fan pisze: A ja nie
Konto usunięte pisze: Cool. Ja się nie znam, ale jak się robi elektrycznego boxera?
Patrząc po ostatnich wypowiedziach Kopra na "." to właśnie skończył wdrażać nowe ISO-"spadaj dziadu"osa551 pisze:Konto usunięte pisze: Cool. Ja się nie znam, ale jak się robi elektrycznego boxera?
Nie mam pojęcia, bo ja tez się nie znam, weszłam na stronę relacji inwestorskich w celu przeczytania skonsolidowanego sprawozdania finansowego i raportu rocznego. Chciałam wywnioskować jaką mamy szanse na poprawę sytuacji z obsługą klienta, bo rozumiem, że SIP już nawet pytania o przegląd nie można zadać.![]()
Zanim zacznie być "sexy green" dobrze by było, żeby było "sexy customer service" a nie "spadaj dziadu".
Jest różnica między "można obejrzeć", a "polecam - bardzo ładny wykład"huzar105 pisze:Nie zgodzę się z Tobą warto znać różne poglądy ludzi, nawet gdy się z nimi nie zgadzasz.WRC fan pisze: A ja nie
Rozumiem, ale mi chodziło o przygotowanie, wizualizacje nie raz na pewno byłeś na wykładzie co koleś z kartki czyta bitą godzinę.WRC fan pisze:Jest różnica między "można obejrzeć", a "polecam - bardzo ładny wykład"huzar105 pisze:Nie zgodzę się z Tobą warto znać różne poglądy ludzi, nawet gdy się z nimi nie zgadzasz.WRC fan pisze: A ja nie
Raczej ni warta płynie nowym korytem jeśli to wyleje to 3/4 Polski będzie pod wodą.FUX pisze:Tylko Warta wyleje....huzar105 pisze: do Poznania nie dojdzie![]()
huzar105 pisze: Rozumiem, ale mi chodziło o przygotowanie, wizualizacje nie raz na pewno byłeś na wykładzie co koleś z kartki czyta bitą godzinę.
Czy ja powiedziałem, że w to wierze? Napisałem, że ktoś coś takiego mówił.Arno pisze: Huzar, nie musi byc prawdy w obostrzeniach, bo jest to wszystko histeria i dzialania spiskowo zamordystyczno medialne.
Akurat według mnie to jest bardzo fajne, zdarza się mi od czasu do czasu pobiegać trochę po lesie i to co można ujrzeć przechodzi wszystko. Sterty śmieci na pięknych polanach, chemikalia wylewane dla mnie to jest dramat i nie potrafię zrozumieć dla czego ktoś coś takiego robi. Budzi się we mnie gniew na samą myśl o tym i bardzo liczę, że takie akcje jak w/w może chociaż jedną osobę nakłoni do myślenia.Arno pisze: mam ekoligiczna torbe"
huzar105 pisze: Akurat według mnie to jest bardzo fajne, zdarza się mi od czasu do czasu pobiegać trochę po lesie i to co można ujrzeć przechodzi wszystko. Sterty śmieci na pięknych polanach, chemikalia wylewane dla mnie to jest dramat i nie potrafię zrozumieć dla czego ktoś coś takiego robi. Budzi się we mnie gniew na samą myśl o tym i bardzo liczę, że takie akcje jak w/w może chociaż jedną osobę nakłoni do myślenia.
Państwowa uczelniaWRC fan pisze:huzar105 pisze: Ja jego wyklad miałem normalnie na zajęciach
Procedura Obsługi Trudnego Klienta.michal pisze:Patrząc po ostatnich wypowiedziach Kopra na "." to właśnie skończył wdrażać nowe ISO-"spadaj dziadu"
Jak pracowałam w banku mieliśmy "Procedurę obsługi klienta prezentującego postawę roszczeniową"ky pisze: Procedura Obsługi Trudnego Klienta.
ky, chcesz pozamykac modow czy przedstawicieli firm?ky pisze: * zielonych trzeba zamknąć,
* zielonych trzeba zamknąć,
* zielonych trzeba zamknąć.
Ale Eteryczny który, bo Żołądź na ten przykład nic nie dostał?damaz pisze:OT:
EterycznyPW
koniec OT
esilon pisze: dlaczego samochody PROekologiczne wygladaja jak owady ?