i tak zrobie, czekam na odpowiedzPiter 35 pisze:darecki1981, kup Sti-ja i będziesz miał wszystko

i tak zrobie, czekam na odpowiedzPiter 35 pisze:darecki1981, kup Sti-ja i będziesz miał wszystko
WiS pisze: leżący na łożu śmierci dziadulo Darecki pożałuje, że jednak sobie nigdy w życiu nie sprawil zakutego Subaraka..
a za jakiś czas ponownie dylemat, zakuć nie zakuć.............:]Piter 35 pisze:darecki1981, kup Sti-ja i będziesz miał wszystko
WiS pisze:darecki1981 pisze: Swiete slowa
E, spoko, w rzeczywistości nie jestem taki straszny jak na obrazku, więc jesli chcesz to kuj na zdrowiedarecki1981 pisze: sie boje ze jak zakuje , to bedziesz mnie straszyl po nocach
Można jeszcze zglebić...esilon pisze: za jakiś czas ponownie dylemat, zakuć nie zakuć.............:]
Święte słowaesilon pisze: a za jakiś czas ponownie dylemat, zakuć nie zakuć.............:]
WiS pisze: I teraz będzie na mnie, gdy kiedyś (oby jak najpóźniej...) leżący na łożu śmierci dziadulo Darecki pożałuje, że jednak sobie nigdy w życiu nie sprawil zakutego Subaraka..
O, tu jest klucz.Boombastic pisze: Bo mogłem i nie kosztowało to dużo. (...). Jak chce kuć to niech kuje.
A co z sąsiadamiWiS pisze: to lepiej poprzestać na marzeniach
Z przodu była piątka, a z tyłu 330, czy odwrotnie?WiS pisze:(najwięcej róznymi piatkami, w tym 330d)
no ba.WiS pisze:Ostatnio chyba w tym targecie co o nim myslisz to zaczyna dominować Audi...leon pisze: Burakowóz Młodzieży Wiejskiej
vibowit pisze: Z przodu była piątka, a z tyłu 330, czy odwrotnie?
vibowit pisze: no ba.
Na ostatnim piętrzeWiS pisze: stojąc codziennie rano na rękach na poręczy balkonu...
buahaaaaaaPiter 35 pisze:Na ostatnim piętrzeWiS pisze: stojąc codziennie rano na rękach na poręczy balkonu...
Stary nie był.Miał 5 lat. 318Ti-147KM.WiS pisze:
Co zaś do BMW:Z ciekawości - w jakim wieku i z jaką przeszłością był ten Twój egzemplarz?bojar pisze: Miałem auto ze skrótem BMW i tłumaczę to w inny sposób.
BMW-Będziesz Musiał Wydawać lub Będziesz Miał Wydatki
Nigdy więcej tej marki.
Bo z tego co wiem, krzywa awaryjności ma w przypadku tej marki bardzo ciekawy kształt....
Boombastic pisze: Określenie polaczek i to pisane jeszcze z małej litery to określenie obraźliwe
Czy pisane z dużej czy z małej tak samo świadczy.WiS pisze: IMO, przede wszystkim świadczące o tym, który go używa.
Czym rozni sie dziecko od doroslego facetaBoombastic pisze:WiS pisze: I teraz będzie na mnie, gdy kiedyś (oby jak najpóźniej...) leżący na łożu śmierci dziadulo Darecki pożałuje, że jednak sobie nigdy w życiu nie sprawil zakutego Subaraka..
Ciężko doradzać w takich przypadkach. W poprzednim aucie miałem profesjonalne audio, zamontowałem, sprawdziłem jak gra, cieszyłem się, ale w Subaru już odpuściłem. W Foresterze po latach wsadziłem sportowy wydech i zrobiłem remap. Dlaczego? Bo mogłem i nie kosztowało to dużo. Czy w nowym aucie też to zrobię? Pewnie już nie. Ale jakbym nie zrobił tych rzeczy to byłbym niepocieszony. Jak chce kuć to niech kuje. Zdrowy rozsądek wysiada w przypadku mężczyzn i ich zabawek.
I to jest najlepsze wyjście. Im nowsze auto i mniej grzebane, tym większa szansa na więcej jazdy, niż stania w warsztacie.darecki1981 pisze:i tak zrobie, czekam na odpowiedzPiter 35 pisze:darecki1981, kup Sti-ja i będziesz miał wszystko
Podtekst krył się w analizie zachowań potencjalnych nabywców, a nie "polaczka" jako Polaka-Obywatela. Nie znasz mnie, więc daruj sobie osobiste wycieczki, bo wierz mi - gdybym chciał kogoś obrazić użyłbym czegoś bardziej prostego w zrozumieniu, a niżeli powyższa przenośnia.Boombastic pisze: Określenie polaczek i to pisane jeszcze z małej litery to określenie obraźliwe.
A ty nie włączyłeś się do dyskusji, przepraszam, nie spamowałeś o BMW? Jesteś moderatorem forum by narzucać treść wypowiedzi innym?cyqan pisze: Podtekst krył się w analizie zachowań potencjalnych nabywców, a nie "polaczka" jako Polaka-Obywatela. Nie znasz mnie, więc daruj sobie osobiste wycieczki, bo wierz mi - gdybym chciał kogoś obrazić użyłbym czegoś bardziej prostego w zrozumieniu, a niżeli powyższa przenośnia.
Jeśli miałeś być może trupa z silnikiem, jaki podałem za przykład - potraktuj to jako zbieg okoliczności, a nie osobiste picie z mojej strony. Nikomu do garażu nie zaglądam, a temat wątku jest na tyle klarowny, żeby autorowi nie spamować jakimiś pierdołami o BMW, czy o Car Audio.
Pozdr!
Tu nawet i moderator nie daje radyBoombastic pisze: Jesteś moderatorem forum by narzucać treść wypowiedzi innym?
darecki1981 pisze: Czym rozni sie dziecko od doroslego faceta cena zabawek
A, to dziwne - chyba jednak do kategorii "pech", bo z opisu to faktycznie nie powinno pachnieć takim nieszczesciem.bojar pisze: Stary nie był.Miał 5 lat. 318Ti-147KM.
Co do przeszłości.Nie był dziewicą,ale nie na tyle by to dyskwalifikowało auto
To tu jest jakiś moderator...!?bojar pisze: Tu nawet i moderator nie daje rady