COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Komentarz

It's not THAT weird. I heard about this Italian guy who set out from Spain toward India, started off in the opposite direction, got to a place, and was so distracted by his quest to evangelize that he never totally realized he wasn't in India. Could happen to anyone.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubił: 0
- Polubione posty: 13 razy
Jacol pisze:.... ma być śmiesznie albo i nie... no to proszę:
Mówi pielęgniarka do drugiej w dyżurce (podsłuchałem własnousznie)
- Jaką igłę dać do zastrzyku XXXX (tu nazwa leku - ale z powodu zakazu reklamy podać nie mogę...)?
- Weź ósemkę (dość grubą - przyp autora) szybciej pójdzie, a cudza dupa nie boli.
może jakas nowa

Ogólnie to do domięśniowych (które normalnie wali sie w posladek) bierze sie 0.8 i to norma:)
Inna kwestia,że sa leki po których zwyczajnie dupa boli:)
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubił: 0
- Polubione posty: 13 razy
znam autko ,540KM + nitro 200-400KMЛукашэнка pisze:FUX,
szukasz ciekawej "terenówki"?
W takim razie zapoznaj się z tym ogłoszeniem:
http://otomoto.pl/jeep-wrangler-hemi-C26836044.html

Masakra projekt

kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

pewnie jakaś lokalna elyta silnorękich się bawi....
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
też tak myślę ale głupota poraża
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat pisze: też tak myślę ale głupota poraża
Co to znaczy??

Jest lub był kierowcą rajdowym lub wyścigowym.
B Group , WRC fun
Nawet super referencje i umiejętności nie gwarantują, że nigdy nie przydzwoni lub, że nigdy nie będzie pieszego na przejściu, na którym wyprzedza - to tak nie działa.mamgx pisze: Co to znaczy?? - on w pełni panuje nad tą Bemką ...
Jest lub był kierowcą rajdowym lub wyścigowym.

No i trochę dziwne zachowanie jak na kierowcę rajdowego lub wyścigowego, taki mi się wydaje.

Wczoraj leżało dużo śniegu, a ja prawie pustą drogą wracałem do domu. Nie jestem święty (i moje umiejętności dalekie są od tych), ale slalomów między samochodami w mieście nie uskuteczniałem.
citan pisze: Nawet super referencje i umiejętności nie gwarantują,
+ Zmysł na drodze. To cecha najlepszych

Ale na podporządkowanych uważał. I tutaj warto mieć głośniejszy wydech żeby piesi już byli przygotowani że za chwilę coś nadjedzie a taki M5 ma.
Nie popieram takiej jazdy poza odcinkami zamkniętymi , a już napewno nie po mieście

ale ma kopyto to BMW..

B Group , WRC fun
Jaki zmysł odpowiada za powstrzymanie pieszego od znalezienia się na przejściu?mamgx pisze: + Zmysł na drodze. To cecha najlepszych
Ja z kolei uważam, że wyobraźnia bardzo się przydaje.
Zmysł typu : tu skręć, tu dziura , tu uważaj, a tu rura
bez zastanawiania się , nie ma czasu na myślenie, ręce i nogi szybsze są od głowy i zawsze lub prawie :)zawsze poprawne decyzje .
Głośny wydech powinien odstraszyć potencjalnych pieszych

B Group , WRC fun
Nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Wbiegam na przejście, jak mnie powstrzymasz siedząc za kierownicą auta, zakładając, że wyprzedzasz inny pojazd właśnie na tym przejściu? Jaki zmysł za to odpowiada?mamgx pisze:Zmysł typu : tu skręć, tu dziura , tu uważaj, a tu rurabez zastanawiania się , nie ma czasu na myślenie, ręce i nogi szybsze są od głowy i zawsze lub prawie :)zawsze poprawne decyzje .
Czepiam się dlatego, że nie widziałem całego filmiku ale przewinąłem do jakiegoś momentu, w którym właśnie ten kierowca z szóstym zmysłem wyprzedzał na przejściu.
Z netu....
Na porodówce pomieszało się troje niemowląt (rodzice to jedna para z Krakowa, druga z Warszawy, a trzecia Afroamerykanie). Chcąc właściwie rozdzielić noworodków do sali z dziećmi poproszono ojców, aby rozpoznali własnych potomków. Pierwszy wszedł Krakus i natychmiast wskazał czarne dziecko:
- Ten jest mój!
-Czy jest Pan pewien? – padło pytanie z ust pielęgniarki
- Nie będę ryzykował Warszawiaka – skwitował Krakus
Wiecie, że aby móc się nazwać Krakusem, trzeba mieszkać w Krakowie od co najmniej 3 pokoleń; z kolei aby zostać Warszawiakiem wystarczy jeździć autem na „warszawskich blachach”.

Na porodówce pomieszało się troje niemowląt (rodzice to jedna para z Krakowa, druga z Warszawy, a trzecia Afroamerykanie). Chcąc właściwie rozdzielić noworodków do sali z dziećmi poproszono ojców, aby rozpoznali własnych potomków. Pierwszy wszedł Krakus i natychmiast wskazał czarne dziecko:
- Ten jest mój!
-Czy jest Pan pewien? – padło pytanie z ust pielęgniarki
- Nie będę ryzykował Warszawiaka – skwitował Krakus
Wiecie, że aby móc się nazwać Krakusem, trzeba mieszkać w Krakowie od co najmniej 3 pokoleń; z kolei aby zostać Warszawiakiem wystarczy jeździć autem na „warszawskich blachach”.

To jest dowcipFUX pisze: Wiecie, że aby móc się nazwać Krakusem, trzeba mieszkać w Krakowie od co najmniej 3 pokoleń; z kolei aby zostać Warszawiakiem wystarczy jeździć autem na „warszawskich blachach”.

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Cinek coś Ty taki wrażliwy na punkcie Wawy?
kawal FUXa w każdą kombinację możesz uzbroić, nawet religijną
nie widziałem żeby było więc wstawiam
Link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... VrJ8DxECbg

kawal FUXa w każdą kombinację możesz uzbroić, nawet religijną

nie widziałem żeby było więc wstawiam
Link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... VrJ8DxECbg
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
citan pisze: ten kierowca z szóstym zmysłem
No a kiedy ja napisałem że on ma 6 zmysł ?
B Group , WRC fun
W szkole chyba uczyli ze najpierw trzeba się porozglądać zanim wchodzi się na przejście dla pieszych. Jeśli zawsze wbiegasz na przejście to prędzej czy później coś cię i tak potrącicitan pisze: Wbiegam na przejście, jak mnie powstrzymasz siedząc za kierownicą auta

B Group , WRC fun
koziołku, bez przesady ,pytam czy sam to wymyślił.... 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
citan Pisałem też że taka jazda po mieście jest niebezpieczna.
B Group , WRC fun
busik, ostatnio pojechałem do Drive Tru. Powożę JDM'em, z kierownicą po prawej, więc wjechałem na wstecznym... miny bezcenne 

Life is a Joke !
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 09#p342609Kruszyn pisze:koziołku, bez przesady ,pytam czy sam to wymyślił....
Pierwsze zdanie...
Tak się jeden user na innym forum witał, ale nie będę Ci wysyłał linka, bo musiałbyś się logować...